Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bak erken yaptın moralini bozdun benim yaptığımı yapmayın diyormusun

Bende gaza geliyorum bu foruma girince24ü test günüm ama yarın sabah uyanıp bi kan veresim gelmiyor değil.içim gıcıklanıyor.Sonra aman acele etme dur diyorum
Seninle aramda 1 gün var :) kanda bakmadan güvenmem zaten. Daha önce hiç yapmamıştım da evde test verirsen en erken 23ünde veririm

Guno bile demiyorum saat 4.30 civarı kaset test erken gebeliğe göre daha net cikti

Eklentiler

• 1000217549.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000217548.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000217546.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000217538.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 24
Bu listede pozitif görüp düşük Amh olan var mı
14 ünde transfer oldum ilk denemem amh 0.57 ‘ydi canım.
Kuzu ben yılmadım akşam kaset test yaptım o ikinci çizgiyi aldım 5 dk da nasıl oldu bende anlamadim
Gözün aydın canım allah hayırlı artışlarını göstersin
Nimo isimli bir test. Bakalım kısmet zaten daha erken de test yapmaya gaza geldim :)
Nimo testin negatifine de pozitifine de güven olmaaz canım awox ve predictor earlyden şaşma. Nimo artımed mimli testler
Guno bile demiyorum saat 4.30 civarı kaset test erken gebeliğe göre daha net cikti
Çok güzel belli etmiş canım kendini

Günaydın kızlar. Opudan beri devam eden transferin ikinci günü giden göğüs ağrılarım bugün itibariyle geri geldi benim de :/ umarım hayra alamettir. Transfer hariç 6. Günümdeyimm

Selam kızlar, öncelikle güzel haber alanları canı gönülden tebrik ediyorum darısı bizlerin başına olur inşallah. Uzun süre giremedim moral bozukluğumdan. Size bi sorum olacaktı ben geçen ay opu yaptırdım ve transfer ertelendi. Progesterone iğneleri iptal ettikten sonra 5. Gün ilk adetimi gördüm ama bu ikinci adetim gelmek bilmedi döngüm düzenlidir 29-30 gün süresi şuan 36. Günündeyim sizlerde nasıl oldu acaba ?

Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin inşallah daha önce risk olduğunu falan söylediler mi birden bire mi düştü yine de doktora gitmekte fayda var içinde parça kalabilir

Canım valla test yapmadım 14 gün olmasını bekledim yarın 14 doluyor. Bide arada yokluyor beni regl belirtileri. O günkü leke dışında bişey görmedim. Sabah kalktım alnımda sivilce var bekliyoruz

Hadi inşallah pozitif olsun da canım gününde yap Allahım yüzünü güldürsün inşallah

Aleyküm selam canım hoşgeldin Amin darısı senin başına inşallah
Genelde Opu sonrası ikinci adet çoğunun gecikti bazen stres kaynaklıda olabilir birde hamilelik testi hiç yaptın mı canım gebelik olma ihtimali de olabilir Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…