Duyguların
Ahhhcok sevindim ben de 13 nde gtcm ailemize ne zaman soyleyebilirz acaba
Cuma günü kuzum kontrolüm. Ama sol kasığımda yani folikülün olduğu tarafta çok batmam var ve beyaz akıntım var. Göğüslerimde de doluluk var ama ilaçtan da olabilir.
Transfer öncesi gebelik testi yapılıyor mu kuzum bazı yerler yapıyormuş standartmayala
kızlar merhaba ben bugün tam 7+0 gebeyim. ara ara lekelenmelerim oluyor. bugün kanamam oldu kırmızı renkli bir saat kesik kesik aktı sonra kahverengiye döndü. doktora gittim kese iyi bebek iyi kalp atışlarıda var. normalde protestan fiti ve göbekten iğne kullanıyorum. kalçadan progestanda başladı. aranızda böyle durumlar yaşayan varmı. doktor korkma ara ara böyle kanamalar olabilir önemli olan pıhtılı akmaması diyor ama insan yinede korkuyor
Canikom iyi varsın seni çok seviyorummm
Nedenini sormadım ama transfer için başladığımızdan beri yasak diyorlar.cuma bende kontrole gittim.yine tekrarladı yasak diye. Burdaki insanlara da sordum ama kimse net bişey demedi.kimisi yasak dedi kimisi hayır dedi.kimisi de doktorun ne derse onu yap diyorBize bişey demediler kuzum valla. Neden yasakladılar?
Süreci biliyorlar mıydı canım? Benim kv ve annem biliyor bi de 3 arkadaşım. Onlara söylerim mecbur ama diğerlerine cinsiyeti öğrendikten sonra söylemek istiyorumBen bir süre söylemeyi düşünmüyorumhatta cinsiyeti belli olsun ismini de belirlerim kızlara öyle paylaşırım süpriz olsun
Bana opu öncesi 5 gün, opu sonrası için de 10 gün yasak demişti. Ama transfer öncesi bişey demedi. Belki bu kontrolde yasak koyar. Zaten 3 ay beklicez kafayı mı yiyelim benim libidom yüksek birazNedenini sormadım ama transfer için başladığımızdan beri yasak diyorlar.cuma bende kontrole gittim.yine tekrarladı yasak diye. Burdaki insanlara da sordum ama kimse net bişey demedi.kimisi yasak dedi kimisi hayır dedi.kimisi de doktorun ne derse onu yap diyor
Süreci biliyorlar mıydı canım? Benim kv ve annem biliyor bi de 3 arkadaşım. Onlara söylerim mecbur ama diğerlerine cinsiyeti öğrendikten sonra söylemek istiyorum
Nedenini sormadım ama transfer için başladığımızdan beri yasak diyorlar.cuma bende kontrole gittim.yine tekrarladı yasak diye. Burdaki insanlara da sordum ama kimse net bişey demedi.kimisi yasak dedi kimisi hayır dedi.kimisi de doktorun ne derse onu yap diyor
Bana opu öncesi 5 gün, opu sonrası için de 10 gün yasak demişti. Ama transfer öncesi bişey demedi. Belki bu kontrolde yasak koyar. Zaten 3 ay beklicez kafayı mı yiyelim benim libidom yüksek biraz
Opudan sonra da 5 gün bekledim
Ay arkadaşım tam tersini dedi adamı bıktırmış ahahhahaKız yok yok hiçbirşeycik olmaz hamilehormonları başlarda seni uzaklaştırır o istek olmaz sen rahat ol ileri ki dönemleri bilemem
Ay arkadaşım tam tersini dedi adamı bıktırmış ahahhaha
Bizde opuda yasaklama değil ama ağrın olur ama genede sana kalmış demişti transfer aşamasında da bisey demedi yasak diyeNedenini sormadım ama transfer için başladığımızdan beri yasak diyorlar.cuma bende kontrole gittim.yine tekrarladı yasak diye. Burdaki insanlara da sordum ama kimse net bişey demedi.kimisi yasak dedi kimisi hayır dedi.kimisi de doktorun ne derse onu yap diyor
Mutlu yillar canim iyi ki dogdunKızlar bugün benim doğum günüm
Aşkolsun insan bir kutlar kadınlar kulübü
sizden iyidoğum günüm için sabah girdim ki bana özel yazı yazmışlar
Tabi başta engel yemişim sandımmesajı okuyunca rahatladım iyi ki doğdum ben
Mutlu yillar canim iyi ki dogdun
Bizde opuda yasaklama değil ama ağrın olur ama genede sana kalmış demişti transfer aşamasında da bisey demedi yasak diye
Ya bu halimle kahkaha attırdın bana alemsinBana opu öncesi 5 gün, opu sonrası için de 10 gün yasak demişti. Ama transfer öncesi bişey demedi. Belki bu kontrolde yasak koyar. Zaten 3 ay beklicez kafayı mı yiyelim benim libidom yüksek biraz
Opudan sonra da 5 gün bekledim
Tabi tabi opudan sonra yasaktı zaten 1 hafta kadar ama öncesinde ve transfer hazırlığında bu konuyla alakalı bişey demedi yaniOpudan sonra genelde yasaklıyorlar enfeksiyona karşı
Tabi tabi opudan sonra yasaktı zaten 1 hafta kadar ama öncesinde ve transfer hazırlığında bu konuyla alakalı bişey demedi yani
Bende riske atmamistim dediğin gibi bende de 22 yumurta büyüdüğü için ağrım vardı zaten penguen gibi yuruyodumDoğrudur canım bizde öyle ama benim yumurtalar büyüdükçe kasıklarda çok ağrı oluyordu dedim hiç risk alamam bu kadar emek vermişim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?