- 23 Ekim 2024
- 1.631
- 2.234
- 48
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.201
Canım ama gerçekten o en iyisi, ben 3 tane aldım kenarda bekliyorlar cmrtesi yapacamDoğrudur tatlım kardeşimi göndermiştim en iyisini sormuş bunu vermişlerbende kızmıştım parası çok koymuştu
Benim arkadaşımın dr da parvana hoca ya aslında bana melih atahan güven hocayı söylediler ama işte benmde gönlümde bayana hoca varCanım acıbadem ataşehirde parvana sayidova benim dr idi ilk gebeliğimde ama sonra devam edemedik, bu sefer pozitifi görürsem yine onunla başlarım. Birde furkan kayabaşoğlu var çok iyi ben sadece erkek olduğu için rahat edemem diye onu tercih etmedim
canım çok şükür geldi o günler
Aynen vallaSendemi birütüsşimdi doktor arayışı
Evet nedense bende kadın drlar ile rahat ediyorum istediğim her şeyi sorabiliyorum, ben normaldede çekingenim erkek dr hiç bir şey soramamBenim arkadaşımın dr da parvana hoca ya aslında bana melih atahan güven hocayı söylediler ama işte benmde gönlümde bayana hoca var
Canim 1 tanesi de aynı sonucu gösteriyor 3 tane neCanım ama gerçekten o en iyisi, ben 3 tane aldım kenarda bekliyorlar cmrtesi yapacam
Bende yani ama bakalım şuan büyük konuşmak istemiyorumEvet nedense bende kadın drlar ile rahat ediyorum istediğim her şeyi sorabiliyorum, ben normaldede çekingenim erkek dr hiç bir şey soramam
Bakayım canım valla sağol btnmCanım Kadıköyde Ulun Uluğ var kendi özel kliniği var, birde Tuzla da Okan Üniversitesi Hastanesinde Gökçe Hoca var ben ikisinden de memnunum
Ben 2 senelik evliyim yeniyim daha hahahahaKötü senaryo yok kuzum bu bir süreç seninki belki fazla uzun da sürmez normal gebeliklerde ilişkiye giriliyor diye biliyorum ins. Gebelik sağlandığında sorun kalmazama şaka bir tarafa bu süreç çok değişik ya insanın aklına gelmiyor valla çocuk iyi olsun da diyorsun gerisi çok önemli değil yada sen yeni mi evlisin bilmiyorum ama ben eskidim o yüzden öyle hissediyorum
Aşkım şimdi erken merken yaparım negatif çıkar yine yapasım tutar elimin altında dursunlarCanim 1 tanesi de aynı sonucu gösteriyor 3 tane nesanki sen kan testi beklicem yapmicam diyordun mayala miydi o karıştırdım mi gerçi bende yapmicaktim idrar 9. Gün dayanamadım yaptım bı gazla
Keşke tüp bebek doktorumuzla devam etseydik yaBende yani ama bakalım şuan büyük konuşmak istemiyorum
Heee tamam senin sıkıntı şimdi anlasildi bebeğimBen 2 senelik evliyim yeniyim daha hahahaha
Yaaaa yok canım ne eskimesiHeee tamam senin sıkıntı şimdi anlasildi bebeğimben 12 senelik evliyim 18 senedir de birlikteyiz hahay biz eskimisiz
Yavrum 5. Gün çok erken değil miAşkım şimdi erken merken yaparım negatif çıkar yine yapasım tutar elimin altında dursunlarbenim bu gün transfer hariç 2.günüm 5.gün birde 7.gün yapacam, geçen sefer test gününe kadar beklemiştim
Ayrıca tedavi için ne kadar ödüyorsunuzBiz şu ana kadar toplam 45000 lira verdik ilaçlara
Evet maalesef ben erkenden aldım transfer günüm belli oldu ben aldım hepsiniYavrum 5. Gün çok erken değil mibiraz daha bekle boşuna stres yapma keşke son dakka alsaydın testleri elinin altında olunca hep yapmak istiyorsun
Yaaaa yok canım ne eskimesi
Tamm benimde 9.gün kan gunumdu ama ben 10. Gün gidebildim. 8. Gün sabahı yapmıştım galiba bende 9 değil. Ama işte son dakka gaza gelip yaptım kardeşime aldirmistim. Sende 7. Gün yap bari 5 çok erkenEvet maalesef ben erkenden aldım transfer günüm belli oldu ben aldım hepsinibirde eşimden gizli yapacam o kesinlikle evde teste karşı moralimi bozmasın diye. Geçen sefer pozitif gören arkadaşım 7.gün yaptı aşkım silik çizgiyi gördü. 9.gün zaten kan verecem
Nerde oturuyorsun canımKızlar Anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Ay umutsun gerçekten tamam canım 7.gün yapayım bari doğru diyorsunTamm benimde 9.gün kan gunumdu ama ben 10. Gün gidebildim. 8. Gün sabahı yapmıştım galiba bende 9 değil. Ama işte son dakka gaza gelip yaptım kardeşime aldirmistim. Sende 7. Gün yap bari 5 çok erken
Kartal yakıns a Avicenna Umut hastanesi Dr Fatih Birol çok iyi .Yine Aynı hastanede kadın Dr istiyorsan Dr Baran Ünal var çok tatlı güler yüzlü ilgili bir doktorKızlar Anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?