- 26 Mart 2023
- 30
- 45
- 18
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.181
Canım kızlar bugün cetrodite iğneye başlıyorum haftaya opu olacak sizlerden yine dua istemeye geldim
Kızlar sizde de transferden sonra hiç bacak ağrısı oldu mu belirti olarak dizlerim ve dinlerimden aşağısı bugün çok ağırıyor sanki ya bide popomdan aşağı sızı gibi ağrı oluyor arada
Evet canım maalesef ilaçlar yapıyo bende ilk trabsferimden sonra çok fazla ayak ağrısı çektim şimdi ikinci transfer için hazırlık başladı gene ufaktan ağrımaya başladıKızlar sizde de transferden sonra hiç bacak ağrısı oldu mu belirti olarak dizlerim ve dinlerimden aşağısı bugün çok ağırıyor sanki ya bide popomdan aşağı sızı gibi ağrı oluyor arada
Canım kızlar bugün cetrodite iğneye başlıyorum haftaya opu olacak sizlerden yine dua istemeye geldim
Bende zaten varis var 3 sene önce ameliyat olmuştum hava geçişlerinde de ağrım oluyordu şimdi ilaçlar sağolsun 2 ye katladı ben varis çorabı giyiyorum bu dönemde biraz hafifletiyor en azındanKızlar sizde de transferden sonra hiç bacak ağrısı oldu mu belirti olarak dizlerim ve dinlerimden aşağısı bugün çok ağırıyor sanki ya bide popomdan aşağı sızı gibi ağrı oluyor arada
Bende zaten varis var 3 sene önce ameliyat olmuştum hava geçişlerinde de ağrım oluyordu şimdi ilaçlar sağolsun 2 ye katladı ben varis çorabı giyiyorum bu dönemde biraz hafifletiyor en azından
Amin Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsunRabbim şifa versin inşallah
Transferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun ki canım. İlaçlardan muhtemelen çok ağırıypr yaaEvet canım maalesef ilaçlar yapıyo bende ilk trabsferimden sonra çok fazla ayak ağrısı çektim şimdi ikinci transfer için hazırlık başladı gene ufaktan ağrımaya başladı
Estrofem Progestan fitil duphaston progesteron iğne hem göbek hem kalçaTransferden sonra hangi ilaçları kullanıyorsun ki canım. İlaçlardan muhtemelen çok ağırıypr yaa
oyy amiinn Allah razı olsun mayalamm tamam inşallah opu gününü haber vereceğimHayırlısıyla sağlıklı güzel ilerlesin inşallah sağlıklı kaliteli yumurtaların sağlıklı kaliteli embriyoların olsun inşallah Amin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAleyküm selam canım ya maşallahsübhanallah tebrik ediyorum seni sağlıcakla büyütüp sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin çok güzel bir haber çok sevindim canım
Benim transfer sonrası 9. Günümdü , 5. Gün çift embriyo transferi yapıldıKaçıncı gününüz kaçıncı gün embiryosuydu
transefer sonranız beta değeriniz kaçt ve nekadarlık artışlar oldu
Oluyor canımKızlar sizde de transferden sonra hiç bacak ağrısı oldu mu belirti olarak dizlerim ve dinlerimden aşağısı bugün çok ağırıyor sanki ya bide popomdan aşağı sızı gibi ağrı oluyor arada
Bende günde 3 kere estrofem, progestan fitil günde 3 defa, 3 günde bir progestan kalçadan iğne, günde 2 kere duphostan, kortizon hap, enox iğneEstrofem Progestan fitil duphaston progesteron iğne hem göbek hem kalça
Ay inşallah canım benim yaaaOluyor canımbenimde öyle olmuştu oradan anlamıştım hamile olduğumu
Benim de çok olmuştu hele 2.ve 3.günü zor yürümüştüm ağrıdan .avm ye gitmiştik çok dolaşamadan eve döndüm ayakta duramıyordum bel fıtığı gibi kalçamdan aşağı bacağıma vuruyordu ağrıBende günde 3 kere estrofem, progestan fitil günde 3 defa, 3 günde bir progestan kalçadan iğne, günde 2 kere duphostan, kortizon hap, enox iğne
Ay inşallah canım benim yaaa
Evet canım ilaçlar sende de yoğun oyuzden ağrın oluyor sana tavsiyem hareketsiz kalmamaya çalış otursan bile ayaklarının altına yastıkla destekle yüksekte tut ve aklına geldikçe pedal basar gibi ayaklarını hareket ettirBende günde 3 kere estrofem, progestan fitil günde 3 defa, 3 günde bir progestan kalçadan iğne, günde 2 kere duphostan, kortizon hap, enox iğne
Ay inşallah canım benim yaaa
Ayak ağrısıni hamilelikle bagdastirmamak lazım bende çok ağrı çektim dediğiniz gibi ama negatif sonuçlandı görülen çoğu belirtiler ilaçlardan kaynaklanıyor maalesef kiOluyor canımbenimde öyle olmuştu oradan anlamıştım hamile olduğumu
Doğru olabilir tabiki normal zamanda da bacak ağrısı arada yaşayan biriyim.ama farklı bir sızı vardı hissettim bunuAyak ağrısıni hamilelikle bagdastirmamak lazım bende çok ağrı çektim dediğiniz gibi ama negatif sonuçlandı görülen çoğu belirtiler ilaçlardan kaynaklanıyor maalesef ki
Allah evladınızı sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin herşey bi bahane işte olacağı varsa oluyorDoğru olabilir tabiki normal zamanda da bacak ağrısı arada yaşayan biriyim.ama farklı bir sızı vardı hissettim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?