Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aa oyle mi tamam canim cok tesekkur ederim ben herkes gonal f kullaniyor o kullanilmali bunlar nerden cikti acaba diye deli sorularla bogusmaya baslamistimiyi barj sevindim aminn insAlllah canim Allah razi.olsun

Sılam evde test yapma zamanı o çift çizgi görmek için çok bekledik ben belki 15 adet rahat yaptım dedim vay be demek bebek olunca hemen çıkıyormuş
Mayalammm aşkım sabah anneme aldırdım kaset test yaparken yine heyecanlandım bi gerildim
Ay ne garip hismiş yıllarca beklediğim çizgiyi görmek çok ağladım

Aa oyle mi tamam canim cok tesekkur ederim ben herkes gonal f kullaniyor o kullanilmali bunlar nerden cikti acaba diye deli sorularla bogusmaya baslamistimiyi barj sevindim aminn insAlllah canim Allah razi.olsun
Sular seller gibi geçsin canım sürecin inşalalh yok yok 2-3farklı ilaç markası var gonal f kolay bulunuyor diye bu ara doktorlar tarafından popülerliği yüksek yoksa hepsi aynı

Mayalammm aşkım sabah anneme aldırdım kaset test yaparken yine heyecanlandım bi gerildim
Ay ne garip hismiş yıllarca beklediğim çizgiyi görmek çok ağladım

Canım benim çok şükür hamdolsun bugünlerimize darısı bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almaya inşallah Amin

Sular seller gibi geçsin canım sürecin inşalalh yok yok 2-3farklı ilaç markası var gonal f kolay bulunuyor diye bu ara doktorlar tarafından popülerliği yüksek yoksa hepsi aynı
Hee iyi bari valla cok rahatladim canim tekrar tesekkurlersenin pozitifmis demek he super hadi gozun aydin Rabbim kucagina da almayi nasip etsin saglikla hayirlarla kolaylikla insAllah

Hee iyi bari valla cok rahatladim canim tekrar tesekkurlersenin pozitifmis demek he super hadi gozun aydin Rabbim kucagina da almayi nasip etsin saglikla hayirlarla kolaylikla insAllah

Amin canım darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Amin
Ben sadece Menogon marka hormon iğnesi kullandım ve cetrotide başka birşey vermediler her doktorun hastasına göre tedavisi de farklı oluyor sen takılma inşallah sana ve bebeğin oluşması için şifa olsun canım Amin

3.gün için erken canım benim en azından 8 yada 9. Gün olsun inşallah çift çizgiyi görmek nasip olsun Amin Ecmain
Elimde ovulasyon vardı kuzum öylesine baktım zaten o bile bembeyaz çıktı ben cuma günü ya da cumartesi yaparım ilk testi

Elimde ovulasyon vardı kuzum öylesine baktım zaten o bile bembeyaz çıktı ben cuma günü ya da cumartesi yaparım ilk testi

Evet canım cumartesi günü uygundur çünkü 3.gün embriyosu ancak yerleşiyor önce kana sonra idrara geçiyor onun için acele etme kendini erken yapıp strese katma canım benim

Canım benim çok şükür hamdolsun bugünlerimize darısı bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almaya inşallah Amin
Amin canım benim doktorumla görüştüm bi daha kan testi istemedi haftaya cuma 20 sinde kese görmeye çağırdı
Sular seller gibi aksın inşallah bu sürecimizde kavuşalım bebişlerimize .

Arkadaşlar herkese selamün aleyküm uzun zamandır yazamıyordum. Gebeligimin 11. Haftasindayim her şey çok normal çok şükür tüp bebek doktorum yine de üçüncü ve beşinci ay perinatolojiye gitmemi önerdi. Tarama testlerini yaptırmana gerek yok sadece ayrıntılı ultrason baktır dedi. Giden, gitmeyen, öneren ya da önermeyen, gittiği yerden memnun olan doktor ya da hastane önerisi olan varsa yazabilir mi?

Aminn canim amin Allah razi olsunevet oyleymis baksana rahatladim cevaplarinizla cok tesekkur ederim

Amin canım benim doktorumla görüştüm bi daha kan testi istemedi haftaya cuma 20 sinde kese görmeye çağırdı
Sular seller gibi aksın inşallah bu sürecimizde kavuşalım bebişlerimize .

Maşallah canım benim inşallah sağlıcakla görmek nasip olsun Amin

Çook iyiyim çok şükür bu haftaya kadar iyi ilerledik birazdan kontrolüm var yine iyi olduğunu görürsem daha da rahatlayacağım Sen nasılsın mayala cım her şey yolunda mı?

Maşallah canım inşallah böyle sağlıcakla devam eder Allah’ın izniyle
Bende iyiyim Elhamdüllilah canım çok şükür şimdilik herşey yolunda bende cuma günü kontrole gideceğim nasip olursa dilerim her şey sağlıklı güzel ilerler hepimiz için Amin

Aleyküm selam canım hoşgeldin
Maşallah sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin
Bizde 11 haftalık olduk çok şükür bende perinotoloji uzmanına gideceğim 8 temmuzda nasip olursa belki birkaç defa daha gidebilirim oraya bakalım nasip inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında gelsin minik mucizelerimiz Amin

İnşallah canım benimm nereye gidiyorsun peki ? Önerdiginiz bir yer var mı ? Bir de bu genel bir öneri mi ? Bir sorun olmamasına rağmen gidin diye önerdi de doktorum

İnşallah canım benimm nereye gidiyorsun peki ? Önerdiginiz bir yer var mı ? Bir de bu genel bir öneri mi ? Bir sorun olmamasına rağmen gidin diye önerdi de doktorum

Ben yurtdışındayım canım benim ikiz olduğu için onların da muayene etmesini istiyor kadın doktorum ondan dolayı aslında kötü değil onlar detaylı ultrason yapıyorlar ve onlar genetik uzmanı olduğu için herşeyden anlıyorlar gitmekte fayda var Allahım evlatlarımızı hayırlı sağlıklı eylesin inşallah sen nerede kalıyorsun canım ona göre belki bilen vardır iyi bir doktor

Ben İstanbul'dayimm. Önerisi olan varsa yazabilirse çok iyi olurr detaylı ultrason yapıyorlar ya cinsiyet de belirlenir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…