Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

gezegendeki FS canım napıyorsun transfer sonrası bi belirtin var mıı?
Belirti denilir mi bilmiyorum, olumlu düşünmek istesem de tamamen gebeliğe yormuyorum.İlaçlardan olabilir özellikle belirteyim.transferden 2-3 gün sonra kasıkta dolgunluk ağrı gibi şeyler hissettim.hani dayanılmaz bişey değil ama batma gibi.yine 3-4.günler bel ağrım başladı halen ara ara yokluyor.Bacaklarım ağrıyor kalçadan diz altına kadar falan ama progestan iğneden şüpheleniyorum.göğüslerim dolgun Dokunmaya gelmiyor.sütyen giyip çıkarınca acısı bayağı belli oluyor.Böyle sanki altıma çiş yapıyomuşum gibi de iç çamaşırım az az ıslanıyor.günde iki kere falan değiştiriyorum ama dediğim gibi hep ilaçlara yoruyorum.perşembeden beri ishaldim.bugün yeter artık dedim sabahtan beri karbonhidrat besleniyorum.şimdi de tam tersi oldum sanırım hani belirti ise bağırsak hareketleri de bilemiyorum.ben progestandan ve ilk 4-5 gün kullandığım monodoks antibiyotikten şüphelendim.Opu sonrası verdiklerinde de beni ishal yapmıştı.Ama bunlar kesinkes belirti diyemiyorum. Benim sağ kasığımdaki o ağrı gibi batma gibi his beni pozitife bağlıyor

Kasık ağrısı bende de var. Sürekli değil arada ve hep sol taraf. İç çamaşırlarımdan artık tiksiniyorum progestan fitil yüzünden ama idrarımı kaçırmışım gibi sürekli bi ıslaklık var o daha da rahatsız ediyor beni. Mide yanması ve yemeklerden sonra kusmam artmaya başladı. Normaldede reflüm var ama mide koruyucu kullanamadığım için kusmamı ona bağlıyorum. Opudan sonra 1-2 gün karnımda dolgunluk vardı. Ben 5.gün taze transfer oldum o zamana kadar geçmişti.göğüs ağrım çoktu sütyeni geçtim hafif tshirt bile acıtıyordu, şimdi üstüne yatarsam acıyor ya da sütyen takıp çıkartırken ama dolgunluk var hala. İnşallah pozitifizdir ve sağlıkla kucağımıza alırız. Bende aşırı umutlanmamak için ilaçlara bağlıyorum

Aynen canım ama iğnelerdenmii muhtemelen
Olabildiğince kendimi yormadan zorlamadan hafif hafif hareket etmeye çalışıyorum canım bakalım inşallah sonu güzel olur
progestan iğne kalçadan yaptırıyor musun.benimde ağrıyor canım. Ben iğneye bağladım ama
Evet canım 3 günde 1 yaptırıyorum
Bugün benim de kasıklarım ağrımaya başladı 3-4 litre su içmem söylendi. Miden her daim şiş bağırsaklarım mı sancıyor kasıklarım mı karıştırıyorum resmen bazen test ne zaman yapacaksın erken gebelik testi düşünüyor musun canım ben yapamıyorum Maaleseff

İnşallah canım herşeyin güzeli kolaylıkla olsun inşallah

Test günüm 24ü.O zamana kadar beklemicem kesin onu biliyorum ama ne zaman yaparım testi daha bilemedim.Evde teste de çok güvenmiyorum ama onu da bi anlık kararla yapabilirimama ilk verirsem direkt kan veririm diye düşünğyorum.Testin bozuk olma ihtimalini düşünürüm çünkü negatif çıkarsa..Salı yaramazlık yaparım büyük ihtimal ama eşim bekle diyorbende varsa tamam yoksa da bilelim de denize falan gireriz, güzel havaların tadını çıkarırız diye düşünüyorum

Doktorum yazdı ama ilk kutumu aldıktan sonra bant kaldırıldı piyasadan ve aşırı zor bulduk çok fazla aracı soktuk araya. Ama ben etkisi olduğunu düşünüyorum. Kendinde alıp yapıştırabilirsin bacağına üst bacağının sana bakan her hangi bir yerine ben dizimden 15 cm yukarıya yapıştırıyorum 5 günde bir değiştirdim. 1 kutuda 4 tane var . Yinede doktoruna sor bulabilirsen kullan. Yurt dışında tanıdığın varsa daha kolay bulursun Türkiye'de varsada bi kaç depoya saklamışlardır son kullanma tarihi geçmiş olsa bile 1 yıl geçmemişse al yapıştır benim bir kutum o şekildeydi. İsmi climera Forte.

Ay bence de benncede kuzum bende transfer harici 7. Gğn yapardımm

Sabah sabah bana umut oldunuz teşekkür ediyorum dün yani 4 gün akşama kadar kasık agrisi çektim alt karın şiş gibiydi böyle sağ bacak ağrısı bunlara umitlenerek yapmıştım oysq

Sabah sabah bana umut oldunuz teşekkür ediyorum dün yani 4 gün akşama kadar kasık agrisi çektim alt karın şiş gibiydi böyle sağ bacak ağrısı bunlara umitlenerek yapmıştım oysq
Canım belirtilere takılma .sen bir tane test atmışsın ama onda pozitifti .test mi bozuk çıktı ?

Yani bozuk diye düşünüyorum onu dalgalanma vardı çünkü 3.gun sabahtı oda
Evet olabilir canım 3. Gün zaten aşırı erken daha beta salgılanmıyor ki kandan idrara geçsin .Sen şimdi hiç moralini bozma hiç test yapmamış gibi düşün çünkü şuan ne pozitif ne de negatif çıkması sana doğru sonuç vermeyecek .emin ol pozitif bile çıksaydı bu sefer çok erken yaptım acaba yalancı pozitif mi diye düşünecektin .Eğer çok sabırsızlanıyorsan 7 ya da 8 .gün kan ver canım varsa çıkar zaten .Ben aşırı sabırsızdım seni anlayabiliyorum o yüzden ben de 5. Gün başladım testlere bir de yetmedi gittim kan verdim

Zaten 9.gun kan testi istedi doktorun kuşum sağol çok destek oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…