Ayy çok mutlu oldum kuzum ya maşallahKızlar bu arada dün bizim cinsiyetler belli oldu perinatoloji doktorundaydım
Nasip olursa bir kız bir erkek geliyor dedi sağlıcakla inşallah
Darısı burada bekleyen herkesin başına inşallah Amin
Ayy çok mutlu oldum kuzum ya maşallah
Ayyy kendimin gibi sevindim. Amiin bekleyen herkesin başına inşaallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSağol canım benim Allah razı olsun Amin Amin inşallah Rabbim bekleyen dileyen isteyen herkese bu güzel duyguları yaşatsın kucağını boş bırakmasın inşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ayy maşaallah barekallah Rabbim afiyetle kavuştursunKızlar bu arada dün bizim cinsiyetler belli oldu perinatoloji doktorundaydım
Nasip olursa bir kız bir erkek geliyor dedi sağlıcakla inşallah
Darısı burada bekleyen herkesin başına inşallah Amin
ayy maşaallah barekallah Rabbim afiyetle kavuştursun
merhaba Luna ilk mesajını bulamadım acaba tüp bebişi berlin'de mi yaptırdın ? ben sımdı berlındeyım de burda yaptıracağım doktor arıyorumYumurta olgunlaştığında mı ? Benim ilaçsız yumoş zor büyüyor valla nasıl yapcak aceba
Ben Samsun Medical park hastanesinde yaptırdım canımmerhaba Luna ilk mesajını bulamadım acaba tüp bebişi berlin'de mi yaptırdın ? ben sımdı berlındeyım de burda yaptıracağım doktor arıyorum
sevgıler
Merhaba bende tek embriyo transferi olmustum ama ikiz gebelik oluşmuş . Nasıl olur aklım almıyor çok şaşkınım bir kızım vardı zaten hiç böyle bisey beklemiyorduk nasıl atlatacağız bu durumu onu da bilmiyorum hayırlısı hakkimizdaYaaaasizin de mi tek embriyo ikiz gebelik oldu ? Ben de bugün 6+1 de kese kontrolüne gittim ,geçen hafta kanama alani görmüştü,o kanama alani meğer ikinci keseymis ikiz olduklarına inanamıyorum, az da olsa kalp atışlarını da duyduk
Ay çok teşekkür ederim aşırı şoktayım hala inanamıyorumisteyen herkese nasip olsun sağlıkla alalım kucagimiza
Sizin sonucunuz ne oldu merak ettim ? İnşaAllah pozitiftirŞuan durumunuz nedir? Bana da umut oldu aslında hikayeniz
1437 bugün yaptırdığım testSizin sonucunuz ne oldu merak ettim ? İnşaAllah pozitiftir
Sizde her şey yolundadır inşallahSizin sonucunuz ne oldu merak ettim ? İnşaAllah pozitiftir
1437 bugün yaptırdığım testşükürler olsun.. Sizde durumlar nasıl her şey yolundadır inşallah
Maaşalahh bir 2bc mucizesi daha1437 bugün yaptırdığım testşükürler olsun.. Sizde durumlar nasıl her şey yolundadır inşallah
Çok şükürMaaşalahh bir 2bc mucizesi dahaçok sevindim tutmasına sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinn Rabbim .Biz de iyiyiz çok şükür
şaka gibi bir süreç geçiriyorum adet sandığım iki gün sürdü gerçek adetimi bugün oldum :,) neredeyse beş ay sürmüş oluyor başından beri inşallah güzel sonuçlar alırız da bu kadar beklemeye değer gerçekten stres oluyorum bir türlü sonuca ulaşamayıncaselamlar kızlar tabloda aynı dönem başlayıp hala transfer olamamış tek kişi benim sanırım :) hayrolsun diyorum adetimi bekliyordum transfer için bugün başladı bakalım sonuca son haftalar inşallah dua beklerimm
şaka gibi bir süreç geçiriyorum adet sandığım iki gün sürdü gerçek adetimi bugün oldum :,) neredeyse beş ay sürmüş oluyor başından beri inşallah güzel sonuçlar alırız da bu kadar beklemeye değer gerçekten stres oluyorum bir türlü sonuca ulaşamayıncabir de sorum var kızlar transfere hazırlık sürecinde kaç günde bir çağırıyor doktor? bir de tahminen kaçıncı günde transfer oluyor?
yaa aminn canım benim Allah razı olsun sendenAh canım benim hiç üzme kendini geç olsun güç olmasın inşallah Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sen stres yapma yeter ki sonu güzel olsun Aminben dondurulmuş olmadığım için hiç bilgim yok bence yine bir kaç defa çağırırlar tam regl olduysan doktorunla iletişime geç onlar seni yönlendirir Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inşallah
yaa aminn canım benim Allah razı olsun sendenyarın gideceğiz bakalım ben de güzel haberleri sana vermek istiyorumm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?