- 4 Aralık 2024
- 6.998
- 7.482
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.321
Nimo marka. Nöbetçide tek bu vardı
Bende gaza geliyorum bu foruma girinceNimo isimli bir test. Bakalım kısmet zaten daha erken de test yapmaya gaza geldim :)
Belki yarın yarından sonra göreceksin sabah benim yaptığımda gölge bile yoktu canım ve çok modd düşürdüm sırf kan vermekten korktuğum için test aldm akaaam üzeri testle yüzleşmek daha kolay diye
Yok zaten markaya güvenmiyorum. Baya şikayet var yalancı pozitiflik veriyor diye negatif gelmesi iyi bile olabilir. Bakalım var zaten günüme hayırlısıPredictor yada awox güvenli nimo markayı bilmiyorum moralini bozma daha erkendir inşallah bebeklerin seninledir Allah’ın izniyle Amin
Bende gaza geliyorum bu foruma girince24ü test günüm ama yarın sabah uyanıp bi kan veresim gelmiyor değil.içim gıcıklanıyor.Sonra aman acele etme dur diyorum
Seninle aramda 1 gün var :) kanda bakmadan güvenmem zaten. Daha önce hiç yapmamıştım da evde testBende gaza geliyorum bu foruma girince24ü test günüm ama yarın sabah uyanıp bi kan veresim gelmiyor değil.içim gıcıklanıyor.Sonra aman acele etme dur diyorum
Kızlar ben artık uyuyayım saat kaç olmuş. Hepimizin enerjiye ihtiyacı var. Malum kahvede yasak
Canım valla test yapmadım 14 gün olmasını bekledim yarın 14 doluyor. Bide arada yokluyor beni regl belirtileri. O günkü leke dışında bişey görmedim. Sabah kalktım alnımda sivilce var
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba, saat gece 12 de kanamam başladı acile gittim.Kese aşağıya doğru düşmüş dedi. Eve geldim ve büyükçe bir parça düştü. Bebeğimi kaybettim. Evde düşük yapan var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?
14 ünde transfer oldum ilk denemem amh 0.57 ‘ydi canım.Bu listede pozitif görüp düşük Amh olan var mı
Gözün aydın canım allah hayırlı artışlarını göstersinKuzu ben yılmadım akşam kaset test yaptım o ikinci çizgiyi aldım 5 dk da nasıl oldu bende anlamadim
Nimo testin negatifine de pozitifine de güven olmaaz canım awox ve predictor earlyden şaşma. Nimo artımed mimli testlerNimo isimli bir test. Bakalım kısmet zaten daha erken de test yapmaya gaza geldim :)
Çok güzel belli etmiş canım kendiniGuno bile demiyorum saat 4.30 civarı kaset test erken gebeliğe göre daha net cikti
Kızlar merhaba, saat gece 12 de kanamam başladı acile gittim.Kese aşağıya doğru düşmüş dedi. Eve geldim ve büyükçe bir parça düştü. Bebeğimi kaybettim. Evde düşük yapan var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Guno bile demiyorum saat 4.30 civarı kaset test erken gebeliğe göre daha net cikti
Canım valla test yapmadım 14 gün olmasını bekledim yarın 14 doluyor. Bide arada yokluyor beni regl belirtileri. O günkü leke dışında bişey görmedim. Sabah kalktım alnımda sivilce varbekliyoruz
Selam kızlar, öncelikle güzel haber alanları canı gönülden tebrik ediyorum darısı bizlerin başına olur inşallah. Uzun süre giremedim moral bozukluğumdan. Size bi sorum olacaktı ben geçen ay opu yaptırdım ve transfer ertelendi. Progesterone iğneleri iptal ettikten sonra 5. Gün ilk adetimi gördüm ama bu ikinci adetim gelmek bilmedi döngüm düzenlidir 29-30 gün süresi şuan 36. Günündeyim sizlerde nasıl oldu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?