Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar bu arada dün bizim cinsiyetler belli oldu perinatoloji doktorundaydım

Nasip olursa bir kız bir erkek geliyor dedi sağlıcakla inşallah

Darısı burada bekleyen herkesin başına inşallah Amin
Ayy çok mutlu oldum kuzum ya maşallah

Merhaba bende tek embriyo transferi olmustum ama ikiz gebelik oluşmuş . Nasıl olur aklım almıyor çok şaşkınım bir kızım vardı zaten hiç böyle bisey beklemiyorduk nasıl atlatacağız bu durumu onu da bilmiyorum hayırlısı hakkimizda

şaka gibi bir süreç geçiriyorum adet sandığım iki gün sürdü gerçek adetimi bugün oldum :,) neredeyse beş ay sürmüş oluyor başından beri inşallah güzel sonuçlar alırız da bu kadar beklemeye değer gerçekten stres oluyorum bir türlü sonuca ulaşamayınca bir de sorum var kızlar transfere hazırlık sürecinde kaç günde bir çağırıyor doktor? bir de tahminen kaçıncı günde transfer oluyor?

Ah canım benim hiç üzme kendini geç olsun güç olmasın inşallah Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sen stres yapma yeter ki sonu güzel olsun Amin ben dondurulmuş olmadığım için hiç bilgim yok bence yine bir kaç defa çağırırlar tam regl olduysan doktorunla iletişime geç onlar seni yönlendirir Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah

yaa aminn canım benim Allah razı olsun senden yarın gideceğiz bakalım ben de güzel haberleri sana vermek istiyorumm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…