aynen kız valla yaa sende bu varmıydı sende böyle olmuşmuyduu diyee anca birbirinmize sorardk insan kendinde olanı başkasındada duyuncaa içi rahatlıyor gerçektennAy ne iyi olurdu ancak bir kamyontutmamız lazım dı cümbür cemaat güle oynaya giderdik
eveeeeettt sabah ilk iş eczanaye gidip test alıcam bi sürüSılam evde test yapma zamanı o çift çizgi görmek için çok bekledikben belki 15 adet rahat yaptım dedim vay be demek bebek olunca hemen çıkıyormuş
eveeeeettt sabah ilk iş eczanaye gidip test alıcam bi sürüilk yapışımda yine gerilirim muhtemelen
Ay benim ve eşimin annesi dışında çok söylemeyi düşünmüyorum hele bi kalp atışlarını duyalım o zaman belki yine sınırlı kontenjan sevdiklerime söylerim belki
Ay yapınca haber vericem sana yarın hislerimiHayır hiç gerilme çok heyecanlı oluyor su gibi akıyor hatta ilk T çizgisi çıkıyorinşallah kuzum tadını çıkar hamiş günlerin sağlıklı güzel gebeliklerin sağlıklı güzel doğumun olsun inşallah Amin kendini nasıl rahat edeceksen öyle davran ben daha önce yaşadığım durumlardan dolayı kimseye aileye bile dahi söylememe kararı almıştık 3.ayı doldursun yavaştan söyleyebilirim sadece aile içi tabi çok duyulmasını istemiyorum şimdilik
Ay yapınca haber vericem sana yarın hislerimihaklısın kuzum en güzelini yapmışsın aminn aminn hepimizin canım benim çok teşekkür ederim iyi ki varsın
Merhaba ben de 5 haziranda transfer oldum ayın 15i test günüm nasıl geçiyor günleriniz belirti var mı?Oldum canım 5 haziranda
Merhaba ben de 5 haziranda transfer oldum ayın 15i test günüm nasıl geçiyor günleriniz belirti var mı?
Teşekkür ederim amin hepimiz inşallahHayırlı olsun inşallah hayırlı haberler Alırsın Allah’ın izniyle Amin
Benim hep ağrım var canım ama iğnelerden de olabilir yani bariz gebelik belirtisi diyemiyorum hiçMerhaba ben de 5 haziranda transfer oldum ayın 15i test günüm nasıl geçiyor günleriniz belirti var mı?
Günaydın kuzum bacak ağrısı geçen hafta bende de çok oldu çekiliyordu sürekli, her tuvaletten ve duştan sonra benimde regl ağrım oluyo. Biraz sürüp geçiyor. sürekli mi gelip geçiyor mu seninki ? Eğer sürekliyse bi yaz istersen için rahat etsin kuzumKızlar günaydın bugün o kadar çok bacak ağrım var ki zaten ağrıdan sabah uyuyamadım sonra zor yataktan kalktım çok ağrım var göbek deliğimden aşağısı full ağrıyor. Normal mi bu kadar olması? Yani reglden hemen önce iki büklüm olunur ya aynı öyleyim. Normalde de kokum çok hassastır ama bugün ekstra bi keskin gibi öf çok kafam karıştı. Hadi kokuyu geçtim ama ciddi anlamda çok ağrım var hemşireye yazsam mı normal mi?
Kuzum yataktan kalkmak çok zorluyor. Ayaktayken ağrım çok var. Oturunca yatınca hafifliyor ama kasıklarıma kramp giriyor özellikle sağ tarafıma. Yerlerde süründürücek bi ağrım yok ama normal yaşamımdaki gibi de değil. Sanki birkaç gün içinde adet olucakmışım gibiGünaydın kuzum bacak ağrısı geçen hafta bende de çok oldu çekiliyordu sürekli, her tuvaletten ve duştan sonra benimde regl ağrım oluyo. Biraz sürüp geçiyor. sürekli mi gelip geçiyor mu seninki ? Eğer sürekliyse bi yaz istersen için rahat etsin kuzum
Böyle ağrısı olanları okumuştum , bilemedim kolay ulaşabiliyorsan hemşirene bi danış bence. inşallah gümbür gümbür tutunuyordur bebişkoKuzum yataktan kalkmak çok zorluyor. Ayaktayken ağrım çok var. Oturunca yatınca hafifliyor ama kasıklarıma kramp giriyor özellikle sağ tarafıma. Yerlerde süründürücek bi ağrım yok ama normal yaşamımdaki gibi de değil. Sanki birkaç gün içinde adet olucakmışım gibi
İnşallah kuzum bugün 6. gün idrar testi için erken dimi?Böyle ağrısı olanları okumuştum , bilemedim kolay ulaşabiliyorsan hemşirene bi danış bence. inşallah gümbür gümbür tutunuyordur bebişko
Canım 1-2 gün daha bekle bence öyle yap ilk idrarla. Daha erken hiç vücudunu stresse sokmaİnşallah kuzum bugün 6. gün idrar testi için erken dimi?
Cok gecmis olsun acinizi derinden hissediyorum Rabbim kalbinizi ruhunuzu twz vakit iyilestirsin ve muradiniza tez vakit ulastirsin
Erken tabiki yapmayin hic.bu arada hayirli olsun insAllah pozitifi gorursunuz saglikli hayirli bebilserimiz olur insAllahİnşallah kuzum bugün 6. gün idrar testi için erken dimi?
Ben ikisini aynı anda kullandım her gün yarım doz genotropin ve gonal f kullandım. Bi önceki tedavimde sadece pergoveris kullanmıştım o zaman gonal f vermemişti başka doktordu. Şifa olsun hepsi inşalalhMayala ve diger aktif kizlar bilgisi olabilecek arkadaslar doktor bana bu asamada gonal f yerine genotropin igne verdi cmrtsi komtrol var ama dun ve yarin gonal f var genotropin her gun birde yine gun aşiri pergoveris igne var klomen var gunde iki yani bu recete bana cok farkli geldi cmrtsi sorayim doktora diyoruk ama merak da ediyorum bu sekilde olan var miydi aranizda benim oncekinde hergun gonal f vardi sadece
Amin çok sağol canım hayırlısı buymuş demekCok gecmis olsun acinizi derinden hissediyorum Rabbim kalbinizi ruhunuzu twz vakit iyilestirsin ve muradiniza tez vakit ulastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?