Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Genel de reglin geçerse yapıyorlar ama sen korunmadığın için istersen yaptırırsın canım benim hadi inşallah transfere gerek kalmadan kendiliğinden hamiş kalırsın Amin

Allahım bebeğini sana bağışlasın inşallah üç aya kadar kimisi kanama yaşıyor önemli olan kanamanın artmaması elinden geldiğince dinlenmeye çalış ne olur ne olmaz ağır işlerden uzak dur dilerim sağlıcakla atlatırsın bu süreçleri inşallah Amin çok şükür bebeğin iyiymiş dilerim sıkıntısız atlatırsın inşallah

Bize bişey demediler kuzum valla. Neden yasakladılar?
Nedenini sormadım ama transfer için başladığımızdan beri yasak diyorlar.cuma bende kontrole gittim.yine tekrarladı yasak diye. Burdaki insanlara da sordum ama kimse net bişey demedi.kimisi yasak dedi kimisi hayır dedi.kimisi de doktorun ne derse onu yap diyor

Ben bir süre söylemeyi düşünmüyorum hatta cinsiyeti belli olsun ismini de belirlerim kızlara öyle paylaşırım süpriz olsun
Süreci biliyorlar mıydı canım? Benim kv ve annem biliyor bi de 3 arkadaşım. Onlara söylerim mecbur ama diğerlerine cinsiyeti öğrendikten sonra söylemek istiyorum

Bana opu öncesi 5 gün, opu sonrası için de 10 gün yasak demişti. Ama transfer öncesi bişey demedi. Belki bu kontrolde yasak koyar. Zaten 3 ay beklicez kafayı mı yiyelim benim libidom yüksek biraz

Opudan sonra da 5 gün bekledim

Süreci biliyorlar mıydı canım? Benim kv ve annem biliyor bi de 3 arkadaşım. Onlara söylerim mecbur ama diğerlerine cinsiyeti öğrendikten sonra söylemek istiyorum

Kimse bilmiyor tüp bebek yaptığımı iki arkadaşım hariç ne benim ailem ne eşimin ailesi daha bilmiyorlar onun için 3 ayı geçirmeden söylemeyi düşünmüyoruz öyle karar aldık

Benim taze transfer olduğu için dondurulmuşlar hakkında fikrim yok doktorun yasak demişse vardır bir bildiği enfeksiyon kapmamak için demiştir enfeksiyon gebeliğe engel oluyor çünkü peki transfer tarihi aldın mı canım

Kız yok yok hiçbirşeycik olmaz hamile hormonları başlarda seni uzaklaştırır o istek olmaz sen rahat ol ileri ki dönemleri bilemem

Bizde opuda yasaklama değil ama ağrın olur ama genede sana kalmış demişti transfer aşamasında da bisey demedi yasak diye

Mutlu yillar canim iyi ki dogdun

Ya bu halimle kahkaha attırdın bana alemsin ben 1 seneyi göze almıştım 4 aydır yapmadim da ne oldu boşver gelişine yasa sakınan göze daha çok cöp batıyor zaten süreç sıkıntılı bari keyfin olsun

Tabi tabi opudan sonra yasaktı zaten 1 hafta kadar ama öncesinde ve transfer hazırlığında bu konuyla alakalı bişey demedi yani

Doğrudur canım bizde öyle ama benim yumurtalar büyüdükçe kasıklarda çok ağrı oluyordu dedim hiç risk alamam bu kadar emek vermişim yani

Doğrudur canım bizde öyle ama benim yumurtalar büyüdükçe kasıklarda çok ağrı oluyordu dedim hiç risk alamam bu kadar emek vermişim yani
Bende riske atmamistim dediğin gibi bende de 22 yumurta büyüdüğü için ağrım vardı zaten penguen gibi yuruyodum çok da gerekli degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…