Oldum canım 5 hazirandaAy naptın transfer oldun mu canım?
Ay canım benim çoook sevindim yaşasınnn
Amin kuzum inşallah yaaDarısı başına inşallah bende heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu
Yaaa hayırlı olsun çok şükür.Endometrium kaçtı bu sefer ? Herşey güzel geçti mi? Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunOldum canım 5 haziranda
3. gün tek embriyom vardı kuzum 6.2’ydi. Güzel geçti şu anlık bir sorun yok test gününü bekliyorumYaaa hayırlı olsun çok şükür.Endometrium kaçtı bu sefer ? Herşey güzel geçti mi? Kaçıncı gün embriyosu transfer oldun
Ayy inşallah pozitif haberini de alırız.Çok şükür transferini olmana çok sevindim3. gün tek embriyom vardı kuzum 6.2’ydi. Güzel geçti şu anlık bir sorun yok test gününü bekliyorum
Sağol kuzum inşallah hamişlerin duası kabul olurmuşAyy inşallah pozitif haberini de alırız.Çok şükür transferini olmana çok sevindim
Ayy inşallah pozitif haberini de alırız.Çok şükür transferini olmana çok sevindim
31 mayısta 5+2 iken tek kese göründü.2 hafta sonra yine gel demişti. İkinci bir kese ihtimali yine de olabilir ilerleyen günlerde dedi.Tabi kısmet.Yarın devlet hastanesinde bazı testler ve ilaç için randevum var.Büyük ihtimal kalp atışı duyarım ordaki doktora baktırırımCanım senin durumun nasıl kese yada keseleri gördün mü inşallah
31 mayısta 5+2 iken tek kese göründü.2 hafta sonra yine gel demişti. İkinci bir kese ihtimali yine de olabilir ilerleyen günlerde dedi.Tabi kısmet.Yarın devlet hastanesinde bazı testler ve ilaç için randevum var.Büyük ihtimal kalp atışı duyarım ordaki doktora baktırırım6+6 olacağım yarın
Amin canım hepimiz inşallah birer evlat sahibi olalım.Bu yolda çabalayan uğraşanları Allah geri çevirmesin kucakları doldursunMaşallahcanım benim inşallah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin Rabbim
Ah mayalam şoka girdim inanamıyorum hala, sabah doktorumu arayacağım hemen. Aminnn Allah’ım tamamına erdirsin hepimizi inşallahHay maşallahHay maşallah canım sılam çok sevindim tebrik ederim seni sağlıcakla gelsin mucizelerin ikiz olabilir kuzum sağlıcakla katlanarak devam etsin Amin
Kuzum, çok teşekkür ederimmm çok yakında senin haberinide alıcaz inşallahAy canım benim çoook sevindim yaşasınnn
Kuzucum deli gibi belirti aradım evham yaptım kendi kendime. Sol bacağımda ağrı oldu bi belirgin 2-3 gün , bi de sırt ağrım çok oldu. Memişlerim hiç acımadı ( benim her regl öncesi çok acırdı bunu iyiye yormuştum) bi de Onun dışında hiç bariz bi belirtim olmadı .
Ah mayalam şoka girdim inanamıyorum hala, sabah doktorumu arayacağım hemen. Aminnn Allah’ım tamamına erdirsin hepimizi inşallah
Kuzum, çok teşekkür ederimmm çok yakında senin haberinide alıcaz inşallah
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bu haberi çok bekledik hepimizRabbimin mucizeleri bitmez canım yeter ki vakti zamanı gelsin önünde hiçbir engel yoktur ol der ve olur çok şükür Rabbime hamdüsenalar olsun Amin
Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bu haberi çok bekledik hepimizinşallah tez vakitte hepimizin kucağı dolsun
Kızlar yaa keşke hepimiz aynı mahallede otursaktaa şöyle bi piknik yapıpp birbirimizesorsak herşeyiiburda okudukça hep içimden o geçiyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?