- 1 Mayıs 2020
- 389
- 265
- 103
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.421
Saol canım benim test yaptım negatif. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor tebrik ederimAleyküm selam canım hoşgeldinAmin darısı senin başına inşallah
Genelde Opu sonrası ikinci adet çoğunun gecikti bazen stres kaynaklıda olabilir birde hamilelik testi hiç yaptın mı canım gebelik olma ihtimali de olabilir Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Saol canım benim test yaptım negatif. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor tebrik ederim
Çok geçmiş olsun. Rabrim sabrınızı versinŞimdi hastaneden geldim. Bebek tamamen düşmüş. Sağlık olsun. Her şeyi Rabbim bilir. Teslimiyet ona.
Güzel haberler almanızı yürekten diliyorum.Ben 14 ünde 5. Gün taze transfer oldum 26 sı test günüm
Hiç belirtin var mı kuzum. Ben de bugün regl oldum yarın doktora gidicem. Yine başlıcak süreç transfer içinBen 14 ünde 5. Gün taze transfer oldum 26 sı test günüm
Çok teşekkür ediyorum allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinn sizin de :)Güzel haberler almanızı yürekten diliyorum.
Canım hafif kasıklarımda batma oluyor, rahim bölgemde de ağırlık. Bir de 2 gündür başım ağırıyor. Ama o kadar fazla ilaç kullanıyoruz ki ilaçların yapıyor olma ihtimali yüksek. Kasık ağrılarını progestan da yaparmış hem iğnesini hem fitilini kullanıyorum sonuçta.Hiç belirtin var mı kuzum. Ben de bugün regl oldum yarın doktora gidicem. Yine başlıcak süreç transfer için
Günaydın canım benimGünaydın güzel insanlar hayırlı sabahlar
Cnm kusura bakma çok giremiyom buraya şuan 9+3 haftalık hamileyim allahın izniyle 10 haftaya az kaldıKaç haftalik oldun canim
Günaydın arkadaşlar epeydir giremedim buraya ya☺ sizi özledim nasilsiniz
Herkese merhaba kızlar ,
19 unda 6. Gün embriyomu koydular fakat iki gündür bir karın kasık ağrısı , halsizlik hafif ateş oldu neden böyle oluyor anlamadım normal mi 29 mayısta inşallah tahlil vereceğiz
Kızlar ya benim 3. gün tek embriyom vardı biliyorsunuz. Yarın randevum var acaba doktora havuz yöntemi yapmayı mı önersem? Belki daha kaliteli bir embriyo yakalarız. Yoksa bunu transfer yaptırıp sonrasında mı artık nolucaksa olsun desem? Çok kafam karışıkmayala katar Daydi
Canım bence öncelikle bu embriyonu değerlendir. Ola ki olumsuz bir durum olırsa havuza yönelebilirsin. Tutacaksa bide bu boşuna zaman kaybıKızlar ya benim 3. gün tek embriyom vardı biliyorsunuz. Yarın randevum var acaba doktora havuz yöntemi yapmayı mı önersem? Belki daha kaliteli bir embriyo yakalarız. Yoksa bunu transfer yaptırıp sonrasında mı artık nolucaksa olsun desem? Çok kafam karışıkmayala katar Daydi
Canım tekrar havuz falan baya vakit alacak bence öncelikle hazırda olan embriyona şansvermelisin bilemezsin belki o seninle olacak bebeğindir Allah korusun diyelim inşallah öyle birşey olmaz da negatif olursa bence durumuna göre havuz kararı alabilirsin doktorunla birlikte sen şimdi bunları düşünme kendi embriyona odaklan kuzum inşallah sana sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Amin
Haklısınız kızlar doktorum da öyle demişti zaten ama işte yine de bir fikir. Kafamda 40 tilki var çok yoruldumCanım bence öncelikle bu embriyonu değerlendir. Ola ki olumsuz bir durum olırsa havuza yönelebilirsin. Tutacaksa bide bu boşuna zaman kaybı
Biliyorum çok zor canım ama kafanı boşaltmaya bak. Bu transferinde hayırlı haberler alacaksın allahın izniylee. Sürecine odaklan bakalım doktor daha temkinli gidecektir muhakkak progesteron içinnHaklısınız kızlar doktorum da öyle demişti zaten ama işte yine de bir fikir. Kafamda 40 tilki var çok yoruldum
Haklısınız kızlar doktorum da öyle demişti zaten ama işte yine de bir fikir. Kafamda 40 tilki var çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?