Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Beyza hocam doktorun düzenli demişse düzenlidir sen reglinin düzenini doktordan daha iyi mi bileceksin

Aynenn yaaa ben zaten insanlara hayır da diyemiyorum doktora da diyemedim adam ne dese tamam diyorum sonra da yana yakıla bı çare ara

Ah ya ben de öyleyim doktorum ne dese tamam diyorum doktordur okumuş adam bir bildiği var zaar diyorum

Kızlar bu arada dün bizim cinsiyetler belli oldu perinatoloji doktorundaydım

Nasip olursa bir kız bir erkek geliyor dedi sağlıcakla inşallah

Darısı burada bekleyen herkesin başına inşallah Amin
Ay şaka yapiyosun masAllah kız masAllah ne güzel yaa Rabbim kucağına almayı da nasip etsin

Pardonya ben anlamamışım konuyu adet düzensizliği icin içmek istediğini değil de okula göre ayarlamak için adetin gelsin diye ilaç kullanmak istediğini anladım pimpirikliyimdir kendim ondan da hadi düzeni bozar da geciktirir ya da farklı bir durum olur mu diye düşündüm ayrıca bilmiyordum doğum kontrol hapinin dengeledigini

Evet canim gününü ayarlıyor aynı zaman da kist oluşumunu da engelliyor.Cogu tüp bebek doktoru tedaviden önce veriyormuş zaten çok kişiyle görüştüm bakalım başladım ins pişman olmam

Kızlar bu arada dün bizim cinsiyetler belli oldu perinatoloji doktorundaydım

Nasip olursa bir kız bir erkek geliyor dedi sağlıcakla inşallah

Darısı burada bekleyen herkesin başına inşallah Amin
Ayyy kendimin gibi sevindim. Amiin bekleyen herkesin başına inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…