Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yok embriyon 3. gün müydü

Kuzum transfer dahil 8. gün
Yani 3. Gün embriyosu için erken bence mayala onlar daha iyi bilir. Tutarsa senindir değilse yolumuza devam edecez. Bak buraya kadar geldin bu duyguyu heyecanı yaşamak bile güzel. Kendin telkin etmeye çalış. Bak ben mart ayında opuya girdim boş çıktı foliküller. Şimdi travma oldu bende bi daha giremedim iki aydır kaçıyorum. Benimde folikül her ay iki tane çıkar ama umudu kaybetmek yok.

Etkilenmem sanmıştım kuzum ama üzüldüm bilmiyorum ya tabi ki öyle ama umutluydum

Doktoruna güven canım daha çok erken idrara geçmiyor hemen her insanın farklı birinde erken çıkar birinde çıkmaz. Moralini bozma , test gününü bekle

Transfer gününü sayma 7.gün yani daha idrara yansımamış olabilir onun için stres yapma bekleyip görelim mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah
Doğru söylüyorsun canım benim ama o beyazlığı görünce bi sarsıldım bi de bütün belirtilerim gitti hiçbir şey hissetmiyorum

Etkilenmem sanmıştım kuzum ama üzüldüm bilmiyorum ya tabi ki öyle ama umutluydum

Dur daha ne ettin 5.gün embriyosu bile bazen bu zamanlar bile çıkmıyor 3.gün embriyosu için erken olabilir umudunu kaybetme moralini sakın bozma

Benim kafada kurma seviyesi kendime en çok zararı ben veriyorum bunu farkettim. Test yapmıcam en iyisi pazara kadar ya

Emin ol test yapmak insanı strese katıyor bazen idrara yansımıyor bu sefer moral motivasyonun düşüyor gebelik oluşsa da etkilenir embriyo doktorlar onun için evde test önermiyor ama kurallar çiğnenmek içindir yapma birkaç gün inşallah sağlıklı bir şekilde güzel haberler alırsın Allah’ın izniyle Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…