Ben İstanbul'dayimm. Önerisi olan varsa yazabilirse çok iyi olurrdetaylı ultrason yapıyorlar ya cinsiyet de belirlenir mi acaba ?
Kuzum ilk defa duydum ya doktorunla bi görüşseneKızlar bu progestan fitil beni mahvediyor ya kaşıntı yanma yaptı
Kuşum hiç stress olma belirtiler de hormon dalgalanmalarından kaynaklı kaybolabiliyormuş. Bende hala çok bişey yok sadece kasık ağrısı oluyo arada.Kızlar benim bütün belirtilerim kayboldu bugün tam bir hafta oldu
Kuzum bende olmadı hiç öyle birşey belki alerjik bi durumdur doktoruna haber ver istersen ilacı değiştirirlerKızlar bu progestan fitil beni mahvediyor ya kaşıntı yanma yaptı
Yazmadım kuzum geçti ağrım bugün yataktan hiçbir şey olmamış gibi kalktım. Sadece başım ağrıyor biraz onun dışında çok hafif bel ağrım var başka da bişey yokKuşum hiç stress olma belirtiler de hormon dalgalanmalarından kaynaklı kaybolabiliyormuş. Bende hala çok bişey yok sadece kasık ağrısı oluyo arada.
O çok ağrın vardı regl gibi geçti mi ? Yazdın mı hemşirene
Kuzum bende olmadı hiç öyle birşey belki alerjik bi durumdur doktoruna haber ver istersen ilacı değiştirirler
Fındık yağı varmış içinde alerjisi olan kadınlar için zorlayabiliyormuş transfere kadar dayanabilir misin dedi bende okey dedim travozol diye krem sür dedi eşime aldırdım sürdüm rahatladım. Birde eriyip içinde kalıyorya o da huylandırıyor beni ve o da yapabiliyormuş. Mantar olmaktan korkuyorum hocam dedim bişey olmaz fitil kullanma krem sür dedi transferden sonra gerekli olursa tedavini yaparız çünkü fitil rahimin ortamını bozuyormuşKuzum ilk defa duydum ya doktorunla bi görüşsene
Oh minnoşko güzel güzel yerleşiyor demek kiYazmadım kuzum geçti ağrım bugün yataktan hiçbir şey olmamış gibi kalktım. Sadece başım ağrıyor biraz onun dışında çok hafif bel ağrım var başka da bişey yok
Travazol daha önce kullanmıştım bende çok etkili hemen sakinleştiriyor kaşıntıyı. Hadi bakalım çözümü de varmış. Az kaldı transferineFındık yağı varmış içinde alerjisi olan kadınlar için zorlayabiliyormuş transfere kadar dayanabilir misin dedi bende okey dedim travozol diye krem sür dedi eşime aldırdım sürdüm rahatladım. Birde eriyip içinde kalıyorya o da huylandırıyor beni ve o da yapabiliyormuş. Mantar olmaktan korkuyorum hocam dedim bişey olmaz fitil kullanma krem sür dedi transferden sonra gerekli olursa tedavini yaparız çünkü fitil rahimin ortamını bozuyormuş
Kuzum dışarsı çok sıcak çıkamıyorum ama evde yürüyorum 10ar dakikaOh minnoşko güzel güzel yerleşiyor demek kiyürüyüş yapıyorsun dimi kendini yormadan baş ağrına da iyi gelir belki açık hava
Evet gündüzleri artık çok sıcak bizde akşam serinliğinde inip yürüyoruz eşimle bi 10-15 dk yavaş yavaşKuzum dışarsı çok sıcak çıkamıyorum ama evde yürüyorum 10ar dakika
Şafak 2Travazol daha önce kullanmıştım bende çok etkili hemen sakinleştiriyor kaşıntıyı. Hadi bakalım çözümü de varmış. Az kaldı transferine
Ay ben aşırı sabırsızım aşırı. Kuzum sen test gününden bir gün önce gece acilde mi verdin kan? Ben de öyle yapmak istiyorumEvet gündüzleri artık çok sıcak bizde akşam serinliğinde inip yürüyoruz eşimle bi 10-15 dk yavaş yavaş
Eve canım akşam 8 gibi gittim dahiliye çalışıyordu ondan istek aldık sağlık sigortam karşıladı ücretide. 1 saate çıktı sonuç. 10 gün bekledim 12 saat bekleyemedimAy ben aşırı sabırsızım aşırı. Kuzum sen test gününden bir gün önce gece acilde mi verdin kan? Ben de öyle yapmak istiyorumözel hastanede mi verdin? Klinikten haber beklemek istemiyorum
Valla çok mantıklı ben de acile gideyim migrenim tuttu ilaç kullanmak istiyorum ama gebelik şüphem var diyim. Kan veriyim baksınlar peki enabıza mı düştüEve canım akşam 8 gibi gittim dahiliye çalışıyordu ondan istek aldık sağlık sigortam karşıladı ücretide. 1 saate çıktı sonuç. 10 gün bekledim 12 saat bekleyemedim
Evet evet mantıklı Ben medical parka gittim onun kendi uygulamasından gördüm , e nabıza bi iki saat sonra bakmıştım oraya da düşmüştü kuzum.Valla çok mantıklı ben de acile gideyim migrenim tuttu ilaç kullanmak istiyorum ama gebelik şüphem var diyim. Kan veriyim baksınlar peki enabıza mı düştü
Şimdiden kramplar girmeye başladı karnıma strestenEvet evet mantıklı Ben medical parka gittim onun kendi uygulamasından gördüm , e nabıza bi iki saat sonra bakmıştım oraya da düşmüştü kuzum.
Oy kuzum ben eminim çok güzel haber gelecek sendenŞimdiden kramplar girmeye başladı karnıma stresten
Ay hadi bakalımm o zaman inşallah erken belli olur canım çocuğumNormalde onlar 12.haftadan itibaren görüyorlar ama emin olmadan söylemezler tabi doktora göre değişebilir bizimkiler 4 aydan aşağı demezler tahmin bile etmezler diyorlar daha göremiyoruzben kızım da 13 haftalıkken perinotoloji gittim cinsiyetini sorduğumda gülümsedi henüz tahmin bile yapamam dedi çok erken demişti ve tekrar 22.haftada perinotoloji doktoruna gittim o zaman dedi ki cinsiyetini kadın doktorunuz söyledi mi dedim hayır sizin söylemenizi istediler önce güzelce detaylı ultrason yaptı en son dedi %90 kızdır %10 belki yanılabilirim biz yani geç öğrendik bu bebişlerde tam gittiğim de 15.haftaya giricek söyler mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?