- 17 Mart 2012
- 6.277
- 2.106
- 448
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #20.401
Ben transferden sonraki 20. Gun gordum keseyi ve yolk sac iMaşallah canım allah tamamına kolaylıkla erdirsinn. Keseyi transferden ne kadar sonra görmüştünüzz
Yaa teşekkür ederiimm. İnşallah bize de o günler kısmet olurBen transferden sonraki 20. Gun gordum keseyi ve yolk sac i
Insallah insallahYaa teşekkür ederiimm. İnşallah bize de o günler kısmet olur
Amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamandaYa kızlar ben çok duygusallaştım. Allah hepimizin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok uğraşıp, çok acılar çekiyoruz. Duygusal olarak yıpranıyoruz sürekli. Emeklerimiz boşa gitmesin hayırlı evlatlarımız olsun, bunlar hepimizin son denemeleri olup bebekle sonuçlansın inşallah
11 gun kan verdim 10 gun sonrada keseyi gordukMaşallah canım allah tamamına kolaylıkla erdirsinn. Keseyi transferden ne kadar sonra görmüştünüzz
Kızlar akşam testim koyulasma varmi sizce
Bencede daha koyu, maşallahKızlar akşam testim koyulasma varmi sizce
Ay ağzınız bal yesinEvet canım sabaha göre koyu çıkmış maşallahsağlıcakla katlanarak devam etsin Amin
Transferden 11 gün sonra kan verdiniz kan verdikten de 10 gün sonra keseyi mi gördünüüz11 gun kan verdim 10 gun sonrada keseyi gorduk
Şimdi hastaneden geldim. Bebek tamamen düşmüş. Sağlık olsun. Her şeyi Rabbim bilir. Teslimiyet ona.İnşallah bebeğin seninledir Rabbim yüzüne baksın inşallah Amin
Şimdi hastaneden geldim. Bebek tamamen düşmüş. Sağlık olsun. Her şeyi Rabbim bilir. Teslimiyet ona.
Kızlar yaa 5+2 ken progesteron değerim 9.5 cıkmıstı iğneyi arttırdı doktor 1 hafta sonra 11.69 olmus değer hala düsük cok korkuyorum böyle olup sağlıklı ilerleyen oldu mu
Düşük dedi iğne dozunu arttırdı da bilmiyorum canım yaBenim bununla ilgili bilgim yok canım inşallah sağlıklı ilerler sen gönlünü ferah tut doktorun birşey deme di peki
Evet keseyi gordukten 10 gun sonrada kalp atisini duyduk siz ne durumdasınız ?Transferden 11 gün sonra kan verdiniz kan verdikten de 10 gün sonra keseyi mi gördünüüz
Ben 14 ünde 5. Gün taze transfer oldum 26 sı test günümEvet keseyi gordukten 10 gun sonrada kalp atisini duyduk siz ne durumdasınız ?
Düşük dedi iğne dozunu arttırdı da bilmiyorum canım ya
Ah amiin canım insallah yaaa bana dua edin yarın kalp atısı icin kontrol varrİnşallah ilaçların faydasını görürsün stres yapma Allahım şifanı göndersin inşallah bebişlerinle sağlıklı güzel günlerin olsun inşallah Amin
Ah amiin canım insallah yaaa bana dua edin yarın kalp atısı icin kontrol varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?