- 4 Aralık 2024
- 6.966
- 7.448
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.241
Bende servikal yetmezlik var bebeğim o yüzden yasak ilişki en başından sonuna kadarama zaten öyle bir kocam varki yasak olmasa da yapmazdı çocuğa bişey olur diye değişik evhamlı bir tip
Bana kese için gittiğimde hepsi yapılmıştıKeseyi görmüştük evet ama ilk ay tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılır kuzum.
Yani her hangi bir virüs enfeksiyon vs var mı diye.
Hepatit HIV bakılır ve buna benzer bir çok şeye.
Şekere mesela bakılıyor sanırım. Ben mesela kızamık çıkardığımı bilmiyordum testten sonra öğrendimbağışıklık kazanmışım.
Cuma günü tekrar muayenem var, inşAllah bir sorun çıkmaz. Keseyi görmüştü ama daha küçük olduğu için %100 net bir şey diyemedi içi dolu gibi hayırlı olsun demişti.
Biraz tedirginim bu yüzden.
Sizlere tam kan sayımı yani testi ve idrar testi yapılmadı mı?
Canım acıbadem ataşehirde parvana sayidova benim dr idi ilk gebeliğimde ama sonra devam edemedik, bu sefer pozitifi görürsem yine onunla başlarım. Birde furkan kayabaşoğlu var çok iyi ben sadece erkek olduğu için rahat edemem diye onu tercih etmedim
canım çok şükür geldi o günler
Ay benimkide öyledur şu kontrolde soralım bu kontrolde soralım zarar vermeyelim
Canim 1 tanesi de aynı sonucu gösteriyor 3 tane nesanki sen kan testi beklicem yapmicam diyordun mayala miydi o karıştırdım mi gerçi bende yapmicaktim idrar 9. Gün dayanamadım yaptım bı gazla
Oyyyyy yesin onu teyzesi maşallah tipki sana benziyorAyy kızlar kesemizi yolk kesemizide gördüm çok şükür rabbime kanamam car diye dua istemiştim sizden allah razı olsun hepinizden burda bitirimizi tanımadan sadece derdimiz bir diye hepiniz bana güzel kalbinizden güzel dileklerinizi ilettiniz 12 yıllık özlem galiba bitiyo miniğim 22 sinde kalp atışı için gidicez idrara çok sıkışıktım sizde benim gibi çok tutmayın alttan muane etçek diye
Arkadaşlar transferden sonra boğaz ağrısı yaşayan oldu mu boğazım sis gibi sanki dün oldum
Bana pozitiften sonra yapılmadıKeseyi görmüştük evet ama ilk ay tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılır kuzum.
Yani her hangi bir virüs enfeksiyon vs var mı diye.
Hepatit HIV bakılır ve buna benzer bir çok şeye.
Şekere mesela bakılıyor sanırım. Ben mesela kızamık çıkardığımı bilmiyordum testten sonra öğrendimbağışıklık kazanmışım.
Cuma günü tekrar muayenem var, inşAllah bir sorun çıkmaz. Keseyi görmüştü ama daha küçük olduğu için %100 net bir şey diyemedi içi dolu gibi hayırlı olsun demişti.
Biraz tedirginim bu yüzden.
Sizlere tam kan sayımı yani testi ve idrar testi yapılmadı mı?
İstanbul Anadolu yakası canımNerdeydin sen hangi şehir
Öyle valla ya şuan tek derdimiz tutsun da ne gerekiyorsa yapicaz artikÖyle kuzum ya tutunsunlarda hiç önemli değill
Oh çok şükür canım benim hamdolsunSelam kızlar, iki gündür şehir hastanesine gidiyorum. Baya yoruldum. Hem muayene olmak için hem rapor almak için gittim ama adamlar ölüyor da rapor vermiyor. Rapor yerine yatış veriyorlar komedi gerçektenriskli gebelik bölümü de gördü, kanama alanı şükür küçülmeye başlamış. Kan uyuşmazlığı iğnesi yazdılar onu yaptırmaya gidiyorum şimdi. Onun dışında istirahat et dediler, takip edilecek. Ama haberler iyi, elhamdülillah
Aşkım Kartal uzak yaKartal yakıns a Avicenna Umut hastanesi Dr Fatih Birol çok iyi .Yine Aynı hastanede kadın Dr istiyorsan Dr Baran Ünal var çok tatlı güler yüzlü ilgili bir doktor
Ooo aşkım hoş geldin , nasıl geçti yolundamı her şey anlattttÖyle valla ya şuan tek derdimiz tutsun da ne gerekiyorsa yapicaz artik
Ben nisan 1 transfer oldu. 11 i sonuc alcam. Yas 30. Ilk denenmem. İnşallah diye dua ediyorum. İdrar testi yaptimda negativ çıktı. Son umut bekliyom 11 ni
İstanbul Anadolu yakası Bostancı canımNerde oturuyorsun canım
Benimki Bursa canım bu arada Bursa’da doktor önerilerine açığımİstanbul Anadolu yakası canım
Benm o da yok benim hocam ebru hocaydı izmire taşındı kese ve kalp atışı için reşit hoca baktı
Canım sen niye parvana hocayla devam edemedinCanım acıbadem ataşehirde parvana sayidova benim dr idi ilk gebeliğimde ama sonra devam edemedik, bu sefer pozitifi görürsem yine onunla başlarım. Birde furkan kayabaşoğlu var çok iyi ben sadece erkek olduğu için rahat edemem diye onu tercih etmedim
canım çok şükür geldi o günler
Eeee süper haber bu kuşumSolda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedimayala katar M Maralim2019 @hayal93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?