Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Vardır bunda da bir hayır öyle düşün Allah korusun belki olacaktı ama hastalıklı olacaktı bilemezsin ki.Sisli Memorial çok iyi diyorlar Bülent tıraş zaten en iyisi Cem Çelik de çok bilindik iyi.İns senin için en doğrusuna karar verirsin

Canım çok üzüldüm senin adına o kadar emek hepsi bir anda çöp oldu
Peki embriyo gelişimi durmuş mu canım
Biraz dinlen kafanı toparla ondan sonra kararını ver nerde başlayacaksan keşke böyle olmasaydı ya gerçekten hayal kırıklığı
Rabbim hakkında hayırlısını güzelini nasip eylesin inşallah Amin

Amin insAllah ne diyim imtihan

Amin canım Allah razı olsun destek alacagim mutlaka Rabbim bundan sonramizi güzel etsin

Amin canım Allah razı olsun destek alacagim mutlaka Rabbim bundan sonramizi güzel etsin
Amin canım benim Allah pişman etmesin insAllah sanırım ben seni gördüm ama emin olamadım kırmızı bir çanta takmıştın iptal işlemi filan diye konuştun galiba sonra acaba olabilir misin dedim

Amin canım benim Allah pişman etmesin insAllah sanırım ben seni gördüm ama emin olamadım kırmızı bir çanta takmıştın iptal işlemi filan diye konuştun galiba sonra acaba olabilir misin dedim
Evet bendim canım sen de gördüklerimden biriydin demek biz sisli memorialde karar kıldık orayla görüşmüştük zaten ama başıma gelecek varmış imtihan işte buraya döndük sonra nasip..Allah hepimizi sevindirsin senin durum ne ben söylediklerimin arkasındayım tedavi başarılı değildi bence ne diyelim yasayacakmisim

Lütfen tekrar HCG verin, dış gebelikler bazen çok geç belli olur. Bu kadar ağrı normal değil. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim evet hiç normal değil farkındayım yarın doktora gidicem tekrar isticem kan tahlili. Acaba idrarda çıkar mı işten dönünce yapıyım? Bir de regl oldum geçen hafta regl olup dış gebelik olabilir mi? Bir de göğüslerimde hafif ağrı var gibi

Hayırlısı olsun canım benim bizde cok istemistik Şişli yi ama kalacak yer sorunu vardı diye gitmedik öyle gerçekten nasip herşey ne diyebiliriz ki.Bana da baktı iyi gidiyor dedi başka birşey demedi yine menopur 1200 devam dedi cuma günü kontrole çağırdı

Allah gönlüne göre etsin canım ne diyim hepimizi sevindirrsin Rabbim sonuçta verecek olan O doğru yere denk getirsin bizi de insAllah geleli de yine araştırıyorum memnuniyet çok fazla bizim eşimin işiyle alakalı misafirhaneler var orda kalırız dedik kalınması gereken durumlarda peki senin iğne yok muydu sade ilaç mi

Canım sen bursada yaşıyorsun dimi? Osman develioğluna gitmiş miydin?

İğne var canım menopur 1200 doz verdi günde 300 doz vuruyorum bide tarlusal hap içiyorum

Çok geçmiş olsun bizi de bilgilendir inşallah kötü birşey yoktur
Rabbim hayra çıkarsın canım benim ins korkulacak birşey yoktur yarın doktor içini rahatlatacak şeyler söyler
Kızlar pembe maviye gittim kadın doğum doktoru varmış acilde beni vajinal muayene etti baya ilgilendi çok iyi bir doktor bayıldım hatta diğer adetimde ona gidicem birlikte yumurta kontrolü yapıcaz. Yumurtlama dönemimde olduğum için ilaçların da etkisiyle ağrı çekiyormuşum çok. Rahim kalınlığı yine düşük sanırım benim rahimde sıkıntı var kalınlaşmıyor. Transfer sonrası çok güzel temizlenmiş kistlerde yumurtalıklarda sorun yok dedi. Muhtemelen transferden sonra ilaçlar olsun stres olsun kistleri tetiklemiş ya da yumurtlama sancısı işte bu haftayı değerlendirin dedi. Yarın doktora gitmeme gerek kalmadı yani çok güzel muayene oldum. Hatta birkaç takviye de önerdi hafif mantar varmış bu haftayı geçir haftaya kullan diye fitil yazdı. Ağrı kesiciden başka çözüm yok dedi mecbur kullanıcam

Çok şükür canım en azından kötü şeyler çıkmadı tahmin etmiştim ilaçlar üzüntün vücuduna ağır geldi ondan kötü oldun Rabbim daha da iyi etsin inşallah çok sevindim memnun kalmana Allahım yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…