Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Saol canım benim test yaptım negatif. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor tebrik ederim

Saol canım benim test yaptım negatif. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor tebrik ederim

Hayırlısı oldun hakkında inşallah en kısa zamanda olursun sürecin sağlıklı sorunsuz geçsin Amin inşallah

Bende iyiyim Elhamdüllilah çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Amin

Güzel haberler almanızı yürekten diliyorum.
Çok teşekkür ediyorum allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinn sizin de :)
Hiç belirtin var mı kuzum. Ben de bugün regl oldum yarın doktora gidicem. Yine başlıcak süreç transfer için
Canım hafif kasıklarımda batma oluyor, rahim bölgemde de ağırlık. Bir de 2 gündür başım ağırıyor. Ama o kadar fazla ilaç kullanıyoruz ki ilaçların yapıyor olma ihtimali yüksek. Kasık ağrılarını progestan da yaparmış hem iğnesini hem fitilini kullanıyorum sonuçta.

Tekrar başlamana sevindim kuzum en azından reglin gecikmedi. Doktorun belki bu sefer daha emin adımlarla ilerler umarım tez zamanda güzel haberleri alırız. Kaç tane embriyon dondurulmuştuu
Günaydın güzel insanlar hayırlı sabahlar
Günaydın canım benim

Herkese merhaba kızlar ,

19 unda 6. Gün embriyomu koydular fakat iki gündür bir karın kasık ağrısı , halsizlik hafif ateş oldu neden böyle oluyor anlamadım normal mi 29 mayısta inşallah tahlil vereceğiz

Herkese merhaba kızlar ,

19 unda 6. Gün embriyomu koydular fakat iki gündür bir karın kasık ağrısı , halsizlik hafif ateş oldu neden böyle oluyor anlamadım normal mi 29 mayısta inşallah tahlil vereceğiz

Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun sonunda inşallah pozitif müjdeli haberler alırsın inşallah Amin

Kızlar ya benim 3. gün tek embriyom vardı biliyorsunuz. Yarın randevum var acaba doktora havuz yöntemi yapmayı mı önersem? Belki daha kaliteli bir embriyo yakalarız. Yoksa bunu transfer yaptırıp sonrasında mı artık nolucaksa olsun desem? Çok kafam karışık mayala katar Daydi

Canım tekrar havuz falan baya vakit alacak bence öncelikle hazırda olan embriyona şans vermelisin bilemezsin belki o seninle olacak bebeğindir Allah korusun diyelim inşallah öyle birşey olmaz da negatif olursa bence durumuna göre havuz kararı alabilirsin doktorunla birlikte sen şimdi bunları düşünme kendi embriyona odaklan kuzum inşallah sana sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah Amin

Canım bence öncelikle bu embriyonu değerlendir. Ola ki olumsuz bir durum olırsa havuza yönelebilirsin. Tutacaksa bide bu boşuna zaman kaybı

Canım bence öncelikle bu embriyonu değerlendir. Ola ki olumsuz bir durum olırsa havuza yönelebilirsin. Tutacaksa bide bu boşuna zaman kaybı
Haklısınız kızlar doktorum da öyle demişti zaten ama işte yine de bir fikir. Kafamda 40 tilki var çok yoruldum

Haklısınız kızlar doktorum da öyle demişti zaten ama işte yine de bir fikir. Kafamda 40 tilki var çok yoruldum
Biliyorum çok zor canım ama kafanı boşaltmaya bak. Bu transferinde hayırlı haberler alacaksın allahın izniylee. Sürecine odaklan bakalım doktor daha temkinli gidecektir muhakkak progesteron içinn

Zor yorucu ama moralini yüksek tutman lazım pozitif ol embriyona şans versin kafanı dağıt bu süreçte vücudunu stres altında tutma Allah’ın izniyle herşey sonunda güzel olacak Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…