- 18 Nisan 2025
- 63
- 39
- 3
- 26
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.161
Bakıldı fakat değerlerim söylenmedi bana hiç normal olduğu için. Ben sadece ignesini kullandım progesteron göbekten hala da devam ediyorum kullanmayaTransfer öncesi bakılmadımı ne kullandınız progesteron olarak ben kapsül kullanıyorum baya yükselmişte
Benim 3 günde 2 katına çıkıyordu .sizin ne kadar artmış ?Kızlar keseyi gördüm bta değerim artıyo ama 3000 binden sonra yavaş artmaya başladı bu durumu yaşayıp kalp atışını duyan varmı aranızda
Labaratuar hatasımı anlamadım 2179 olan bta 48 dolmasına birkaç saat kala 2777 çıkmıştı aynı gün başka hastanede yaptırdım 3650 çıkmıştı şimdi 82 saat falan oldu tekrar sürekli yaptırdığım hastanede yaptırdım 4200 çıktı kafam çok karıştıBenim 3 günde 2 katına çıkıyordu .sizin ne kadar artmış ?
Selam kızlar bugün test verdim 118,71 çıktı
5. Gün embriyosu muyduu
Kızlar keseyi gördüm bta değerim artıyo ama 3000 binden sonra yavaş artmaya başladı bu durumu yaşayıp kalp atışını duyan varmı aranızda
Sonucunu nedir şuan kaç haftalık hamilesinizBenim 3 günde 2 katına çıkıyordu .sizin ne kadar artmış ?
Labaratuar hatasımı anlamadım 2179 olan bta 48 dolmasına birkaç saat kala 2777 çıkmıştı aynı gün başka hastanede yaptırdım 3650 çıkmıştı şimdi 82 saat falan oldu tekrar sürekli yaptırdığım hastanede yaptırdım 4200 çıktı kafam çok karıştı
10. Haftaya gireceğim elhamdülillahSonucunu nedir şuan kaç haftalık hamilesiniz
Bence artık bekleyin 1hafta 10 gün sonra bebeği görürsünüz Allah’ın izniyleLabaratuar hatasımı anlamadım 2179 olan bta 48 dolmasına birkaç saat kala 2777 çıkmıştı aynı gün başka hastanede yaptırdım 3650 çıkmıştı şimdi 82 saat falan oldu tekrar sürekli yaptırdığım hastanede yaptırdım 4200 çıktı kafam çok karıştı
Keşke inşallah duyarımNormalde keseyi gördüysen betanın önemi kalmaz artık betaya bakmazlar önemli olan kesedir inşallah kalp atışını da duyarsın Allah’ın izniyle
Ewet transfer sonrası bta düşük tü onu sormuştumCanım sen bir ara geldin dedin kan değerim yavaş artıyor o kişimisin çıkaramadım seni
İnşallahBence artık bekleyin 1hafta 10 gün sonra bebeği görürsünüz Allah’ın izniyle
Ewet transfer sonrası bta düşük tü onu sormuştum
Aminnnn inşallahhhİyi çok şükür artmış keseni de görmüşsün sağlıcakla kalp atımını da duymak nasip olsun Amin
Kaçıncı gününüz kaçıncı gün embiryosuyduSelam kızlar bugün test verdim 118,71 çıktı
transefer sonranız beta değeriniz kaçt ve nekadarlık artışlar olduAminnnn inşallahhh
Transferin 10.günü 26.9 la başladı sürekli iki katı arttı işte son bta larım yükseliyo ama istediğimiz gibi değilKaçıncı gününüz kaçıncı gün embiryosuydu
transefer sonranız beta değeriniz kaçt ve nekadarlık artışlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?