Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ayy canım sende mi Bursa Sabri hocaya gittin memnunsun dimi ins bende gideceğim.Nasil gidiyor süreç neler yaptı hocamız maddi manevi biraz anlatabilir misin

Ayy canım sende mi Bursa Sabri hocaya gittin memnunsun dimi ins bende gideceğim.Nasil gidiyor süreç neler yaptı hocamız maddi manevi biraz anlatabilir misin
Canim bahceciler hemen hemen çok yerden pahalilar illa muayene oluyorsun karar verirsen 5bucuk ordan.20bin rahim dinlendirme diye hava parası var falan ama işte istanbul zor olacaktı birde laboratuvarı iyi deniyor kaliteli yani ne bileyim işte olsun insAllah diye başladık güvendik insAllah sonu güzel olur.guzel gidiyor şimdilik şükür daim olur insAllah ben memnun kaldım.sabri hocadan yani çok samimi davranmıyor mesafeli biraz sanki ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ben hassasım biraz on görüşme yaptın mı canım biz iğne dönemindeyiz cumrtsi falan toplama olur gibi düşünüyorum em hayırlısı güzeli olur insAllah

Yarın ön görüşme için randevu alıcam kuzum hem sabri hocadan hem de osman develioğlundan

Evet Merve de daha önce başka yerde denemesi olmuştu iki defa negatif olmuş sonra bahçeci de çok şükür pozitif almıştı merve fidan tecrübelerini paylaşırsa güzel olur
Özelden yazdım canım arkadaşa merak ettiği şeyler olursa yine seve seve paylaşırım bizim hocayla Allah’a şükür tek bir sorun bile geçmedi herşey çok güzel ilerledi

Evet canim ben daha önce de Diyarbakır bahçeci de yapmistim tek kafama takilan rahim dinlendirme benim öyle bir vaktim yok işte acaba rahim dinlendirmeyi kabul etmeme gibi bir şansımız var mı

Evet canim ben daha önce de Diyarbakır bahçeci de yapmistim tek kafama takilan rahim dinlendirme benim öyle bir vaktim yok işte acaba rahim dinlendirmeyi kabul etmeme gibi bir şansımız var mı
Keşke olsa ama onu zaten toplamadan sonra direk alıyorlarmış canım irdeleye irdeleye sordum biz mi anlamıyoruz var mı bir hikmeti bu paranın acaba diye yani ne olacak şimdi vs gibi masuz zorladım cevap veremiyorlarbildiğin hava parası ama işte ne yapacaksın Rabbim emeklerimizi zayi etmesin hepsi menfaat peşinde

Özelden yazdım canım arkadaşa merak ettiği şeyler olursa yine seve seve paylaşırım bizim hocayla Allah’a şükür tek bir sorun bile geçmedi herşey çok güzel ilerledi

Tamam canım çok şükür inşallah giden herkesin kucakları bebeklerle dolsun öyle ayrılmak nasip olsun Amin

Canım sen gidince doktorunla durumunu görüşürsün ona göre bir yol izlenir sen gönlünü ferah tut inşallah herşey gönlünce güzel olsun Amin

Ben bu ay yapamazsam diğer ay rahim dinlendirme yapamam diyecem kabul ediyorum sen bebisleri koy gitsin

Canım gittin mi naptın heyecanla seni bekliyorum
Yok kuzum perşembe için sabri beyden randevu aldım. Osman beyden daha almadım cuma günü işe dönücem iş arkadaşımın 3 yakın arkadaşı osman beye gittiler geçmişte şimdi çocukları var. Onlara danışmak istiyorum sonra osman beyle de görüşücem kafama yatarsa. Açıkçası biraz çekiniyorum çünkü ben çok hassas ve kırılgan biriyim. Osman bey için sert mizaçlı dediler ben kaldırabilir miyim bilmiyorum ekstra hassasım çünkü iğnelerden hormonlardan dolayı. Sen ne yaptın bi planın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…