- 4 Aralık 2024
- 6.994
- 7.480
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.381
Aminnn inşallah canım, ben 7 mayısta transfer oldum 16 mayıs gecesi test verdim 143 çıktı 18 mayıs gecesi verdim 269 çıktı doktor bir daha test vermene gerek yok güzel arttı değerin dedi ilk önce, sonra benim kasık bel ağrılarım olunca 3. Testi de istedi çarşamba 3. Testi vericem, dün ağrım olunca korktum alttan muayene etti kanamaya dair bişey yok dedi 3. Testinde % 60 dan fazla artarsa dış gebelik oranın %1 korkma dedi ama içim rahatlamadı bi türlüdua edin kızlar nolur sağlıkla ilerlesin dış gebelik olmasın rabbim kucağımıza boş bırakmasın hepimize nasip etsin
Aminnnn, inşallahh canım sağolAmin canım korkma kötü şeyler aklına getirme iyi düşün iyi olsun inşallah Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah
Yani sizinde embriyoların 10.günü teşekkür ediyorum, herşeyi ilaçlara bende bağlıyorum ama artık bi tık yoruldum bu belirsizliktenTransfer+5. Günüm bugün benim. 5.gün taze çift embriyo transfer edildi.bence her kadının hassasiyetine göre de değişiyor. Umutlanmamak için ben her şeyi ilaçlara bağlıyorum kendimde.
Hastaneye 15 mayısta gittiğimde kese göründü. Ne bir kanama ne bir aksilik olmadığını söyledi dr. Her şey yolunda dedi. Şimdi kendi dr aradı. Normal kanama olmuş olabilir. Kese duruyor olabilir dedi. Bir umut başka bir doktora gideceğim. Umarım bebek duruyordur.Çok geçmiş olsunRabbim sabır versin inşallah daha önce risk olduğunu falan söylediler mi birden bire mi düştü yine de doktora gitmekte fayda var içinde parça kalabilir
Merhaba inşaallah bebeğin seninledir boşa umutlandırmak aksi durum varsa hayal kırıklığı yaratmak istemem ama benim de 6. Haftada çok yoğun kanamam olduğunda parçalar gelmişti ben de hatta keseyi filan düşürdüm diye düşündüm çünkü resmen plastiğimsi zar gibi bir parça düştü.inşaallah bebeğin seninledirHastaneye 15 mayısta gittiğimde kese göründü. Ne bir kanama ne bir aksilik olmadığını söyledi dr. Her şey yolunda dedi. Şimdi kendi dr aradı. Normal kanama olmuş olabilir. Kese duruyor olabilir dedi. Bir umut başka bir doktora gideceğim. Umarım bebek duruyordur.
Hastaneye 15 mayısta gittiğimde kese göründü. Ne bir kanama ne bir aksilik olmadığını söyledi dr. Her şey yolunda dedi. Şimdi kendi dr aradı. Normal kanama olmuş olabilir. Kese duruyor olabilir dedi. Bir umut başka bir doktora gideceğim. Umarım bebek duruyordur.
Teşekkür ederimGözünüz aydıınn. Kan gününüz 8 Mayısmış sanırım kan gününden 12 gün sonra mı kese için randevu vermişti doktorr
Anladım canım ben de 14 Mayısta 5. gün taze transfer oldum. Acaba arife günü falan kısmet olursa kese görünür mü kalp atışı ne zamana kalır diye hesap ediyordum da senin mesajını gördüm. Benim test günüm 26 mayıssTeşekkür ederim10 gün sonra demişti ama 10 gün sonrası pazar gününe 11 gün sonrasıda 19 mayısa denk gelince 12 gün sonra gitmiş oldum
Bayram sonrasına kalır diye düşünüyorum canım çünkü ilk kandan sonra bir kaç kere tekrarlamanı isticekler duruma göre. Tahminimce 28 ve 30 da da kan verirsin. 10 gün sonra çağırsalar bayramı geçirmiş olursunAnladım canım ben de 14 Mayısta 5. gün taze transfer oldum. Acaba arife günü falan kısmet olursa kese görünür mü kalp atışı ne zamana kalır diye hesap ediyordum da senin mesajını gördüm. Benim test günüm 26 mayıss
Ben bugün o kadar ağladımkiYa kızlar ben çok duygusallaştım. Allah hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok uğraşıp, çok acılar çekiyoruz. Duygusal olarak yıpranıyoruz sürekli. Emeklerimiz boşa gitmesin hayırlı evlatlarımız olsun, bunlar hepimizin son denemeleri olup bebekle sonuçlansın inşallah
Ya kızlar ben çok duygusallaştım. Allah hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok uğraşıp, çok acılar çekiyoruz. Duygusal olarak yıpranıyoruz sürekli. Emeklerimiz boşa gitmesin hayırlı evlatlarımız olsun, bunlar hepimizin son denemeleri olup bebekle sonuçlansın inşallah
Ay kızlar ben de ağrı çekiyorum progestanı bıraktım pazar günü ama adet olamadım hala. Olsam kontrole gidicemsizden uzak kaldım özledik valla
Ben bugün o kadar ağladımkikeseyi gördükten sonra hemişelerin yanına uğradım bir kadınla tartışıyorlardı. Hamileymiş küçük çocukları olduğu için kürtaj yaptırmak istiyormuş. Hemşireler ısrarla bunun burada olmayacağını yerinin burası olmadığını anlatırken kadın illa doktorla görüşcem onunla konuşcam istemiyorum ben çocuk falan diyordu. Kadını gönderdiler sonra ben bende işte keseyi gördüm diye dünyalar benim oldu diyince hemşireyle sarılıp ağladık isyan etmek istemiyorum asla etmiyorum da ama böyle insanlar görüncede çok üzülüyorum. dünya çok değişik bir yer bizim arayıp bulamadığımız şey başkasının kurtulmak için çabaladığıymış. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. İsteyen gerçekten anneliği hakkıyla yapabilecek insanlara nasip etsin. Evlat hasretiyle tutuşan insanların kucağını boş bırakmasın.
Belkii 4-5 haziran gibi olabilir sanki keseeBayram sonrasına kalır diye düşünüyorum canım çünkü ilk kandan sonra bir kaç kere tekrarlamanı isticekler duruma göre. Tahminimce 28 ve 30 da da kan verirsin. 10 gün sonra çağırsalar bayramı geçirmiş olursun
Cok sevindim tebrik ederimSelam kızlar bugün kalp atışını duydum 6+4 olduk çok şükür herkesin gönlüne göre olsun hersey.
Maşallah canım allah tamamına kolaylıkla erdirsinn. Keseyi transferden ne kadar sonra görmüştünüzzSelam kızlar bugün kalp atışını duydum 6+4 olduk çok şükür herkesin gönlüne göre olsun hersey.
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahSelam kızlar bugün kalp atışını duydum 6+4 olduk çok şükür herkesin gönlüne göre olsun hersey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?