Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim 3 günde 2 katına çıkıyordu .sizin ne kadar artmış ?
Labaratuar hatasımı anlamadım 2179 olan bta 48 dolmasına birkaç saat kala 2777 çıkmıştı aynı gün başka hastanede yaptırdım 3650 çıkmıştı şimdi 82 saat falan oldu tekrar sürekli yaptırdığım hastanede yaptırdım 4200 çıktı kafam çok karıştı

Selam kızlar bugün test verdim 118,71 çıktı

Aleyküm selam canım ya maşallah sübhanallah tebrik ediyorum seni sağlıcakla büyütüp sağlıcakla kucağına almayı Rabbim nasip eylesin inşallah Amin çok güzel bir haber çok sevindim canım

Kızlar keseyi gördüm bta değerim artıyo ama 3000 binden sonra yavaş artmaya başladı bu durumu yaşayıp kalp atışını duyan varmı aranızda

Normalde keseyi gördüysen betanın önemi kalmaz artık betaya bakmazlar önemli olan kesedir inşallah kalp atışını da duyarsın Allah’ın izniyle

Canım sen bir ara geldin dedin kan değerim yavaş artıyor o kişimisin çıkaramadım seni

Bence artık bekleyin 1hafta 10 gün sonra bebeği görürsünüz Allah’ın izniyle

Kızlar sizde de transferden sonra hiç bacak ağrısı oldu mu belirti olarak dizlerim ve dinlerimden aşağısı bugün çok ağırıyor sanki ya bide popomdan aşağı sızı gibi ağrı oluyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…