Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlaraKızlar bugün benim doğum günüm
Aşkolsun insan bir kutlar kadınlar kulübü
sizden iyidoğum günüm için sabah girdim ki bana özel yazı yazmışlar
Tabi başta engel yemişim sandımmesajı okuyunca rahatladım iyi ki doğdum ben
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yaşlara
Evet evet iyiyim cok sukurrseni de tebrik ederim guzel anne biz artik ya yaza deneriz ya da biraz akisina birakiriz biraz bunaldim surecten yani bi rahatca yaz tatili yapmak istiyorun
İyi ki doğdun Mayala nice güzel seneleriniz olsun ailenle birlikte
DuygularınNasıl bir süreç yaşıyoruz gerçekten yolunda gitse de zor gitmese zaten zor..
Merkez seçimiydi, maddi durumdu, yumurta boyutları sayısıydı, döllenme, embriyoların 5.güne gitmesi ve kaliteli olması. Yetmiyor pgt sonucunun beklenmesi kaliteli embriyolarının ortalama %70 i boşa gitsin.
Transfer ol, belirti gözle, iki beta hcg ye bak herşey çok şükür olumlu olmasına rağmen şimdi de 7.hafta ilk ultrason muayenesini beklerken şimdi bol gebelikte,dış gebelikti o ihtimalleri düşün.
Sanırım bu kadar araştırma yapmak insanı oldugundan çok daha fazla evhama yönlendiriyor işin tadını da çıkaramıyoruz sürekli bir sonraki adımda olumsuz birşey olursa düşünceleri.. Nasıl başa çıkacağım bilemiyorum
Ahhhcok sevindim ben de 13 nde gtcm ailemize ne zaman soyleyebilirz acabaBen de cumartesi kalbini duydum, haftaya cumartesi birdaha gel dedi
Cuma günü kuzum kontrolüm. Ama sol kasığımda yani folikülün olduğu tarafta çok batmam var ve beyaz akıntım var. Göğüslerimde de doluluk var ama ilaçtan da olabilir.Ya hayır bence kuruntu değil.Benimde akıntım var yumurtlama gibi. Ve göğüslerim şişti. Bence estrofem yumurtlamamızı öne çekti. Doktora gidicem diyordunuz gittiniz mi? Kontrolünüz vardı
Bize bişey demediler kuzum valla. Neden yasakladılar?Ya bu arada cinsel ilişki yasak değil miydi size? Bize yasakladılar mesela
Kesinlikle delilikmis cok net anladımAmin cümlemize nasip eylesin inşallah
Tabi ki canım benim ona bile mutlu oluyorsun anne olmak delilik çünküRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah herkes sağlıklı bir şekilde evlat sevgisini tadar Amin Ecmain inşallah
Bende aynı cumartesi gidcemBen de cumartesi kalbini duydum, haftaya cumartesi birdaha gel dedi
Daha cıkkmadı canım bekliyorum yaaaCanim cikti mi sonucuun
Amiin canım benim insallah yaaaDualarım seninle kuzum sende çok yoruldun bu yolda Allahım yüzünü güldürsün inşallah Amin
Bemim hayalim anneler gününde söylemek, 1gün öncesinde tekrar randevum var, her şey yolunda olursa belki anneler gününde söylerim. Gönül ister 12. haftaya kadar dayanalım ama çok zorDuyguların
Ahhhcok sevindim ben de 13 nde gtcm ailemize ne zaman soyleyebilirz acaba
İnşallah canım benimmMaşallahcanım gözün aydın olsun inşallah bebeğin artık kendini belli etmiş dilerim güzel bir sonuçla öğrenirsin inşallah Amin
Bekle diyorsa belki bir sebebi vardır canım benim ilk transferim bilmiyorum o yüzden ama :/ benim transferim adetimin 20. Günü oldu 5. Gün embriyosuKızlar benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 0.02 geldi negatif doktora kalsa daha bekle diyor ilk defa trafnsfer olmuyorum bende az çok biliyorum birde size dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer yapılmıştı bana 11. Gün yaptı ama rahim kalınlasmıs dediydi acaba erkenmi transfer yaptı diye içim içimi yiyor
Canikom iyi varsın seni çok seviyorummmCanım benim çok teşekkürediyorum Amin
Ay hadi guzel haberler ver insallahAmiin canım benim insallah yaaa
Amiin canim Allah hayirli zamanda versin vardir bir sebebiÇok sevindimiyi olmana Rabbim hazır olduğunda ilk fırsatta hayırlı sağlıklı zamanda kucağını doldursun inşallah Amin
Çok teşekkürederim canım Allah razı olsun darısı başına inşallah Amin
Kızlar benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 0.02 geldi negatif doktora kalsa daha bekle diyor ilk defa trafnsfer olmuyorum bende az çok biliyorum birde size dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer yapılmıştı bana 11. Gün yaptı ama rahim kalınlasmıs dediydi acaba erkenmi transfer yaptı diye içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?