- 3 Aralık 2024
- 252
- 254
- 18
- 42
Aa oyle mi tamam canim cok tesekkur ederim ben herkes gonal f kullaniyor o kullanilmali bunlar nerden cikti acaba diye deli sorularla bogusmaya baslamistimBen ikisini aynı anda kullandım her gün yarım doz genotropin ve gonal f kullandım. Bi önceki tedavimde sadece pergoveris kullanmıştım o zaman gonal f vermemişti başka doktordu. Şifa olsun hepsi inşalalhher hastaya göre başka protokol yapıyoruz diyorlar genelde
Mayalammm aşkım sabah anneme aldırdım kaset testSılam evde test yapma zamanı o çift çizgi görmek için çok bekledikben belki 15 adet rahat yaptım dedim vay be demek bebek olunca hemen çıkıyormuş
Sular seller gibi geçsin canım sürecin inşalalhAa oyle mi tamam canim cok tesekkur ederim ben herkes gonal f kullaniyor o kullanilmali bunlar nerden cikti acaba diye deli sorularla bogusmaya baslamistimiyi barj sevindim aminn insAlllah canim Allah razi.olsun
İnşallah kuzum bugün 6. gün idrar testi için erken dimi?
Mayalammm aşkım sabah anneme aldırdım kaset testyaparken yine heyecanlandım bi gerildim
Ay ne garip hismiş yıllarca beklediğim çizgiyi görmek çok ağladım
Hee iyi bari valla cok rahatladim canim tekrar tesekkurlerSular seller gibi geçsin canım sürecin inşalalhyok yok 2-3farklı ilaç markası var gonal f kolay bulunuyor diye bu ara doktorlar tarafından popülerliği yüksek yoksa hepsi aynı
Hee iyi bari valla cok rahatladim canim tekrar tesekkurlersenin pozitifmis demek he super hadi gozun aydin Rabbim kucagina da almayi nasip etsin saglikla hayirlarla kolaylikla insAllah
Elimde ovulasyon vardı kuzum öylesine baktım zaten o bile bembeyaz çıktı ben cuma günü ya da cumartesi yaparım ilk testi3.gün için erken canım benim en azından 8 yada 9. Gün olsun inşallah çift çizgiyi görmek nasip olsun Amin Ecmain
Elimde ovulasyon vardı kuzum öylesine baktım zaten o bile bembeyaz çıktı ben cuma günü ya da cumartesi yaparım ilk testi
Amin canım benim doktorumla görüştüm bi daha kan testi istemedi haftaya cuma 20 sinde kese görmeye çağırdıCanım benim çok şükür hamdolsun bugünlerimize darısı bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almaya inşallah Amin
Çook iyiyim çok şükür bu haftaya kadar iyi ilerledik birazdan kontrolüm var yine iyi olduğunu görürsem daha da rahatlayacağımAysecelik4343 canım nasılsın iyi misin uzun zamandır görüşemedik bebeğin nasıl her şey yolunda mı inşallah
Aminn canim amin Allah razi olsunAmin canım darısı senin ve bekleyenlerin başına inşallah Amin
Ben sadece Menogon marka hormon iğnesi kullandım ve cetrotide başka birşey vermediler her doktorun hastasına göre tedavisi de farklı oluyor sen takılma inşallah sana ve bebeğin oluşması için şifa olsun canım Amin
Amin inşallah canımYaptırmadım canım yazın düşünüyorduk yaptırmayı araştırıyordum ama çok şükür hamile olduğumu öğrendim tüp deil yanidarısı sizlere inşallah
Amin canım benim doktorumla görüştüm bi daha kan testi istemedi haftaya cuma 20 sinde kese görmeye çağırdı
Sular seller gibi aksın inşallah bu sürecimizde kavuşalım bebişlerimize .
Çook iyiyim çok şükür bu haftaya kadar iyi ilerledik birazdan kontrolüm var yine iyi olduğunu görürsem daha da rahatlayacağımSen nasılsın mayala cım her şey yolunda mı?
Arkadaşlar herkese selamün aleykümuzun zamandır yazamıyordum. Gebeligimin 11. Haftasindayim her şey çok normal çok şükür tüp bebek doktorum yine de üçüncü ve beşinci ay perinatolojiye gitmemi önerdi. Tarama testlerini yaptırmana gerek yok sadece ayrıntılı ultrason baktır dedi. Giden, gitmeyen, öneren ya da önermeyen, gittiği yerden memnun olan doktor ya da hastane önerisi olan varsa yazabilir mi?
İnşallah canım benimmAleyküm selam canım hoşgeldin
Maşallahsağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin
Bizde 11 haftalık olduk çok şükür bende perinotoloji uzmanına gideceğim 8 temmuzda nasip olursa belki birkaç defa daha gidebilirim oraya bakalım nasip inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında gelsin minik mucizelerimiz Amin
İnşallah canım benimmnereye gidiyorsun peki ? Önerdiginiz bir yer var mı ? Bir de bu genel bir öneri mi ? Bir sorun olmamasına rağmen gidin diye önerdi de doktorum
Ben İstanbul'dayimm. Önerisi olan varsa yazabilirse çok iyi olurrBen yurtdışındayım canım benim ikiz olduğu için onların da muayene etmesini istiyor kadın doktorum ondan dolayı aslında kötü değil onlar detaylı ultrason yapıyorlar ve onlar genetik uzmanı olduğu için herşeyden anlıyorlar gitmekte fayda varAllahım evlatlarımızı hayırlı sağlıklı eylesin inşallah sen nerede kalıyorsun canım ona göre belki bilen vardır iyi bir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?