Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım senin durumun nasıl kese yada keseleri gördün mü inşallah
31 mayısta 5+2 iken tek kese göründü.2 hafta sonra yine gel demişti. İkinci bir kese ihtimali yine de olabilir ilerleyen günlerde dedi.Tabi kısmet.Yarın devlet hastanesinde bazı testler ve ilaç için randevum var.Büyük ihtimal kalp atışı duyarım ordaki doktora baktırırım 6+6 olacağım yarın

Maşallah canım benim inşallah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim

Hay maşallah Hay maşallah canım sılam çok sevindim tebrik ederim seni sağlıcakla gelsin mucizelerin ikiz olabilir kuzum sağlıcakla katlanarak devam etsin Amin
Ah mayalam şoka girdim inanamıyorum hala, sabah doktorumu arayacağım hemen. Aminnn Allah’ım tamamına erdirsin hepimizi inşallah
Ay canım benim çoook sevindim yaşasınnn
Kuzum, çok teşekkür ederimmm çok yakında senin haberinide alıcaz inşallah

S silakuzu kuşum bize tüm detayları anlat belirtin var mıydı nasılsın nelere dikkat edelimm
Kuzucum deli gibi belirti aradım evham yaptım kendi kendime. Sol bacağımda ağrı oldu bi belirgin 2-3 gün , bi de sırt ağrım çok oldu. Memişlerim hiç acımadı ( benim her regl öncesi çok acırdı bunu iyiye yormuştum) bi de Onun dışında hiç bariz bi belirtim olmadı .
Transfer süreci de 2gün dinlendim hep evde az yürüyüş yaptım sonra her gün 12 -1 gibi d vitamini alayım diye indim bahçeye yürüyüş yaptım. Bi de her gün kabak çekirdeği yedim 1 avuç
Tez vakitte sizinde güzel haberlerinizi alalım inşallah . Bakalım sabah doktoru arayacağım tekrar test isteyecek benden muhtemelen bende süreci merak ediyorum nasıl olucak

Rabbimin mucizeleri bitmez canım yeter ki vakti zamanı gelsin önünde hiçbir engel yoktur ol der ve olur çok şükür Rabbime hamdüsenalar olsun Amin

Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bu haberi çok bekledik hepimiz inşallah tez vakitte hepimizin kucağı dolsun

Yeminle çok sevindim maşallah sübhanallah Rabbim korusun sana bağışlasın inşallah bir süre kimseye söyleme en azından bebişler büyüsün ben hâlâ söylemedim Amin kuzum bizi de haberdar edersin süreçlerinden artık rahatla biraz çok şükür

Sılam evde test yapma zamanı o çift çizgi görmek için çok bekledik ben belki 15 adet rahat yaptım dedim vay be demek bebek olunca hemen çıkıyormuş

Kızlar yaa keşke hepimiz aynı mahallede otursaktaa şöyle bi piknik yapıpp birbirimizesorsak herşeyii burda okudukça hep içimden o geçiyor valla

Ay ne iyi olurdu ancak bir kamyon tutmamız lazım dı cümbür cemaat güle oynaya giderdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…