- 3 Aralık 2024
- 416
- 426
- 18
- 42
Aminn canım amin Allah razı olsun Rabbim hepimizi sevindirsinAllah razı olsun canım benim herşey nasip herşey kısmet bakalım ne olacak artık.İns daha iyileri seninle olsun 5aa olsunlar
Ay o zamana kadar patlarimOlsun canım ya izin alırsın bir süre yapıcak bişey yok önemli olan sensin. Ya da sömestr'ı bekle dicem ama aylar var
Amin canım benimAminn canım amin Allah razı olsun Rabbim hepimizi sevindirsin
Yani canım ben doğal dengeni bozman taraftarı değilim seni çok iyi anlıyorum ben de kolejde öğretmenim iki senedir tedaviler için ara verdim bildiğim için yasayacaklarimi.sen bu kadar emek verdin Yani ne bileyim bir şekilde bu son aşamada rapor al falan prosedüre göre ilerle derim Allah bir yoluna sokar insAllah göze mi batar batsın rızkı veren Allah seneye durumunu etkiler sonuçta etkilese de sözleşmeni yaptın ne olabilir yani şu anKızlar biliyorum ömrünüzü yedim son bir danışmak istediğim şey varchat gpt yle biraz sohbet ettim az önce aklımda ki tüm sorulara doktordan çok daha güzel ve mantıklı yanıtlar verdi bana transfer tarihini denk getirmem için doğum kontrol hapı kullan diyor ve transfer sürecinde hiç bir kötü etkisi olmadığını söylüyor siz ne diyorsunuz doktora söyledim ben aslında ama okulun açılışını çok da umursamadı o gün de gününde değildi çok takmadi ama biliyorum ki idarenin o stresiyle ben hiç birşey yapamam o konu da çok tersler siz ne diyorsunuz biliyorum gına geldi benden ama ne yapayım kime derdimi anlatayım kimse birşey bilmiyor ki anca siz biliyorsunuz
5 gün geçti ama bugün yine yumurluyorum galiba akıntıyı görünce ovulasyon testi yaptım 2 çizgi çıktı ayy kafam allak bullak oldu, ya enfeksiyon ya bir daha yumurtluyorum ya gebelik üçünden biriYumurtlamanın üstünden kaç gün geçti inşallah gebelik olsun Amin
Kızlar biliyorum ömrünüzü yedim son bir danışmak istediğim şey varchat gpt yle biraz sohbet ettim az önce aklımda ki tüm sorulara doktordan çok daha güzel ve mantıklı yanıtlar verdi bana transfer tarihini denk getirmem için doğum kontrol hapı kullan diyor ve transfer sürecinde hiç bir kötü etkisi olmadığını söylüyor siz ne diyorsunuz doktora söyledim ben aslında ama okulun açılışını çok da umursamadı o gün de gününde değildi çok takmadi ama biliyorum ki idarenin o stresiyle ben hiç birşey yapamam o konu da çok tersler siz ne diyorsunuz biliyorum gına geldi benden ama ne yapayım kime derdimi anlatayım kimse birşey bilmiyor ki anca siz biliyorsunuz
5 gün geçti ama bugün yine yumurluyorum galiba akıntıyı görünce ovulasyon testi yaptım 2 çizgi çıktı ayy kafam allak bullak oldu, ya enfeksiyon ya bir daha yumurtluyorum ya gebelik üçünden biri
Yani canım ben doğal dengeni bozman taraftarı değilim seni çok iyi anlıyorum ben de kolejde öğretmenim iki senedir tedaviler için ara verdim bildiğim için yasayacaklarimi.sen bu kadar emek verdin Yani ne bileyim bir şekilde bu son aşamada rapor al falan prosedüre göre ilerle derim Allah bir yoluna sokar insAllah göze mi batar batsın rızkı veren Allah seneye durumunu etkiler sonuçta etkilese de sözleşmeni yaptın ne olabilir yani şu an
Aminn canım insAllahCanım benim inşallah yakın zaman da senin hayırlı güzel haberlerini alalım Amin
Silik değil ama diğer çizgi kadar net değil. Büyük ihtimalle ikinci yumurtlama bi iki ay öncede böyle olmuştu. İnşallah teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlüne göre versinTestin çok mu koyu yoksa silik gibi mi çünkü lh değeri sürekli dalgalandığı için silik çıkıyor koyuysa yumurtlamadır enfeksiyon olsa illa ki ağrın olur korkma çok akıntı olunca genelde yumurtlama oluyor birde yumurta akı gibiyse o dur bazen iki defa da yumurtlama olabilir aynı ay içinde Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Canım doğum kontrol hapları bir sorun yaratmaz. Ocakta biz tüp bebek tedavisine başladık. Yumurtalar toplandıktan sonra ilk adette bende çikolata kisti çıktı. Benim taze transfer olmayacaktı çok yumurta toplandığı için doktor bir ay rahmi dinlendirelim dedi. Sonra zaten ilk adette kist çıktı. Doktorda kistin gitmesi için doğum kontrol hapı verdi bana. 21 gün kullandım kontrole gittim kistler yok olmuş. Sonrasında transfer işlemlerine başladık. Elhamdulillah pozitif gördüm.Yani kendini korkutma doktoruna güven canım benim.Kızlar biliyorum ömrünüzü yedim son bir danışmak istediğim şey varchat gpt yle biraz sohbet ettim az önce aklımda ki tüm sorulara doktordan çok daha güzel ve mantıklı yanıtlar verdi bana transfer tarihini denk getirmem için doğum kontrol hapı kullan diyor ve transfer sürecinde hiç bir kötü etkisi olmadığını söylüyor siz ne diyorsunuz doktora söyledim ben aslında ama okulun açılışını çok da umursamadı o gün de gününde değildi çok takmadi ama biliyorum ki idarenin o stresiyle ben hiç birşey yapamam o konu da çok tersler siz ne diyorsunuz biliyorum gına geldi benden ama ne yapayım kime derdimi anlatayım kimse birşey bilmiyor ki anca siz biliyorsunuz
Yaa canım bende kullanmak istiyorum işte doktor gerek görmedi aslında takmadı çok beni adetlerim çok da düzenli değil bir kaç ay düzenli bir kaç ay düzensiz yok yok düzenlidir dedi geçiştirdiCanım doğum kontrol hapları bir sorun yaratmaz. Ocakta biz tüp bebek tedavisine başladık. Yumurtalar toplandıktan sonra ilk adette bende çikolata kisti çıktı. Benim taze transfer olmayacaktı çok yumurta toplandığı için doktor bir ay rahmi dinlendirelim dedi. Sonra zaten ilk adette kist çıktı. Doktorda kistin gitmesi için doğum kontrol hapı verdi bana. 21 gün kullandım kontrole gittim kistler yok olmuş. Sonrasında transfer işlemlerine başladık. Elhamdulillah pozitif gördüm.Yani kendini korkutma doktoruna güven canım benim.
Hocam yaa hesabim tutmadıKizlarrr şimdi aradılar 4 tanesi 5.gune gitmiş çok şükür 2 tanesi 3ab bir tanesi 4bb bir tanesi 4bc kalitedeymis.Bu kaliteler nasıl bilgisi olan bilgilendirebilir mi hiç anlamıyorum bunlardan galiba orta kalitedeler değil mi
Ben bebek düşünmeden önce yasmin kullanıyordumYaa canım bende kullanmak istiyorum işte doktor gerek görmedi aslında takmadı çok beni adetlerim çok da düzenli değil bir kaç ay düzenli bir kaç ay düzensiz yok yok düzenlidir dedi geçiştirdihangi hapı kullanmistin hatırlıyor musun hangisini alacağımı bilemiyorum kendim alacağım ya
Yaaaa canım benim olsun ben mutluyum valla kız en azından 5.gune gitmişler dimiHocam yaa hesabim tutmadıama olsun buna da çok şükür gözün aydın. Bence kaliteler güzel. İnşallah pozitif alırsın
Ablam da Yasmin dedi canım ben 7 yıldır evliyim hiç bir gün korunmadigim için bunları hiç bilmiyorumBen bebek düşünmeden önce yasmin kullanıyordum
Ben de sanki hemen hamile kalıcakmışım gibi kullandımAblam da Yasmin dedi canım ben 7 yıldır evliyim hiç bir gün korunmadigim için bunları hiç bilmiyorum
Ben de sanki hemen hamile kalıcakmışım gibi kullandım
Vayy hocam beee sürekli soran kişilere tablo bile atmişsinizYaaaa canım benim olsun ben mutluyum valla kız en azından 5.gune gitmişler dimiçok şükür kaliteleri de idare eder bir tablo gördüm o tabloya göre iyi ve orta kaliteler iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?