Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Yaanoyle.

Estagfurullah canım hepimiz bazen doktorlara güvenip onlar daha iyi bilir diye üstelemiyoruz ondan kaynaklanıyor
Haklısın canım benim insan böyle şeyler yaşayınca soğukluk giriyor ister istemez ama yine de iyi düşün iyi olsun Allahım hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip eylesin inşallah

Ben burada sürecimi paylaşıyordum inan ki Opu günü bile aksilikler oldu tedavim uzadı biz tabi korku endişe bu seferde hüsran olucak dedik hatta sepide canım demişti şimdiden bebişler gelecekler belli ettiler demişti bende umutluydum ama aksilikler yaşayınca biraz sıkıntı da aldık ama çok şükür Elhamdulillah iyi bitti darısı senin başına inşallah onun için her Daim umutlu ol Allahtan ümit kesilmez inşallah

Amin insAllah canım benim Allah razı olsun inşAllah öyle olur en doğrusu neyse ona yonlendirsin Rabbimevet çok soğuduk çok kizginiz bile isteye yapılan bu tedaviye ama bu yol böyleymiş malesef..Rabbim yardımcımız olsun evet dediğin gibi ben de çok güvenmiştim doktora

Hadi bakalım insAllah darısı bana

Kuzum önemli olan yumurtanın kaliteli olması inan sayı önemli değil. Bak benim 9 yumurta çıktı hepsi döllendi ama tek 3. gün embriyom kaldı ve o da tutmadı.

Aynen canım öyle önemli olan sayı değil kalitesi 1 tane olsun bizim olsun

Aynen canım öyle önemli olan sayı değil kalitesi 1 tane olsun bizim olsun
Kızlar ben çok kötüyüm ya perşembeden beri şiddetli karın ve kasık ağrısı, bel ağrısı, bacak ağrısı çekiyorum. Başım dönüyo midem bulanıyo. Acile gidiyorum iğne vurup gönderiyolar çok kötüyüm çarşamba bi kadın doğumcudan randevu aldım ama negatif transferden sonra böyle olan var mı? Bir de yumurta akı gibi akıntım var

Canim sen neden durdun ki şimdiye kadar zaten ahya madem bu kadar kötüsün Allah korusun insAllah önemli bir şey yoktur kist falandır insAllah git mutlaka çok geçmiş olsun yarına bulamadın mi

Canım benim doktor muayene etmemiş seni güzel bir kan tahlili ve vajinal muayene olsan herşey net ortaya çıkar büyük ihtimalle hormon ilaçları vs kistlerini mi tetikledi acaba keşke bir özel hastaneye gitseydin enfeksiyon kapmış olabilirsin o zaman da bu belirtiler oluyor idrar ve kan tahlili mutlaka yaptır canım inşallah şifanı bulursun Amin

Evet öyleymiş ama basarisi çok yüksekmiş canım hayırlısı girdik artık bu yola Rabbim sonumuzu hayretsin güzel etsin sen de yarın irdele sor kafanıza takılan me varsa

Sizin ilk tedaviye başlandığında folikülllerin büyüklüğü ne kadardı ? Benim çok küçük olduğu için 225 ile başlatmıştı. Birde bu sizin ilk tedavimiydi? Kaç folikül vardı ?
İlk gittiğimde 6var dedi baslayacagimiz gün 4dedi boyutlarını bilmiyorum yaptığı tedaviyle zaten her ay bir tane oluyordu benim yine o yumurtam toplandiyani tedavi sıfır sonuç boşuna hormon iğne ve ilaçları yazık seni düşünen yokki

Canım benim bende mayala gibi düşünüyorum artık Allah'a bırak kendini tedavine devam et tevekkül et dua et belki bu çektiğin stresin sıkıntının karşılığını öyle alacaksın vardır bı hayır bunda da.Doktorun dediği gibi bazen içi boş da olabiliyor sonuçta bile isteye niye yapmasınlar iki yumurta da olsa havuz yapalım diyecekti sonuçta.simdo başka yer başka tedavi çok sıkıntı bence diğer ay doktor da daha temkinli olacak sen de herşeyi konuş irdele bakayım bende yarın gideyim izlenimlerimi anlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…