- 4 Aralık 2024
- 9.244
- 9.545
- 113
- 37
Ne güzel bir duaAllah razı olsun.Bende arada halen bakıyorum
![]()
Senden de inşallah canım benim

Sen nasılsın iyi misin inşallah umarım her şey yolundadır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel bir duaAllah razı olsun.Bende arada halen bakıyorum
![]()
Canım Mayalam Humangenetik nerdeyse 3 ay sürdü. Blutgerinnung yani kan dolaşımı sorunu var ama evvelindr bildiğim. Başka birşey yoktu raporda. 10. Ay başlayacaktım. Benim kedim iyileşsin diye bekliyordum. 3 hafta antibiyotik verdik. Meğer kaş göz arası bahçeye gelen sarman( Zekeriya Beyaz diyoruz) hamile kalmış. 6 yavru doğurdu. 3 kedimiz vardı ve şuan 9 kedi ye bakıyorum. Iş ev kediler hayatı sorguluyorum Mayalam
Ay sonu inşallah hepsi gidecek arkadaşlara iyi yuvalara. 3 kedi ile kalacağım. Üzülüyorum ama az omzundan yük gidecek. Çok yoruluyorum. Böyle işte Mayalam. Halen böyle ruhen evvelki gibiyim. Icsi işe yarar diye umut ediyorum. Yaştan dolayı olmaz diye korkuyorum.Çok özledim hepinizi de. Asıl haberler sen de , sen nasılsın?![]()
Çok teşekkür ederim canım.Tekrar transfer yapıldı daha yeniSenden de inşallah canım benim
Sen nasılsın iyi misin inşallah umarım her şey yolundadır![]()
Canim benim İnşallah duamdasin. Rabbimin izniyle çok rahat geçecek ve vaktinde olacak canım Mayalam.
Haberleselim inşallah. Vakit ne de çabuk geçiyor
Benim de icsi konusunda az umudum var bir de şuan yine damarları açmak için Infusion Therapie yapıyorum o da , vitaminler de işe yarar diye umut ediyorum. Rabbim inşallah bana hepimize duamızı yaşarken buldurtur bizi.Amin.
Aynen dediğin gibi kediler şuan 11 tane bakıyorum. Arkadaşlar tatile gitti iki onların, eskiden vermiştik. 6 yeni yavrular 3 de benim.
Artık verdiğim kediler bana dönmesin diye pansiyon bakım ücreti alacağım
Yoruluyorum yemin ki. Sevmek ayrı ama böyle rutin olması her tatil de yorucu.
Bir de Mayalam bilmiyorum ama adetten 2 hafta evvel baktılar 3 yumurta aynı büyüklükte gördüler bu sanırım bir tık daha iyi . Vitaminler sanki ise yaramış.
Çok teşekkür ederim canım.Tekrar transfer yapıldı daha yeniinşallah bu sefer herşey iyi olur
![]()
Diğer arkadaşlardan hiç haber var mi? İnşallah hepsi iyidir![]()
Allah razı olsun canımAy çok sevindimcanım hayırlı olsun transferin dilerim Rabbimden inşallah bu sefer her şey sağlıklı güzel ilerler Amin
Rabbim yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı pozitif haberler alasın inşallah
![]()
Allah razı olsun canımsana da güzel sağlıklı bir doğum nasip etsin Allah
![]()