Ayy canım sende mi Bursa Sabri hocaya gittin memnunsun dimi ins bende gideceğim.Nasil gidiyor süreç neler yaptı hocamız maddi manevi biraz anlatabilir misinÖncelikle geçmiş olsun dün okudum ve dua ettim canım insAllah olumlu olur diye derinden hissettim acını.. insAllah en güzel şekilde olacak bizlerin de evladı bu sefer Rabbim nasip etsin bana da sana da.ben evet başladım mayalam doğru dedi bursa bahceci sen neredeydin bursada mi başlayacaksın ben memnunum şu an için salı kontrol var yine yani sabri hoca detaycı işinde iyi bir doktora benziyor gerekli şeyleri söylüyor çok şükür memnunum öyle devam eder inşallah çalışanlar herkes çok tatlı güler yüzlü ben acibademde bu anlamda çok sıkıntı yaşamıştım meymenetsiz doluydu orası.git bakalım on görüşme yap tart ölç..dediğim gibi çok düşündüm çok yer araştırdım 2yerle daha görüştüm ama burayı seçtim çok dua ettim hayırlısı iyisi olsun diye insAllah Rabbim ondan da buraya yonlendirmistir benihakkında en hayırlısı en iyisi olsun insAllah
Kendi kliniği var FSM deOsman hoca hangi hastanede canım
Himm anladım canımKendi kliniği var FSM de
Canim bahceciler hemen hemen çok yerden pahalilar illa muayene oluyorsun karar verirsen 5bucuk ordan.20bin rahim dinlendirme diye hava parası var falan ama işte istanbul zor olacaktı birde laboratuvarı iyi deniyor kaliteli yani ne bileyim işte olsun insAllah diye başladık güvendik insAllah sonu güzel olur.guzel gidiyor şimdilik şükür daim olur insAllah ben memnun kaldım.sabri hocadan yani çok samimi davranmıyor mesafeli biraz sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ben hassasım biraz on görüşme yaptın mı canım biz iğne dönemindeyiz cumrtsi falan toplama olur gibi düşünüyorum em hayırlısı güzeli olur insAllahAyy canım sende mi Bursa Sabri hocaya gittin memnunsun dimi ins bende gideceğim.Nasil gidiyor süreç neler yaptı hocamız maddi manevi biraz anlatabilir misin
Yarın ön görüşme için randevu alıcam kuzum hem sabri hocadan hem de osman develioğlundanYaa canım hastalanmayi bekliyorum ben 20 sinden sonra hastalanırsam bu ay ama bu hafta hastalanırsam diğer ay gideceğim çünkü okullar 20 sinde kapanıyor.Cok iyi şeyler duydum Sabri bey hakkında ins pişman olmayız ya.Sen ne zaman gidersin gideceksen
24 Haziran balımCanım senin test günün ne zaman
Özelden yazdım canım arkadaşa merak ettiği şeyler olursa yine seve seve paylaşırım bizim hocayla Allah’a şükür tek bir sorun bile geçmedi herşey çok güzel ilerlediEvet Merve de daha önce başka yerde denemesi olmuştu iki defa negatif olmuş sonra bahçeci de çok şükür pozitif almıştımerve fidan tecrübelerini paylaşırsa güzel olur
Evet canim ben daha önce de Diyarbakır bahçeci de yapmistim tek kafama takilan rahim dinlendirme benim öyle bir vaktim yok işte acaba rahim dinlendirmeyi kabul etmeme gibi bir şansımız var mıCanim bahceciler hemen hemen çok yerden pahalilar illa muayene oluyorsun karar verirsen 5bucuk ordan.20bin rahim dinlendirme diye hava parası var falan ama işte istanbul zor olacaktı birde laboratuvarı iyi deniyor kaliteli yani ne bileyim işte olsun insAllah diye başladık güvendik insAllah sonu güzel olur.guzel gidiyor şimdilik şükür daim olur insAllah ben memnun kaldım.sabri hocadan yani çok samimi davranmıyor mesafeli biraz sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ben hassasım biraz on görüşme yaptın mı canım biz iğne dönemindeyiz cumrtsi falan toplama olur gibi düşünüyorum em hayırlısı güzeli olur insAllah
Anladim canım benim ins senin için en hayırlısıni seçersin bizi bilgilendirYarın ön görüşme için randevu alıcam kuzum hem sabri hocadan hem de osman develioğlundan
Keşke olsa ama onu zaten toplamadan sonra direk alıyorlarmış canım irdeleye irdeleye sordum biz mi anlamıyoruz var mı bir hikmeti bu paranın acaba diye yani ne olacak şimdi vs gibi masuz zorladım cevap veremiyorlarEvet canim ben daha önce de Diyarbakır bahçeci de yapmistim tek kafama takilan rahim dinlendirme benim öyle bir vaktim yok işte acaba rahim dinlendirmeyi kabul etmeme gibi bir şansımız var mı
Özelden yazdım canım arkadaşa merak ettiği şeyler olursa yine seve seve paylaşırım bizim hocayla Allah’a şükür tek bir sorun bile geçmedi herşey çok güzel ilerledi
24 Haziran balım
Kızlar transferden sonra bi şişkinlik başladı bende sizde de oldu mu
İnşallah kuzum benimmm çok aminOlmaz mı canım benim de vardı inşallah bebişin tutunmuştur sağlıklı bir şekilde Amin Ecmain
Evet canim ben daha önce de Diyarbakır bahçeci de yapmistim tek kafama takilan rahim dinlendirme benim öyle bir vaktim yok işte acaba rahim dinlendirmeyi kabul etmeme gibi bir şansımız var mı
Ben bu ay yapamazsam diğer ay rahim dinlendirme yapamam diyecem kabul ediyorum sen bebisleri koy gitsinKeşke olsa ama onu zaten toplamadan sonra direk alıyorlarmış canım irdeleye irdeleye sordum biz mi anlamıyoruz var mı bir hikmeti bu paranın acaba diye yani ne olacak şimdi vs gibi masuz zorladım cevap veremiyorlarbildiğin hava parası ama işte ne yapacaksın Rabbim emeklerimizi zayi etmesin hepsi menfaat peşinde
Yaa amin Allah razı olsun valla mecbur öyle olacak galiba kız anlatırım yani zorla yapacak halleri yokCanım sen gidince doktorunla durumunu görüşürsün ona göre bir yol izlenir sen gönlünü ferah tut inşallah herşey gönlünce güzel olsun Amin
Canım gittin mi naptın heyecanla seni bekliyorumYarın ön görüşme için randevu alıcam kuzum hem sabri hocadan hem de osman develioğlundan
Yok kuzum perşembe için sabri beyden randevu aldım. Osman beyden daha almadım cuma günü işe dönücem iş arkadaşımın 3 yakın arkadaşı osman beye gittiler geçmişte şimdi çocukları var. Onlara danışmak istiyorum sonra osman beyle de görüşücem kafama yatarsa. Açıkçası biraz çekiniyorum çünkü ben çok hassas ve kırılgan biriyim. Osman bey için sert mizaçlı dediler ben kaldırabilir miyim bilmiyorum ekstra hassasım çünkü iğnelerden hormonlardan dolayı. Sen ne yaptın bi planın var mı?Canım gittin mi naptın heyecanla seni bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?