- 4 Aralık 2024
- 6.779
- 7.304
- 113
- 37
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.261
İyiyim çok şükür canım şuan beklemedeyiz opudan sonra ilk reglimi oldum şimdi ikincisini bekliyorum
Bu ay sonu inşallah ikincisi olursa transfer işlemlerine başlıycaz
Canım ama gerçekten o en iyisi, ben 3 tane aldım kenarda bekliyorlar cmrtesi yapacam
Hahahaha benim eşimde aynı bugün çok komikti sabah beni işe bırakırken dedim ince uçlu iğne bitmiş alayım eczanenin önünde dur eczacıya dedim gizlice verin arabadan görmesinEvet maalesef ben erkenden aldım transfer günüm belli oldu ben aldım hepsinibirde eşimden gizli yapacam o kesinlikle evde teste karşı moralimi bozmasın diye. Geçen sefer pozitif gören arkadaşım 7.gün yaptı aşkım silik çizgiyi gördü. 9.gün zaten kan verecem
Eeee süper haber bu kuşumRabbim kaliteli olup döllenmelerini altin yumurta olmalarini nasip etsin inşallah ben sirami saldım yolu açtım bekliyorum hadi gel birlikte yürüyelim bu güzel yolu
Canım benim sonlanmıştı 8.haftada gebeliğim o yüzden devam edemedimCanım sen niye parvana hocayla devam edemedin
Ben başvurmadım hiçRapor tarzı bir şey alabildiniz mi ya da başvurdunuz mu hiç
Amin inşallah canım benim bakalım heyecanla bekliyorumEeee süper haber bu kuşumRabbim kaliteli olup döllenmelerini altin yumurta olmalarini nasip etsin inşallah ben sirami saldım yolu açtım bekliyorum hadi gel birlikte yürüyelim bu güzel yolu
Moralini bozmak istemem ama çok yüksek ilaca başlatması gerekiyordu acil sağlık ocağına gidip ilaç yazdır acil 1 haftada düşüyor hemen merak etme. Benimde 6 idi doktor 2 min altına çekmemiz lazım dedi bende transfer hazırlığındayım ilaç kullanıyorum tiroid için. Bildiğim kadarıyla tutunmasına bile engel olabiliyor ki bu değerle hamilelik düşünmesen bile ilaç kullanman lazımKızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Ki sonucun benimkinden yüksek .Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Helloo kızlar yeniden hazırlık sürecine girdimumarım herşey yolunda gider hepimiz içinnn
Evet regli oldum şükür bu sefer yumurta yoktu sıfırlanmıştı vücut doğum kontrol işe yaradı sonunda. Hazırlığa başladık bant verdi bu sefer extra olarak. Sizde de bant var mıydı ?Hoşgeldin canım regl oldun mu iyi çok şükür sevindim Allah’ın izniyle bu sefer sağlıklı güzel ilerlesin sürecin inşallah transfer tarihi alırsan bizi de haberdar edersin
İşteyim Mayalam. Böyle rahat rahat yazıp mesajları okumak için iş çıkışıni bekliyorumBence şu an iyi cuma gününe kadar daha da büyür inşallah arkadan gelse de yetişmiyor bak benimkiler 5 adet sadece büyümüş diğerler daha 10 mm falan onlarda olgun çıkmaz büyük ihtimalle bir folükülün içindeki yumurtanın olgun çıkması için en az 16 mm ulaşması gerekiyor sen rahat ol inşallah yetişecek doktorların takip edecek sürecini sen stres yapma
Çok sevindim canım benimÇok şükür hamdolsun yolunda teşekkürederim biraz yoğun geçti bakamadım cuma sabahı yumurtalar toplanacak Allah’ın izniyle inşallah dilerim herşey su gibi geçer ve sonunda pozitifleri görmek nasip olsun cümlemize inşallah
Ya kuzu bana hiçbir test yapılmadı yani ben kese için gitmedim kanama olunca acile gitmiştim orda kese görmüştüm sonrada kalp atışını memorialda gördümBana kese için gittiğimde hepsi yapılmıştı
Evet regli oldum şükür bu sefer yumurta yoktu sıfırlanmıştı vücut doğum kontrol işe yaradı sonunda. Hazırlığa başladık bant verdi bu sefer extra olarak. Sizde de bant var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?