Vardır bunda da bir hayır öyle düşün Allah korusun belki olacaktı ama hastalıklı olacaktı bilemezsin ki.Sisli Memorial çok iyi diyorlar Bülent tıraş zaten en iyisi Cem Çelik de çok bilindik iyi.İns senin için en doğrusuna karar verirsinBiz sonlandırdık embriyo iyi değilmiş bir embriyo çıkardı adam o da fiyasko..yıkıldım inanamıyorum onca yerden eledik seçtik burayı ve elde var sıfır maddi manevi yıkım Allah sorsun ne diyim Benim için doktorun başarısızlığıydi bu bunu bilir bunu söylerim şimdi yer arayışı tekrar belki sisli memorial belki cem celik belki amerikan hastanesi bulent urman bu isimlerden bilem duyan varsa tavsiye bekliyorum
Biz sonlandırdık embriyo iyi değilmiş bir embriyo çıkardı adam o da fiyasko..yıkıldım inanamıyorum onca yerden eledik seçtik burayı ve elde var sıfır maddi manevi yıkım Allah sorsun ne diyim Benim için doktorun başarısızlığıydi bu bunu bilir bunu söylerim şimdi yer arayışı tekrar belki sisli memorial belki cem celik belki amerikan hastanesi bulent urman bu isimlerden bilem duyan varsa tavsiye bekliyorum
Amin insAllah ne diyim imtihanVardır bunda da bir hayır öyle düşün Allah korusun belki olacaktı ama hastalıklı olacaktı bilemezsin ki.Sisli Memorial çok iyi diyorlar Bülent tıraş zaten en iyisi Cem Çelik de çok bilindik iyi.İns senin için en doğrusuna karar verirsin
Amin canım Allah razı olsun destek alacagim mutlaka Rabbim bundan sonramizi güzel etsinCanım çok üzüldümsenin adına o kadar emek hepsi bir anda çöp oldu
Peki embriyo gelişimi durmuş mu canım
Biraz dinlen kafanı toparla ondan sonra kararını ver nerde başlayacaksan keşke böyle olmasaydı ya gerçekten hayal kırıklığı
Rabbim hakkında hayırlısını güzelini nasip eylesin inşallah Amin
Amin canım benim Allah pişman etmesin insAllah sanırım ben seni gördüm ama emin olamadım kırmızı bir çanta takmıştın iptal işlemi filan diye konuştun galiba sonra acaba olabilir misin dedimAmin canım Allah razı olsun destek alacagim mutlaka Rabbim bundan sonramizi güzel etsin
Evet bendim canım sen de gördüklerimden biriydin demek biz sisli memorialde karar kıldık orayla görüşmüştük zaten ama başıma gelecek varmış imtihan işte buraya döndük sonra nasip..Allah hepimizi sevindirsin senin durum ne ben söylediklerimin arkasındayım tedavi başarılı değildi bence ne diyelim yasayacakmisimAmin canım benim Allah pişman etmesin insAllah sanırım ben seni gördüm ama emin olamadım kırmızı bir çanta takmıştın iptal işlemi filan diye konuştun galiba sonra acaba olabilir misin dedim
Teşekkür ederim evet hiç normal değil farkındayım yarın doktora gidicem tekrar isticem kan tahlili. Acaba idrarda çıkar mı işten dönünce yapıyım? Bir de regl oldum geçen hafta regl olup dış gebelik olabilir mi? Bir de göğüslerimde hafif ağrı var gibiLütfen tekrar HCG verin, dış gebelikler bazen çok geç belli olur. Bu kadar ağrı normal değil. Geçmiş olsun.
Hayırlısı olsun canım benim bizde cok istemistik Şişli yi ama kalacak yer sorunu vardı diye gitmedik öyle gerçekten nasip herşey ne diyebiliriz ki.Bana da baktı iyi gidiyor dedi başka birşey demedi yine menopur 1200 devam dedi cuma günü kontrole çağırdıEvet bendim canım sen de gördüklerimden biriydin demek biz sisli memorialde karar kıldık orayla görüşmüştük zaten ama başıma gelecek varmış imtihan işte buraya döndük sonra nasip..Allah hepimizi sevindirsin senin durum ne ben söylediklerimin arkasındayım tedavi başarılı değildi bence ne diyelim yasayacakmisim
Allah gönlüne göre etsin canım ne diyim hepimizi sevindirrsin Rabbim sonuçta verecek olan O doğru yere denk getirsin bizi de insAllah geleli de yine araştırıyorum memnuniyet çok fazla bizim eşimin işiyle alakalı misafirhaneler var orda kalırız dedik kalınması gereken durumlarda peki senin iğne yok muydu sade ilaç miHayırlısı olsun canım benim bizde cok istemistik Şişli yi ama kalacak yer sorunu vardı diye gitmedik öyle gerçekten nasip herşey ne diyebiliriz ki.Bana da baktı iyi gidiyor dedi başka birşey demedi yine menopur 1200 devam dedi cuma günü kontrole çağırdı
Canım sen bursada yaşıyorsun dimi? Osman develioğluna gitmiş miydin?Allah gönlüne göre etsin canım ne diyim hepimizi sevindirrsin Rabbim sonuçta verecek olan O doğru yere denk getirsin bizi de insAllah geleli de yine araştırıyorum memnuniyet çok fazla bizim eşimin işiyle alakalı misafirhaneler var orda kalırız dedik kalınması gereken durumlarda peki senin iğne yok muydu sade ilaç mi
Baliesirdeyiz biz canım gitmedik bilmiyorum yani konuştuk aradım bir kez ters ters konuştu soğudum sonra ama iyiymiş duydumCanım sen bursada yaşıyorsun dimi? Osman develioğluna gitmiş miydin?
Kızlar ben acile geldim yine çok ağrım var çok kötüyüm dayanamıyorum
İğne var canım menopur 1200 doz verdi günde 300 doz vuruyorum bide tarlusal hap içiyorumAllah gönlüne göre etsin canım ne diyim hepimizi sevindirrsin Rabbim sonuçta verecek olan O doğru yere denk getirsin bizi de insAllah geleli de yine araştırıyorum memnuniyet çok fazla bizim eşimin işiyle alakalı misafirhaneler var orda kalırız dedik kalınması gereken durumlarda peki senin iğne yok muydu sade ilaç mi
Rabbim hayra çıkarsın canım benim ins korkulacak birşey yoktur yarın doktor içini rahatlatacak şeyler söylerKızlar ben acile geldim yine çok ağrım var çok kötüyüm dayanamıyorum
Gönlüne göre olsun canimİğne var canım menopur 1200 doz verdi günde 300 doz vuruyorum bide tarlusal hap içiyorum
Çok geçmiş olsun bizi de bilgilendir inşallah kötü birşey yoktur
Kızlar pembe maviye gittim kadın doğum doktoru varmış acilde beni vajinal muayene etti baya ilgilendi çok iyi bir doktor bayıldım hatta diğer adetimde ona gidicem birlikte yumurta kontrolü yapıcaz. Yumurtlama dönemimde olduğum için ilaçların da etkisiyle ağrı çekiyormuşum çok. Rahim kalınlığı yine düşük sanırım benim rahimde sıkıntı var kalınlaşmıyor. Transfer sonrası çok güzel temizlenmiş kistlerde yumurtalıklarda sorun yok dedi. Muhtemelen transferden sonra ilaçlar olsun stres olsun kistleri tetiklemiş ya da yumurtlama sancısı işte bu haftayı değerlendirin dedi. Yarın doktora gitmeme gerek kalmadı yani çok güzel muayene oldum. Hatta birkaç takviye de önerdi hafif mantar varmış bu haftayı geçir haftaya kullan diye fitil yazdı. Ağrı kesiciden başka çözüm yok dedi mecbur kullanıcamRabbim hayra çıkarsın canım benim ins korkulacak birşey yoktur yarın doktor içini rahatlatacak şeyler söyler
Kızlar pembe maviye gittim kadın doğum doktoru varmış acilde beni vajinal muayene etti baya ilgilendi çok iyi bir doktor bayıldım hatta diğer adetimde ona gidicem birlikte yumurta kontrolü yapıcaz. Yumurtlama dönemimde olduğum için ilaçların da etkisiyle ağrı çekiyormuşum çok. Rahim kalınlığı yine düşük sanırım benim rahimde sıkıntı var kalınlaşmıyor. Transfer sonrası çok güzel temizlenmiş kistlerde yumurtalıklarda sorun yok dedi. Muhtemelen transferden sonra ilaçlar olsun stres olsun kistleri tetiklemiş ya da yumurtlama sancısı işte bu haftayı değerlendirin dedi. Yarın doktora gitmeme gerek kalmadı yani çok güzel muayene oldum. Hatta birkaç takviye de önerdi hafif mantar varmış bu haftayı geçir haftaya kullan diye fitil yazdı. Ağrı kesiciden başka çözüm yok dedi mecbur kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?