- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.361
Evet gece gaza geldim tek çizgiyi gördüm :) Allahtan erken dönemde hırpalamadı beniİnşallah canım evet tüm belirtiler ya günlük hayatta olabilecek şeyler ya regl belirtisi. Anca işte test ve kan
Evet gece gaza geldim tek çizgiyi gördüm :) Allahtan erken dönemde hırpalamadı beni
Genelde bir de ilk idrarla yapılması isteniyor ya. Bana transferden sonra 3-4 lt su tüketmeye çalış dediler yarım saat bir saatte bir tuvalrte gidiyorum zaten işk idrar daha iyiEvet gece gaza geldim tek çizgiyi gördüm :) Allahtan erken dönemde hırpalamadı beni
Regl olacakmış hissi zaten normalde de kötü sinirlerim bozulur benim de, dün gece olunca acaba dedim
Çok sevindim adına canım maaşallah bak boşuna stres yaptın kendineGuno bile demiyorum saat 4.30 civarı kaset test erken gebeliğe göre daha net cikti
Transfer+kaçıncı gününüz bugün.ve kaçıncü gün embriyosu sizin?Dün gece sabaha karşı adet olacakmış gibi kasık,bel ve diz ağrım oldu. Ped takıp yattım ama olmadım fakat bel ağrım devam ediyor
Canım dış gebelik belirtilerin nelerdi acabaBenim Amh 0.05 çok şükür 4.tüp bebeğimde pozitifi gördüm aslında ilk transferde gördüm ama dış gebelik geçirdim
Gözünüz aydıınn. Kan gününüz 8 Mayısmış sanırım kan gününden 12 gün sonra mı kese için randevu vermişti doktorrSelam kızlarkeseyi gördük bugün çok şükür. çift transferdi teki tutmuş 10 gün sonra kalp atışını için gitçez inşallah. Şimdi bu 10 günü bekle bekleyebilirsen
Selam kızlarkeseyi gördük bugün çok şükür. çift transferdi teki tutmuş 10 gün sonra kalp atışını için gitçez inşallah. Şimdi bu 10 günü bekle bekleyebilirsen
Kuzum 15 mayısta transfer oldum benNe zaman transfer olmuştun test günün ne zamandı
Canım dış gebelik belirtilerin nelerdi acaba
Transfer+5. Günüm bugün benim. 5.gün taze çift embriyo transfer edildi.bence her kadının hassasiyetine göre de değişiyor. Umutlanmamak için ben her şeyi ilaçlara bağlıyorum kendimde.Transfer+kaçıncı gününüz bugün.ve kaçıncü gün embriyosu sizin?
Benim transfer+7 idi dün.ve sabah regl belirtileri göstermeye başladı.Kramplarım olur kasıkta ve bacaklarıma vururdu.yani tanıdık hislerdi benim için.bi tık üzülmüştüm dün.bugün de varbenim embriyolar 3 günlük yani dün 10 günlük embriyolardı. Sizinde aşağı yukarı aynı günlerde mi geldi regl belirtileri merak ettim..
Aminnn inşallah canım, ben 7 mayısta transfer oldum 16 mayıs gecesi test verdim 143 çıktı 18 mayıs gecesi verdim 269 çıktı doktor bir daha test vermene gerek yok güzel arttı değerin dedi ilk önce, sonra benim kasık bel ağrılarım olunca 3. Testi de istedi çarşamba 3. Testi vericem, dün ağrım olunca korktum alttan muayene etti kanamaya dair bişey yok dedi 3. Testinde % 60 dan fazla artarsa dış gebelik oranın %1 korkma dedi ama içim rahatlamadı bi türlüHiçbir şekilde belirtim yoktu herşey normal ilerlemişti kese günü gittik orada öğrendik ama emin olmak için 5 gün daha bekledik acele etmedik ve bebeği sağ tüpte gördüler haftası küçük olunca doktor tüpte olsa da görünmez dedi onun için 5gün sonra görüntülendi direk orada yatış işlemlerimi yaptılar beni artık eve bırakmadılar laparoskopi kapalı ameliyat oldum 2 saat sürmüş tüpü de almak zorunda kaldılar 5 gün hastane yattım çıktımRabbim kimseye yaşatmasın inşallah Amin
Allah kimseye yaşatmasın. Unutması zor zamanlar iyi bilirim. Ben bebeklerimin kalp atışı durup da kürtaj olmam gerektiğinde ağlaya ağlaya olmuştum, uyandığımda hala ağlıyordum. Evet unutması zor ama bak şimdi sana tutunan melekler var, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah.Hiçbir şekilde belirtim yoktu herşey normal ilerlemişti kese günü gittik orada öğrendik ama emin olmak için 5 gün daha bekledik acele etmedik ve bebeği sağ tüpte gördüler haftası küçük olunca doktor tüpte olsa da görünmez dedi onun için 5gün sonra görüntülendi direk orada yatış işlemlerimi yaptılar beni artık eve bırakmadılar laparoskopi kapalı ameliyat oldum 2 saat sürmüş tüpü de almak zorunda kaldılar 5 gün hastane yattım çıktımRabbim kimseye yaşatmasın inşallah Amin
Transfer+5. Günüm bugün benim. 5.gün taze çift embriyo transfer edildi.bence her kadının hassasiyetine göre de değişiyor. Umutlanmamak için ben her şeyi ilaçlara bağlıyorum kendimde.
Allah sağlıkla büyümelerini sağlasın, annelik iç güdüsü bizde daha da erken başlıyor ama bu süreçte strese girmemeye çalış. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninleAminnn inşallah canım, ben 7 mayısta transfer oldum 16 mayıs gecesi test verdim 143 çıktı 18 mayıs gecesi verdim 269 çıktı doktor bir daha test vermene gerek yok güzel arttı değerin dedi ilk önce, sonra benim kasık bel ağrılarım olunca 3. Testi de istedi çarşamba 3. Testi vericem, dün ağrım olunca korktum alttan muayene etti kanamaya dair bişey yok dedi 3. Testinde % 60 dan fazla artarsa dış gebelik oranın %1 korkma dedi ama içim rahatlamadı bi türlüdua edin kızlar nolur sağlıkla ilerlesin dış gebelik olmasın rabbim kucağımıza boş bırakmasın hepimize nasip etsin
Yok ya düne takılmıyorum ben. O sırada beta baksam bile anca 5-6 çıkar tutsada :)Aynen haklısın fakat dün yaptığında transfer hariç dördüncü günündü bazen 6.yada 7.gün idrara yansıyor belki birisi tutunmuştur ancak çizgi çıkar onun için bugün yapmanı tavsiye etmem yarın bence dene birde güvenilir bir marka olsun inşallah herşey gönlünce olsun Amin
Aminn İnşallahh, Allah razı olsunAllah sağlıkla büyümelerini sağlasın, annelik iç güdüsü bizde daha da erken başlıyor ama bu süreçte strese girmemeye çalış. Güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle
Allah kimseye yaşatmasın. Unutması zor zamanlar iyi bilirim. Ben bebeklerimin kalp atışı durup da kürtaj olmam gerektiğinde ağlaya ağlaya olmuştum, uyandığımda hala ağlıyordum. Evet unutması zor ama bak şimdi sana tutunan melekler var, sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?