Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar sizde de transferden sonra hiç bacak ağrısı oldu mu belirti olarak dizlerim ve dinlerimden aşağısı bugün çok ağırıyor sanki ya bide popomdan aşağı sızı gibi ağrı oluyor arada

Bende çok üşüyordum ama öyle ayaklarım ağrımadı

Kızlar sizde de transferden sonra hiç bacak ağrısı oldu mu belirti olarak dizlerim ve dinlerimden aşağısı bugün çok ağırıyor sanki ya bide popomdan aşağı sızı gibi ağrı oluyor arada
Evet canım maalesef ilaçlar yapıyo bende ilk trabsferimden sonra çok fazla ayak ağrısı çektim şimdi ikinci transfer için hazırlık başladı gene ufaktan ağrımaya başladı

Bende zaten varis var 3 sene önce ameliyat olmuştum hava geçişlerinde de ağrım oluyordu şimdi ilaçlar sağolsun 2 ye katladı ben varis çorabı giyiyorum bu dönemde biraz hafifletiyor en azından

Bende zaten varis var 3 sene önce ameliyat olmuştum hava geçişlerinde de ağrım oluyordu şimdi ilaçlar sağolsun 2 ye katladı ben varis çorabı giyiyorum bu dönemde biraz hafifletiyor en azından

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Evet canım maalesef ilaçlar yapıyo bende ilk trabsferimden sonra çok fazla ayak ağrısı çektim şimdi ikinci transfer için hazırlık başladı gene ufaktan ağrımaya başladı
Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun ki canım. İlaçlardan muhtemelen çok ağırıypr yaa

Estrofem Progestan fitil duphaston progesteron iğne hem göbek hem kalça
Bende günde 3 kere estrofem, progestan fitil günde 3 defa, 3 günde bir progestan kalçadan iğne, günde 2 kere duphostan, kortizon hap, enox iğne
Oluyor canım benimde öyle olmuştu oradan anlamıştım hamile olduğumu
Ay inşallah canım benim yaaa

Bende günde 3 kere estrofem, progestan fitil günde 3 defa, 3 günde bir progestan kalçadan iğne, günde 2 kere duphostan, kortizon hap, enox iğne

Benim de çok olmuştu hele 2.ve 3.günü zor yürümüştüm ağrıdan .avm ye gitmiştik çok dolaşamadan eve döndüm ayakta duramıyordum bel fıtığı gibi kalçamdan aşağı bacağıma vuruyordu ağrı

Evet canım ilaçlar sende de yoğun oyuzden ağrın oluyor sana tavsiyem hareketsiz kalmamaya çalış otursan bile ayaklarının altına yastıkla destekle yüksekte tut ve aklına geldikçe pedal basar gibi ayaklarını hareket ettir

Ayak ağrısıni hamilelikle bagdastirmamak lazım bende çok ağrı çektim dediğiniz gibi ama negatif sonuçlandı görülen çoğu belirtiler ilaçlardan kaynaklanıyor maalesef ki
Doğru olabilir tabiki normal zamanda da bacak ağrısı arada yaşayan biriyim.ama farklı bir sızı vardı hissettim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…