Aşağıda görseldeki ilaçları verdi canım bana da ama bir kısmı test tarihimden önce bitecek arayıp sorarım merkezi olmadı bitmeye yakınn progestanın iğnesini yazdı canım 3 günde 1Merhaba benim doktorum pozitif görene kadar devam edeceksin pozitif görünce de 3 aylık olana kadar devam edeceksin ilaçlarına aynı şekil dedi pozitif görmezsen de bırakacaksın dedi progestan fitil düşüğü önlüyor zaten bence biterse tekrar al
Umarım faydası olur canım bugün yapacağım iğneyi 12 gün sonra kanda etkisi geçmiş olur herhalde değil miHadi bakalım güzel haberlerle gel insAllah canım herkes hepimizdua et bol bol.oku kendine bebisine iyi oldu bunu duyduğum öncekilerde yapılmadı zaten bu da hiçbir şey şimdi söylerim isterim soylenmezse bile ben duymuştum aşinayim ama tam olarak bilmiyordum
Kuzum hiç bilmiyorum ya kan gününe kadar bitecek olanlar var progestan fitil mesela tekrar kullanacak mıyım kullanmayacak mıyım bende bi arayıp sormak istiyorum aslında
Ya inşallah tutunmuştur bebeğin canım. İlk denememiz bizim yine femara ve çatlatma iğnesiydi ama olmamıştı. Sonra transfer oldum o da tutmadı umarım bunda bizde pozitifi görürüzBenim doktorda aynı taktiği kullandı gerçi bende ilkinde yumurta toplayamadık. Sonraki ay dinlenmeyi Femara ve çatlatma iğnesi ile denedik. Şuan bekleme sürecindeyiz. İnşallah sizin diğer transfere ihtiyaç duymadan tutar. Bana çatlatma iğnesi etkisi 10-14 gün sürer yalancı pozitif çıkabilir dediler. Aklında olsun. Bugün benim 8. Gün onu testi yaptım silik çizgi çıktı. Bende de bel ağrısı var ama umarım regl ağrısı değildir
Sağlık ocağında yazdırırsın. Benmde Progestan iğnem bitiyor pazar günü için yok. Cuma yazıdrcam. Reçetenin 4 iş günü süresi var. Yani cuma yazdırsan çarşamba günü bile alabilirsin dedi bana eczacımız.Kızlar progestan fitili sağlık ocağı bitmeden yazabiliyor mu yada hastane. Benim 19 mayıs sabahı bitiyor. Tatil ya cuma yazdırmam gerekiyor
Benim 19 mayıs akşamı için yok cuma yazdırıp alabilirim onzaman değil mi doğru anladımSağlık ocağında yazdırırsın. Benmde Progestan iğnem bitiyor pazar günü için yok. Cuma yazıdrcam. Reçetenin 4 iş günü süresi var. Yani cuma yazdırsan çarşamba günü bile alabilirsin dedi bana eczacımız.
10 12gun sürüyormuş etkisi altta yazmışlar canım geçmiş olur o zamana muhtemelen kanda çıkar zaten kesin sonuc her halukardaAşağıda görseldeki ilaçları verdi canım bana da ama bir kısmı test tarihimden önce bitecek arayıp sorarım merkezi olmadı bitmeye yakınn progestanın iğnesini yazdı canım 3 günde 1
Umarım faydası olur canım bugün yapacağım iğneyi 12 gün sonra kanda etkisi geçmiş olur herhalde değil mi
Gözün aydın canım çok sevindim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyuÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
oyy maşallah barekallahÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Progestan dex iğne yazdırılıyor mu göbekten vurulan kullanıyorum ben ? Bi de Progestan fitil de mi Yazdırılıyor ben hep parayla alıyorum deli gibi bi sürü para döktümSağlık ocağında yazdırırsın. Benmde Progestan iğnem bitiyor pazar günü için yok. Cuma yazıdrcam. Reçetenin 4 iş günü süresi var. Yani cuma yazdırsan çarşamba günü bile alabilirsin dedi bana eczacımız.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim yaÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Gözün aydın canım çok sevindim Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim ya
Progestan dex iğne yazdırılıyor mu göbekten vurulan kullanıyorum ben ? Bi de Progestan fitil de mi Yazdırılıyor ben hep parayla alıyorum deli gibi bi sürü para döktüm
oyy maşallah barekallahRabbim kolaylıkla afiyetle kucağına almayı nasip etsin canım benim çok sevindim senin adına
Canım gözün aydın çok sevindim allah tamamına erdirsin kaç haftalıklar şimdiiÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Canım progrstan fitil ve progestan 50 mg amp iğne var bende de fitilim bitecekti onu sordum hastaneye yazdırabilirmişiz raporlu benim ilaçlarProgestan dex iğne yazdırılıyor mu göbekten vurulan kullanıyorum ben ? Bi de Progestan fitil de mi Yazdırılıyor ben hep parayla alıyorum deli gibi bi sürü para döktüm
Canım gözün aydın çok sevindim allah tamamına erdirsin kaç haftalıklar şimdii
Canım progrstan fitil ve progestan 50 mg amp iğne var bende de fitilim bitecekti onu sordum hastaneye yazdırabilirmişiz raporlu benim ilaçlar
Sizi yanıltmak istemem ama ben öyle biliyorum benmde pazar için iğnem yok eczacıma sorduğumda böyle dedi banaBenim 19 mayıs akşamı için yok cuma yazdırıp alabilirim onzaman değil mi doğru anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?