- 3 Aralık 2024
- 350
- 376
- 18
- 42
Aynen canım bir konuşun bakalım inşallah hakkınızda hayırlısı olsun Amin
Bende inan ki bu tedavim de o kadar aksilik yaşadım ki ama hep dedim sonu güzel olsun diye çok şükür hamdolsun tedavinin sonu güzel bitsin inşallah
[/QUO
Yaa öyle.mi diyorsun canım belki işaret mi bunlar oncekinde öyle güzel ilerlemistiki Her şey yolunda gitti ay bir mutluyum yumurtalar oldu 7tane alındı 6 harikalar dediler 5.gun oldu ben uçuyorum oldu bu iş diye sonu hüsran oldu dediğin gibi bu kötü başladı sonu güzel olacak ondan belki de dimi
Yaa öyle mi diyorsun canım aminn amin Allah razı olsun çok güzel konuştun evet çok haklısın yeni yer bul oraya git düşün derken vakit kaybı da olacak dediğin gibi..evet ben de öyle düşünüyorum daha temkinli davranır daha iyi ilerlerler bundan sonra dediğin gibi saf salak yok karşılarında anladılar zaten konusmamamiz hata başta da yemin ederim içim icimo yedi az bu dedim hep ilaç için ve tuhaf geldi hep ama sormadım salak gibi keşke ilk gün deseydim belki artıracaktı düzgünce ve oluşacaktu düzgünce yumurtalarim işte nasip kader imtihan..eşim de çok kızgın konuştuk pek yaptirasj yok havuz ama bilmiyorum ne olacak Rabbim en doğruya yonlendirsin yarın yine de gidelim diyor eşim de randevuya konuşacağım diyor o da ve duruma göre karar veririz diyor ama gönlü yok havuza
Yaanoyle.
Amin insAllah canım benim Allah razı olsun inşAllah öyle olur en doğrusu neyse ona yonlendirsin RabbimEstagfurullah canım hepimiz bazen doktorlara güvenip onlar daha iyi bilir diye üstelemiyoruz ondan kaynaklanıyor
Haklısın canım benim insan böyle şeyler yaşayınca soğukluk giriyor ister istemez ama yine de iyi düşün iyi olsun Allahım hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip eylesin inşallah
Hadi bakalım insAllah darısı banaBen burada sürecimi paylaşıyordum inan ki Opu günü bile aksilikler oldu tedavim uzadı biz tabi korku endişe bu seferde hüsran olucak dedik hattasepide canım demişti şimdiden bebişler gelecekler belli ettiler demişti bende umutluydum ama aksilikler yaşayınca biraz sıkıntı da aldık ama çok şükür Elhamdulillah iyi bitti darısı senin başına inşallah onun için her Daim umutlu ol Allahtan ümit kesilmez inşallah
Kuzum önemli olan yumurtanın kaliteli olması inan sayı önemli değil. Bak benim 9 yumurta çıktı hepsi döllendi ama tek 3. gün embriyom kaldı ve o da tutmadı.
Kuzum önemli olan yumurtanın kaliteli olması inan sayı önemli değil. Bak benim 9 yumurta çıktı hepsi döllendi ama tek 3. gün embriyom kaldı ve o da tutmadı.
Kızlar ben çok kötüyüm ya perşembeden beri şiddetli karın ve kasık ağrısı, bel ağrısı, bacak ağrısı çekiyorum. Başım dönüyo midem bulanıyo. Acile gidiyorum iğne vurup gönderiyolar çok kötüyüm çarşamba bi kadın doğumcudan randevu aldım ama negatif transferden sonra böyle olan var mı? Bir de yumurta akı gibi akıntım varAynen canım öyle önemli olan sayı değil kalitesi 1 tane olsun bizim olsun
Canim sen neden durdun ki şimdiye kadar zaten ahya madem bu kadar kötüsün Allah korusun insAllah önemli bir şey yoktur kist falandır insAllah git mutlaka çok geçmiş olsun yarına bulamadın miKızlar ben çok kötüyüm ya perşembeden beri şiddetli karın ve kasık ağrısı, bel ağrısı, bacak ağrısı çekiyorum. Başım dönüyo midem bulanıyo. Acile gidiyorum iğne vurup gönderiyolar çok kötüyüm çarşamba bi kadın doğumcudan randevu aldım ama negatif transferden sonra böyle olan var mı? Bir de yumurta akı gibi akıntım var
Aynen canım öyle insAllah bu bir tane iyi olur belki havuz yaptirmayizAynen canım öyle önemli olan sayı değil kalitesi 1 tane olsun bizim olsun
Kızlar ben çok kötüyüm ya perşembeden beri şiddetli karın ve kasık ağrısı, bel ağrısı, bacak ağrısı çekiyorum. Başım dönüyo midem bulanıyo. Acile gidiyorum iğne vurup gönderiyolar çok kötüyüm çarşamba bi kadın doğumcudan randevu aldım ama negatif transferden sonra böyle olan var mı? Bir de yumurta akı gibi akıntım var
Evet öyleymiş ama basarisi çok yüksekmiş canım hayırlısı girdik artık bu yola Rabbim sonumuzu hayretsin güzel etsin sen de yarın irdele sor kafanıza takılan me varsaBülent tıraş da çok iyi ama çok çok yogunmus adım atacak yer yokmus.Oralara gidebilmek için ya İstanbul da yaşamak lazım ya da kalabilecek bir yer lazım yoksa sürünüyor insan.Soyle kız valla herşeyi söyle bakalım ne diyecekler
İlk gittiğimde 6var dedi baslayacagimiz gün 4dedi boyutlarını bilmiyorum yaptığı tedaviyle zaten her ay bir tane oluyordu benim yine o yumurtam toplandiSizin ilk tedaviye başlandığında folikülllerin büyüklüğü ne kadardı ? Benim çok küçük olduğu için 225 ile başlatmıştı. Birde bu sizin ilk tedavimiydi? Kaç folikül vardı ?
Canım benim bende mayala gibi düşünüyorum artık Allah'a bırak kendini tedavine devam et tevekkül et dua et belki bu çektiğin stresin sıkıntının karşılığını öyle alacaksın vardır bı hayır bunda da.Doktorun dediği gibi bazen içi boş da olabiliyor sonuçta bile isteye niye yapmasınlar iki yumurta da olsa havuz yapalım diyecekti sonuçta.simdo başka yer başka tedavi çok sıkıntı bence diğer ay doktor da daha temkinli olacak sen de herşeyi konuş irdele bakayım bende yarın gideyim izlenimlerimi anlatirimCanim kızlar arafi bugün sabri hoca ohh nasıl rahatladım her şeyi söyledim eşimin kuzeni uludag tup bebekte dedim benim amh ve yaşa göre 300ml gonal f kullaniyotlatmis gonatrabin mi neydi işte onu dedim hiç faydası yok diye zaten kullanmiyorlarmis benim doz ve ilaç kaynaklı oldu dedim bu kadar az.iki günde 75ml gonal f olur mu hocam dedim başladı bilimsel bilimsel konuşmaya neymiş birden yükleme yapmak istemiyormuş ikinci toplamada daha kaliteli çıksın diye bilmem ne yav benim ikinci toplamaya gücüm yoksa ve maddi manevi yıpraniyoruz neden böyle bir şeye benim adıma karar veriyorsun resmen işte havuz yapmaya mecburi bırakmak için.duzgunce ver gerekli olanı olsun yumurtalarim topla ikinciye maddi manevi gerek bırakma işte seni düşünen mi var benim isleyisim böyle bilmem ne dedim ayrıca havuz çok pahalı altiustu yumurta toplama kağıda bakmadan eşimle konuşuyoruz 20 30bin arasıdır diye yorumluyoruz bir baktım dedim 80bin yani başka yerlerin tup bebek fiyatı.iste ben o kısmı bilmiyorum şimdi siz diyince öğrendim falan filan.olumsuz olmayın iyi düşünün güzel olsun tedaviyi bırakmak isterseniz saygı duyarım yarın 3.gun ya benim yarın bakılır gidişata sonra onunla ilgili konuşuruz ben size sonuna kadar gitme yolunda hep elinden geleni yapacağım yanınızda olacağım falan filan sizce ne yapayım kızlar bu bir taneyi bekleyip benim transferini isteyip bırakayım mı burayı yoksa anasını satıyım zaten yiyip bitiriyorlar bi 80bini daha gözden çıkarıp havuz yaptırıp fazla çıkarsa genetige gönderip öyle mi transfer yapayım tabi histereskopi var transfwrden once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?