Kuzum direkt yapmaları için her şeyin uygun olması lazım mesela benim aslında nisan ayında taze transferim olucaktı ama progesteron çok yüksek çıktığı için iptal edildi. Sonra rahim kalınlığı da önemli. İnşallah her şey çok yolunda gider de taze transfer yapılabilirBen bu ay yapamazsam diğer ay rahim dinlendirme yapamam diyecem kabul ediyorum sen bebisleri koy gitsin
Canım bence labaratuvar olarak neresi iyiyse oraya gitmek gerekiyor.Bosver adam sert olsa ne iyi olsa ne işini iyi yapanı seçerdim ben tabi ki yine de senin kalbine aklına Sinen kişi olması da çok önemli.Osman beyi bende duymuştum iyi yorumlar da hep okudum Rabbim hangisinde pozitif olacaksa onu secmeyi sana nasip etsinYok kuzum perşembe için sabri beyden randevu aldım. Osman beyden daha almadım cuma günü işe dönücem iş arkadaşımın 3 yakın arkadaşı osman beye gittiler geçmişte şimdi çocukları var. Onlara danışmak istiyorum sonra osman beyle de görüşücem kafama yatarsa. Açıkçası biraz çekiniyorum çünkü ben çok hassas ve kırılgan biriyim. Osman bey için sert mizaçlı dediler ben kaldırabilir miyim bilmiyorum ekstra hassasım çünkü iğnelerden hormonlardan dolayı. Sen ne yaptın bi planın var mı?
Şansını dene bakalimBen bu ay yapamazsam diğer ay rahim dinlendirme yapamam diyecem kabul ediyorum sen bebisleri koy gitsin
Yaa evet işte sorun şu ki ben Ağrı dan geleceğim ve okulun ağustosun ortasında açılacak kafamı karistiran beni telaşlandiran bu yoksa 20 bin çok da birşey değil ne paralar harcadık bu yol da.Sen ordaysan tabi ki rahim dinlendirme en doğrusu o ilaçlarla o hormonlar la geçirdiğimiz operasyonlarla vücut o ay mahvoluyor zatenKuzum direkt yapmaları için her şeyin uygun olması lazım mesela benim aslında nisan ayında taze transferim olucaktı ama progesteron çok yüksek çıktığı için iptal edildi. Sonra rahim kalınlığı da önemli. İnşallah her şey çok yolunda gider de taze transfer yapılabilir
Ben açıkçası transfere korkuyorum şu an. Yumurta toplamadan sonra kafamı dinlemek isteyebilirim bir süre. Her ay için mi alıyorlar acaba rahim dinlendirme ücreti
Şansını dene bakalimyav resmen afedersin enayi yerine koyuyorlar da ne diyelim Rabbim görüyor sonunu güzel etsin de insAllah
Histereskopi kesin canım sonrasında laparoskopi olabilirim rahimde sıkıntılar var şekil bozukluğu gibi falan ve ufak çikolata kistleri 67de histereskopi gemetige gönderelim diyoruz falan filan 300u buluyor ilaçlarla belki de geçecek serum oluyormuş isteyeceğim yapıştırma falan isteyeceğim derken işte artıyor Allah yardımcımız olsun sen me zaman gideceksin görüşmeyeAmin canım benim amin sizde sorun neydi peki sana ekstra ne işlemler yaptılar prp hiteroskopi filan yapıldı mı bunlar da ayrı ücret çünkü dimi
Ayyy ben ancak 200 u denklestirmistim 250 yazmışlardı 50 binlik de kart ayarladım 300 nasıl halledecemHistereskopi kesin canım sonrasında laparoskopi olabilirim rahimde sıkıntılar var şekil bozukluğu gibi falan ve ufak çikolata kistleri 67de histereskopi gemetige gönderelim diyoruz falan filan 300u buluyor ilaçlarla belki de geçecek serum oluyormuş isteyeceğim yapıştırma falan isteyeceğim derken işte artıyor Allah yardımcımız olsun sen me zaman gideceksin görüşmeye
İşte benim cuma günü okulum bitiyor hastalandığım gün direk yola çıkıp gideceğim başlayalım diyeceğim belki 20 sinden sonra direk de gidebilirimHistereskopi kesin canım sonrasında laparoskopi olabilirim rahimde sıkıntılar var şekil bozukluğu gibi falan ve ufak çikolata kistleri 67de histereskopi gemetige gönderelim diyoruz falan filan 300u buluyor ilaçlarla belki de geçecek serum oluyormuş isteyeceğim yapıştırma falan isteyeceğim derken işte artıyor Allah yardımcımız olsun sen me zaman gideceksin görüşmeye
Canım benim eşimde sorun yok onun değerleri maşallah çok iyi ama bende çift taraflı çikolata kistlerim var 5’er cm. Amh düşük bu yüzden ve yumurtalar kalitesiz. Benim için de o yüzden laboratuvar çok önemli. Sebepsiz infertilite ya da pcos olsaydı bu kadar laboratuvara bakmazdım.Canım bence labaratuvar olarak neresi iyiyse oraya gitmek gerekiyor.Bosver adam sert olsa ne iyi olsa ne işini iyi yapanı seçerdim ben tabi ki yine de senin kalbine aklına Sinen kişi olması da çok önemli.Osman beyi bende duymuştum iyi yorumlar da hep okudum Rabbim hangisinde pozitif olacaksa onu secmeyi sana nasip etsinsizde sorun neydi mesela benim eşim azosperm olduğu için ben labaratuvar ay önem veriyorum en çok
Yaa anladım canım benim evet işte ikisi için de çok önemli laboratuvar ve benim araştırmalarıma göre en iyisi Şişli Memorial ve Bahçeci benim İstanbul da kalacak yerim olsaydı direk oraya gidecektim mesela kalacak yerden dolayı Bursa'ya gideceğim bakarsın diğer ay hamilelik haberimizi veririz kız insAllah Rabbimin izniyleCanım benim eşimde sorun yok onun değerleri maşallah çok iyi ama bende çift taraflı çikolata kistlerim var 5’er cm. Amh düşük bu yüzden ve yumurtalar kalitesiz. Benim için de o yüzden laboratuvar çok önemli. Sebepsiz infertilite ya da pcos olsaydı bu kadar laboratuvara bakmazdım.
Kısmet inşallah en hayırlısı hangisiyse onu seçelim.
N nurnaciyee rahim dinlendirme ücretini tek seferlik mi alıyorlar kuzum yoksa her ay için tek tek 20 bin mi ödüyoruz?
Tek seferlik ödüyorsun canım bence onu embriyolari dolduruyirlar diye de alıyorlar adını rahim dinlendirme koymuşlar çünkü çok saçma bir şey yoksaCanım benim eşimde sorun yok onun değerleri maşallah çok iyi ama bende çift taraflı çikolata kistlerim var 5’er cm. Amh düşük bu yüzden ve yumurtalar kalitesiz. Benim için de o yüzden laboratuvar çok önemli. Sebepsiz infertilite ya da pcos olsaydı bu kadar laboratuvara bakmazdım.
N nurnaciyee rahim dinlendirme ücretini tek seferlik mi alıyorlar kuzum yoksa her ay için tek tek 20 bin mi ödüyoruz?
Ay amin kuzum sen ne zaman gidiceksin kontrole?Yaa anladım canım benim evet işte ikisi için de çok önemli laboratuvar ve benim araştırmalarıma göre en iyisi Şişli Memorial ve Bahçeci benim İstanbul da kalacak yerim olsaydı direk oraya gidecektim mesela kalacak yerden dolayı Bursa'ya gideceğim bakarsın diğer ay hamilelik haberimizi veririz kız insAllah Rabbimin izniyle
Kuzum dondurma ücreti ayrı diye biliyorumTek seferlik ödüyorsun canım bence onu embriyolari dolduruyirlar diye de alıyorlar adını rahim dinlendirme koymuşlar çünkü çok saçma bir şey yoksa
Ben işte hastalanmayi ve okulun kapanmasını bekliyorum haftaya hastalanırsam direk gideceğimAy amin kuzum sen ne zaman gidiceksin kontrole?
Kuzum dondurma ücreti ayrı diye biliyorum
Hadi hayırlısı canım. İlk kez mi başlayacaksın tüp bebeğe kusura bakma orayı kaçırmışımBen işte hastalanmayi ve okulun kapanmasını bekliyorum haftaya hastalanırsam direk gideceğimyıllık dondurursan o ayrı ücret canım
Hadi hayırlısı canım. İlk kez mi başlayacaksın tüp bebeğe kusura bakma orayı kaçırmışım
İnşallah bursa son olur bebeğine kavuşursunYok canim dört defa denedim 3 tane Erzurum da bir tane Diyarbakır Bahçeci de
İnsAllah canım ins hepimiz için bir kavuşma olsun bu defaİnşallah bursa son olur bebeğine kavuşursun
Bi laf vardır kör istedi 1 göz ALLAH verdi 2 göz diyeAmin Amin inşallah
Evet canım çok şükür Rabbim bana ikisini de nasip etti biz bir tane beklerken bize büyük sürpriz oldu çok şükür RabbimeAmin canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım vaktinde zamanında inşallah Aslında ben transfere gitmeden önce gecesi ikiz bebekler gördüm rüyamda çok güzel bir rüyaydı ama ben birini tutacağını hissettim ama ikisinin olacağını hiç düşünmedim
Evet canım tek seferde alınıyor 111bin tup bebek fiyatı 131 rahim dinlendirmeyle birlikte ben sana yanlış yazmışım 130 artı 20bin demiştim sankiCanım benim eşimde sorun yok onun değerleri maşallah çok iyi ama bende çift taraflı çikolata kistlerim var 5’er cm. Amh düşük bu yüzden ve yumurtalar kalitesiz. Benim için de o yüzden laboratuvar çok önemli. Sebepsiz infertilite ya da pcos olsaydı bu kadar laboratuvara bakmazdım.
Hayır tatlım dondurma ücreti ayrı aliniyorTek seferlik ödüyorsun canım bence onu embriyolari dolduruyirlar diye de alıyorlar adını rahim dinlendirme koymuşlar çünkü çok saçma bir şey yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?