Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Dün gece sabaha karşı adet olacakmış gibi kasık,bel ve diz ağrım oldu. Ped takıp yattım ama olmadım fakat bel ağrım devam ediyor
Transfer+kaçıncı gününüz bugün.ve kaçıncü gün embriyosu sizin?
Benim transfer+7 idi dün.ve sabah regl belirtileri göstermeye başladı.Kramplarım olur kasıkta ve bacaklarıma vururdu.yani tanıdık hislerdi benim için.bi tık üzülmüştüm dün.bugün de var benim embriyolar 3 günlük yani dün 10 günlük embriyolardı. Sizinde aşağı yukarı aynı günlerde mi geldi regl belirtileri merak ettim..

Selam kızlar keseyi gördük bugün çok şükür. çift transferdi teki tutmuş 10 gün sonra kalp atışını için gitçez inşallah. Şimdi bu 10 günü bekle bekleyebilirsen
Gözünüz aydıınn. Kan gününüz 8 Mayısmış sanırım kan gününden 12 gün sonra mı kese için randevu vermişti doktorr

Selam kızlar keseyi gördük bugün çok şükür. çift transferdi teki tutmuş 10 gün sonra kalp atışını için gitçez inşallah. Şimdi bu 10 günü bekle bekleyebilirsen

Aleyküm selam canım gözünaydın olsun sağlıcakla devam etsin minik kuzu inşallah Amin

Canım dış gebelik belirtilerin nelerdi acaba

Hiçbir şekilde belirtim yoktu herşey normal ilerlemişti kese günü gittik orada öğrendik ama emin olmak için 5 gün daha bekledik acele etmedik ve bebeği sağ tüpte gördüler haftası küçük olunca doktor tüpte olsa da görünmez dedi onun için 5gün sonra görüntülendi direk orada yatış işlemlerimi yaptılar beni artık eve bırakmadılar laparoskopi kapalı ameliyat oldum 2 saat sürmüş tüpü de almak zorunda kaldılar 5 gün hastane yattım çıktım Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah Amin

Transfer+5. Günüm bugün benim. 5.gün taze çift embriyo transfer edildi.bence her kadının hassasiyetine göre de değişiyor. Umutlanmamak için ben her şeyi ilaçlara bağlıyorum kendimde.

Aminnn inşallah canım, ben 7 mayısta transfer oldum 16 mayıs gecesi test verdim 143 çıktı 18 mayıs gecesi verdim 269 çıktı doktor bir daha test vermene gerek yok güzel arttı değerin dedi ilk önce, sonra benim kasık bel ağrılarım olunca 3. Testi de istedi çarşamba 3. Testi vericem, dün ağrım olunca korktum alttan muayene etti kanamaya dair bişey yok dedi 3. Testinde % 60 dan fazla artarsa dış gebelik oranın %1 korkma dedi ama içim rahatlamadı bi türlü dua edin kızlar nolur sağlıkla ilerlesin dış gebelik olmasın rabbim kucağımıza boş bırakmasın hepimize nasip etsin

Allah kimseye yaşatmasın. Unutması zor zamanlar iyi bilirim. Ben bebeklerimin kalp atışı durup da kürtaj olmam gerektiğinde ağlaya ağlaya olmuştum, uyandığımda hala ağlıyordum. Evet unutması zor ama bak şimdi sana tutunan melekler var, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah.

Transfer+5. Günüm bugün benim. 5.gün taze çift embriyo transfer edildi.bence her kadının hassasiyetine göre de değişiyor. Umutlanmamak için ben her şeyi ilaçlara bağlıyorum kendimde.

Aynen haklısın fakat dün yaptığında transfer hariç dördüncü günündü bazen 6.yada 7.gün idrara yansıyor belki birisi tutunmuştur ancak çizgi çıkar onun için bugün yapmanı tavsiye etmem yarın bence dene birde güvenilir bir marka olsun inşallah herşey gönlünce olsun Amin

Allah sağlıkla büyümelerini sağlasın, annelik iç güdüsü bizde daha da erken başlıyor ama bu süreçte strese girmemeye çalış. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle

Yok ya düne takılmıyorum ben. O sırada beta baksam bile anca 5-6 çıkar tutsada :)

Amin amin inşallah evet o dönemler çok zor geçmişti ameliyat masasına zorla ağlayarak uzanmıştım uyandım ameliyat eden doktor yanıma geldi elimi tuttu ve yine ağladım beni teselli ediyordu tekrar hamile kalırsın yaşın genç vs insan o zaman idrak edemiyor ama hayırlısı böyleymiş şimdi çok şükür Rabbim yaşadıklarımın meyvesini verdi ben bir tane tutunmasını beklerken ikisinin tutunmaması beni daha da mutlu etti Rabbime ne kadar şükretsem azdır Rabbim sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Canım sana da çok büyük geçmiş olsun çok zor süreçler ama Rabbim inşallah bu günlerini unutturacak güzel günler gösterecektir inşallah evlatlarınla beraber sağlıklı güzel günlerin olsun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…