Aynenn bende bayağı aradımVayy hocam beee sürekli soran kişilere tablo bile atmişsinizfaydalı oldu vala..
Yaa canım bende kullanmak istiyorum işte doktor gerek görmedi aslında takmadı çok beni adetlerim çok da düzenli değil bir kaç ay düzenli bir kaç ay düzensiz yok yok düzenlidir dedi geçiştirdihangi hapı kullanmistin hatırlıyor musun hangisini alacağımı bilemiyorum kendim alacağım ya
Ablam da Yasmin dedi canım ben 7 yıldır evliyim hiç bir gün korunmadigim için bunları hiç bilmiyorum
Aynen inan ki adamı ikna edemedim tamam düzenli dedimBeyza hocam doktorun düzenli demişse düzenlidir sen reglinin düzenini doktordan daha iyi mi bileceksin
Aynen inan ki adamı ikna edemedim tamam düzenli dedim
Bir yandan güzel birşey kafa rahat hiç öyle bir dert yok misBen de 15 yıldır evliyim çok şükür hiç korunmadımkorunma nedir nasıl olur bilmem
Aynenn yaaa ben zaten insanlara hayır da diyemiyorum doktora da diyemedim adam ne dese tamam diyorum sonra da yana yakıla bı çare araSeni bile ikna etmiş düzenli olduğuna
Bir yandan güzel birşey kafa rahat hiç öyle bir dert yok mis
Aynenn yaaa ben zaten insanlara hayır da diyemiyorum doktora da diyemedim adam ne dese tamam diyorum sonra da yana yakıla bı çare ara
Kız ben keşke ikna olsam ikna olmadan tamam diyorum sonra araştır dur şimdi eczaneye gidiyorum hangi hapı alacağımı da bilmiyorumAh ya ben de öyleyim doktorum ne dese tamam diyorum doktordur okumuş adam bir bildiği var zaar diyorum
Ay şaka yapiyosun masAllah kız masAllah ne güzel yaa Rabbim kucağına almayı da nasip etsinKızlar bu arada dün bizim cinsiyetler belli oldu perinatoloji doktorundaydım
Nasip olursa bir kız bir erkek geliyor dedi sağlıcakla inşallah
Darısı burada bekleyen herkesin başına inşallah Amin
Kız ben keşke ikna olsam ikna olmadan tamam diyorum sonra araştır dur şimdi eczaneye gidiyorum hangi hapı alacağımı da bilmiyorum
Bari eczacıya sor da belki onlar daha iyi bilir
Ay şaka yapiyosun masAllah kız masAllah ne güzel yaa Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Pardonya ben anlamamışım konuyu adet düzensizliği icin içmek istediğini değil de okula göre ayarlamak için adetin gelsin diye ilaç kullanmak istediğini anladım pimpirikliyimdir kendim ondan da hadi düzeni bozar da geciktirir ya da farklı bir durum olur mu diye düşündüm ayrıca bilmiyordum doğum kontrol hapinin dengelediginiKızlar biliyorum ömrünüzü yedim son bir danışmak istediğim şey varchat gpt yle biraz sohbet ettim az önce aklımda ki tüm sorulara doktordan çok daha güzel ve mantıklı yanıtlar verdi bana transfer tarihini denk getirmem için doğum kontrol hapı kullan diyor ve transfer sürecinde hiç bir kötü etkisi olmadığını söylüyor siz ne diyorsunuz doktora söyledim ben aslında ama okulun açılışını çok da umursamadı o gün de gününde değildi çok takmadi ama biliyorum ki idarenin o stresiyle ben hiç birşey yapamam o konu da çok tersler siz ne diyorsunuz biliyorum gına geldi benden ama ne yapayım kime derdimi anlatayım kimse birşey bilmiyor ki anca siz biliyorsunuz
Evet canim gününü ayarlıyor aynı zaman da kist oluşumunu da engelliyor.Cogu tüp bebek doktoru tedaviden önce veriyormuş zaten çok kişiyle görüştüm bakalım başladım ins pişman olmamPardonya ben anlamamışım konuyu adet düzensizliği icin içmek istediğini değil de okula göre ayarlamak için adetin gelsin diye ilaç kullanmak istediğini anladım pimpirikliyimdir kendim ondan da hadi düzeni bozar da geciktirir ya da farklı bir durum olur mu diye düşündüm ayrıca bilmiyordum doğum kontrol hapinin dengeledigini
Aa çok iyi o zaman Allah denk getirsinEvet canim gününü ayarlıyor aynı zaman da kist oluşumunu da engelliyor.Cogu tüp bebek doktoru tedaviden önce veriyormuş zaten çok kişiyle görüştüm bakalım başladım ins pişman olmam
Ayyy kendimin gibi sevindim. Amiin bekleyen herkesin başına inşaallahKızlar bu arada dün bizim cinsiyetler belli oldu perinatoloji doktorundaydım
Nasip olursa bir kız bir erkek geliyor dedi sağlıcakla inşallah
Darısı burada bekleyen herkesin başına inşallah Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?