Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım korkma kötü şeyler aklına getirme iyi düşün iyi olsun inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah

Transfer+5. Günüm bugün benim. 5.gün taze çift embriyo transfer edildi.bence her kadının hassasiyetine göre de değişiyor. Umutlanmamak için ben her şeyi ilaçlara bağlıyorum kendimde.
Yani sizinde embriyoların 10.günü teşekkür ediyorum, herşeyi ilaçlara bende bağlıyorum ama artık bi tık yoruldum bu belirsizlikten

Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin inşallah daha önce risk olduğunu falan söylediler mi birden bire mi düştü yine de doktora gitmekte fayda var içinde parça kalabilir
Hastaneye 15 mayısta gittiğimde kese göründü. Ne bir kanama ne bir aksilik olmadığını söyledi dr. Her şey yolunda dedi. Şimdi kendi dr aradı. Normal kanama olmuş olabilir. Kese duruyor olabilir dedi. Bir umut başka bir doktora gideceğim. Umarım bebek duruyordur.

Merhaba inşaallah bebeğin seninledir boşa umutlandırmak aksi durum varsa hayal kırıklığı yaratmak istemem ama benim de 6. Haftada çok yoğun kanamam olduğunda parçalar gelmişti ben de hatta keseyi filan düşürdüm diye düşündüm çünkü resmen plastiğimsi zar gibi bir parça düştü.inşaallah bebeğin seninledir doktora gidip netleştirmek en iyisi bence evde acabalarla kendi kendini yıpratma

İnşallah bebeğin seninledir Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin

Teşekkür ederim 10 gün sonra demişti ama 10 gün sonrası pazar gününe 11 gün sonrasıda 19 mayısa denk gelince 12 gün sonra gitmiş oldum
Anladım canım ben de 14 Mayısta 5. gün taze transfer oldum. Acaba arife günü falan kısmet olursa kese görünür mü kalp atışı ne zamana kalır diye hesap ediyordum da senin mesajını gördüm. Benim test günüm 26 mayıss

Ya kızlar ben çok duygusallaştım. Allah hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok uğraşıp, çok acılar çekiyoruz. Duygusal olarak yıpranıyoruz sürekli. Emeklerimiz boşa gitmesin hayırlı evlatlarımız olsun, bunlar hepimizin son denemeleri olup bebekle sonuçlansın inşallah

Bayram sonrasına kalır diye düşünüyorum canım çünkü ilk kandan sonra bir kaç kere tekrarlamanı isticekler duruma göre. Tahminimce 28 ve 30 da da kan verirsin. 10 gün sonra çağırsalar bayramı geçirmiş olursun

Ben bugün o kadar ağladımki keseyi gördükten sonra hemişelerin yanına uğradım bir kadınla tartışıyorlardı. Hamileymiş küçük çocukları olduğu için kürtaj yaptırmak istiyormuş. Hemşireler ısrarla bunun burada olmayacağını yerinin burası olmadığını anlatırken kadın illa doktorla görüşcem onunla konuşcam istemiyorum ben çocuk falan diyordu. Kadını gönderdiler sonra ben bende işte keseyi gördüm diye dünyalar benim oldu diyince hemşireyle sarılıp ağladık isyan etmek istemiyorum asla etmiyorum da ama böyle insanlar görüncede çok üzülüyorum. dünya çok değişik bir yer bizim arayıp bulamadığımız şey başkasının kurtulmak için çabaladığıymış. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. İsteyen gerçekten anneliği hakkıyla yapabilecek insanlara nasip etsin. Evlat hasretiyle tutuşan insanların kucağını boş bırakmasın.

Amin Amin inşallah

Vallahi ne diyeceğimi bilemiyorum kimisi çocuğu olsun diye malını mülkünü satıyor kimi de böyle Allahım hepimize akıl fikir ihsan eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…