Evet kuzum çok haklısın aklımdaki doktorlara cumartesi için randevu oluşturucam bakalımAh kuzum benim 3 yıldır uğraştım . Benim embriyolarım bile oluşmadı Opu olup tedavim iptal olıyordu . Çok zor maddi manevi çok yorucu o kadar iyi anlıyorum ki. Bu yol böyle zorlu bi yolculukmuş. Çocuk denediğimiz zamanlarda eşimle diyorduk ki aman canım nolucsk tüp bebekle hemen yaparız. O kadar cahilmişim bu konuda, bu tedavi çocukça sonuçlanıyor kesin diye düşünmüştük. Ama öyle değil bak burada bi sürü insanla sohbet ediyoruz tanışıyoruz , herkes ne mücadelelr veriyor ama yılmadan usanmadan yollarına devam ediyor. Şuan çok yoruldun iğneler ilaçlar kendine biraz zaman ver . İmkanın varsa bi tatile gidin havanız değişsin . Ben online terapi de aldım bu süreçte bana iyi geldi. Sonra tekrar başladım sende öyle yaparsınhaksızlık etme kendine sen zaten inanılmaz mücadele verdin şuan , maç bitmedi pes etmek yok
Benimki çok erken başlamamış mı sence de aşkımBenim transferin 4. Gunu felaket bel agrim tutulmam olmustu canim normal
Ilaclar da yapiyor kuzu cok takilma onaBenimki çok erken başlamamış mı sence de aşkım
Öncelikle geçmiş olsun dün okudum ve dua ettim canım insAllah olumlu olur diye derinden hissettim acını.. insAllah en güzel şekilde olacak bizlerin de evladı bu sefer Rabbim nasip etsin bana da sana da.ben evet başladım mayalam doğru dedi bursa bahceci sen neredeydin bursada mi başlayacaksın ben memnunum şu an için salı kontrol var yine yani sabri hoca detaycı işinde iyi bir doktora benziyor gerekli şeyleri söylüyor çok şükür memnunum öyle devam eder inşallah çalışanlar herkes çok tatlı güler yüzlü ben acibademde bu anlamda çok sıkıntı yaşamıştım meymenetsiz doluydu orası.git bakalım on görüşme yap tart ölç..dediğim gibi çok düşündüm çok yer araştırdım 2yerle daha görüştüm ama burayı seçtim çok dua ettim hayırlısı iyisi olsun diye insAllah Rabbim ondan da buraya yonlendirmistir beniBen de merve arkadaşımızı hatırlıyorum ikizler olmuştu onunla da görüşüyorum bahçeci ilk yer aklımdaki.
N nurnaciyee canım sabri beyle süreç hakkında bilgi verirsen çok mutlu olurum
Evet bursadayım kuzum ben de sabri hoca ve osman develioğlu arasında kaldım. İkisiyle de görüşücem yarın ön görüşme için randevu alıcam inşallah. Çok sağol teşekkür ederimÖncelikle geçmiş olsun dün okudum ve dua ettim canım insAllah olumlu olur diye derinden hissettim acını.. insAllah en güzel şekilde olacak bizlerin de evladı bu sefer Rabbim nasip etsin bana da sana da.ben evet başladım mayalam doğru dedi bursa bahceci sen neredeydin bursada mi başlayacaksın ben memnunum şu an için salı kontrol var yine yani sabri hoca detaycı işinde iyi bir doktora benziyor gerekli şeyleri söylüyor çok şükür memnunum öyle devam eder inşallah çalışanlar herkes çok tatlı güler yüzlü ben acibademde bu anlamda çok sıkıntı yaşamıştım meymenetsiz doluydu orası.git bakalım on görüşme yap tart ölç..dediğim gibi çok düşündüm çok yer araştırdım 2yerle daha görüştüm ama burayı seçtim çok dua ettim hayırlısı iyisi olsun diye insAllah Rabbim ondan da buraya yonlendirmistir benihakkında en hayırlısı en iyisi olsun insAllah
Canim online terapi nerden kimden aldın benim de ihtiyacım var sanırım toparlandim diyordum ama transfer sonrasını düşününce yüreğim ağzıma geliyor daha geçmemiş etkisi iki negatifinAh kuzum benim 3 yıldır uğraştım . Benim embriyolarım bile oluşmadı Opu olup tedavim iptal olıyordu . Çok zor maddi manevi çok yorucu o kadar iyi anlıyorum ki. Bu yol böyle zorlu bi yolculukmuş. Çocuk denediğimiz zamanlarda eşimle diyorduk ki aman canım nolucsk tüp bebekle hemen yaparız. O kadar cahilmişim bu konuda, bu tedavi çocukça sonuçlanıyor kesin diye düşünmüştük. Ama öyle değil bak burada bi sürü insanla sohbet ediyoruz tanışıyoruz , herkes ne mücadelelr veriyor ama yılmadan usanmadan yollarına devam ediyor. Şuan çok yoruldun iğneler ilaçlar kendine biraz zaman ver . İmkanın varsa bi tatile gidin havanız değişsin . Ben online terapi de aldım bu süreçte bana iyi geldi. Sonra tekrar başladım sende öyle yaparsınhaksızlık etme kendine sen zaten inanılmaz mücadele verdin şuan , maç bitmedi pes etmek yok
Hadi bakalım insAllah gönlüne göre hayırlısı olsunEvet bursadayım kuzum ben de sabri hoca ve osman develioğlu arasında kaldım. İkisiyle de görüşücem yarın ön görüşme için randevu alıcam inşallah. Çok sağol teşekkür ederim
Hee tamam aşkımIlaclar da yapiyor kuzu cok takilma ona
Çok iyi anlıyorum canım seni insan kendini çok çıkmaza düşmüş gibi hissediyor. Hiwell diye bi uygulama var önce ücretsiz 15 dk lık görüşme yapabiliyorsun terapistlerle.Aklına yatanla devam edersin bi bak istersen uygulama kolay kullanılıyor canım . İçine siner belkiCanim online terapi nerden kimden aldın benim de ihtiyacım var sanırım toparlandim diyordum ama transfer sonrasını düşününce yüreğim ağzıma geliyor daha geçmemiş etkisi iki negatifinRabbim iyi etsin diyordum destek mi alsam diye senin msji gördüm
Etmez miyimHee tamam aşkımdua et senin duan kabul olur
Klinik sonuç değişmez dedi kuzum kan vermicem ilaçları bırakın adet olursunuz dedi. Ben sabah yazdım bana şimdi yazıyorlar ilaçlarımı yaptım ettim yani önceden görüşsek boşuna iğne yapmazdım bir sürü çok canım sıkıldıÇok iyi anlıyorum canım seni insan kendini çok çıkmaza düşmüş gibi hissediyor. Hiwell diye bi uygulama var önce ücretsiz 15 dk lık görüşme yapabiliyorsun terapistlerle.Aklına yatanla devam edersin bi bak istersen uygulama kolay kullanılıyor canım . İçine siner belki
Tamamdır çok teşekkür ederim canım bakacağım insAllah bana da iyi gelirÇok iyi anlıyorum canım seni insan kendini çok çıkmaza düşmüş gibi hissediyor. Hiwell diye bi uygulama var önce ücretsiz 15 dk lık görüşme yapabiliyorsun terapistlerle.Aklına yatanla devam edersin bi bak istersen uygulama kolay kullanılıyor canım . İçine siner belki
Ay haklısın bütün gün yine stresle bekledin ilaçlarlı da yaptın . Neyse kuzum bakalım bi kaç güne gelsin reglin rahatla sonra yola devam inşallah doktorla da tanışırısınn. Bu süreçte hiç salma kendini gıdana hep dikkat etmeye çalış , yürüyüş yap her gün mümkün olduça. İnşallah tez vakitte en güzeli olacak inanıyorum benKlinik sonuç değişmez dedi kuzum kan vermicem ilaçları bırakın adet olursunuz dedi. Ben sabah yazdım bana şimdi yazıyorlar ilaçlarımı yaptım ettim yani önceden görüşsek boşuna iğne yapmazdım bir sürü çok canım sıkıldı
İnşallah canımTamamdır çok teşekkür ederim canım bakacağım insAllah bana da iyi gelir
Amin canım benim amin bu yolda çaba gösteren göstermeyen imkanı olan olmayan herkese Rabbim o duyguyu tattirsin.Amin Ecmain inşallah canım çok iyi düşünmüşsün orası da çok iyi diyorlar burada o doktorda tedavi görenler oldu memnun olduklarını söylediler inşallah sende memnun kalırsın önce Allahtan sonra doktorların eliyle şifanı bulursun inşallahbu sefer mucizeni sağlıklı bir şekilde bulursun inşallah Amin
Hee tamam aşkımdua et senin duan kabul olur
Kuzum ben de sabri beye gitmeyi planlıyorumAmin canım benim amin bu yolda çaba gösteren göstermeyen imkanı olan olmayan herkese Rabbim o duyguyu tattirsin.
Ben Osman beyde tedavi gördüm bence kesinlikle gitmelisin sert biri ama çok uzmanEvet bursadayım kuzum ben de sabri hoca ve osman develioğlu arasında kaldım. İkisiyle de görüşücem yarın ön görüşme için randevu alıcam inşallah. Çok sağol teşekkür ederim
Yaa canım hastalanmayi bekliyorum ben 20 sinden sonra hastalanırsam bu ay ama bu hafta hastalanırsam diğer ay gideceğim çünkü okullar 20 sinde kapanıyor.Cok iyi şeyler duydum Sabri bey hakkında ins pişman olmayız ya.Sen ne zaman gidersin gideceksenKuzum ben de sabri beye gitmeyi planlıyorum
Osman hoca hangi hastanede canımBen Osman beyde tedavi gördüm bence kesinlikle gitmelisin sert biri ama çok uzman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?