Ben Progestan 50 mg iğneyi yazdırıyorum 10 günde bir. 4 kutu yazabiliyor en fazla. Oğlum dayken fitili de yazıdırıyodum diye hatrlıyorum ama tam emin olamadım geçmiş zamanProgestan dex iğne yazdırılıyor mu göbekten vurulan kullanıyorum ben ? Bi de Progestan fitil de mi Yazdırılıyor ben hep parayla alıyorum deli gibi bi sürü para döktüm
Estrofem de ocağında yazılıyor bu arada bilmeyenler içinBen Progestan 50 mg iğneyi yazdırıyorum 10 günde bir. 4 kutu yazabiliyor en fazla. Oğlum dayken fitili de yazıdırıyodum diye hatrlıyorum ama tam emin olamadım geçmiş zaman
Yaaaa çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Çok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Yaaaa çok mutlu oldum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Canım Mayalam çokk şükür bin şükürÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Buldum otrivelle ?Kızlar transferimi oldun doktor ovitrelle vurulmamı söyledi yarın. Hiçbir yerde bulamıyorum balıkesir veya bursada elinde olan var mı?
Maşallah canm çok sevindim darısı sağlıcakla doğumuna inşallahÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Canım Mayalam çokk şükür bin şükür.. Fazla gelemiyorum buralara. Hem iş yoğunluğu hem kan dolaşımı sorunu çıktı. Evvelinde vardı ama nüksetti. Diğer türlü Humangenetik randevusu verdiler en son. Sırf ICSI için olması gerekiyor dediler. Oysa biz ödüyoruz neden bu formalite kafam almıyor. O olmadan randevu alamıyorum. Gelecek ay onun randevusu. Benim tedavi 7. aya kalıyor gibi.
Burada olamasam da duamda aklimdaydiniz. Bugün randevun olduğu aklımda kalmisti. Direk seni arattım
Maşallah canm çok sevindim darısı sağlıcakla doğumuna inşallah
Masallah canim amin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etdin bende bu gun kalp atisini duydum cok sukurÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Mayalacımmm çok sevindim senin adınaÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Ben bugun adet oldum. Size sorarken adet oldum)fitili tam 7 gun kullandimDaha bırakmadım fitili
Masallah canim amin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etdin bende bu gun kalp atisini duydum cok sukur
Mayalacımmm çok sevindim senin adınaRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Seneye ikiz annesisin inşallah
Ben Progestan 50 mg iğneyi yazdırıyorum 10 günde bir. 4 kutu yazabiliyor en fazla. Oğlum dayken fitili de yazıdırıyodum diye hatrlıyorum ama tam emin olamadım geçmiş zaman
Sağlık ocağında mı yazdırıyordun canımEstrofem de ocağında yazılıyor bu arada bilmeyenler için
Buldum canım ovitrelleBuldum otrivelle ?
Sanırım o dex olan yani göbekten olan ücretli yine de bi eczacıya sorun.bana kalçadan ve fitil olarak yazdı.Eczacı demişti ki dex olan var ama ücretliProgestan dex iğne yazdırılıyor mu göbekten vurulan kullanıyorum ben ? Bi de Progestan fitil de mi Yazdırılıyor ben hep parayla alıyorum deli gibi bi sürü para döktüm
Aaa ben gittim ama bana dedi ki tanı olarak menopoz yazarsam bu ilacı yazabiliyorum dedi.O yüzden bende yazdırmadım o da yazmadı.Sizin tanıyı ne olarak girmiş?Estrofem de ocağında yazılıyor bu arada bilmeyenler için
Haziranda transfer olacak mısınız?Ben bugun adet oldum. Size sorarken adet oldum)fitili tam 7 gun kullandim
Evet ben hepsini sağlık ocağında yazdırıyorum canımSağlık ocağında mı yazdırıyordun canım
Buldum canım ovitrelle
Hiç bilmiyorum ne olarak girdiğini bana bişey demedi. Ben durumu anlattım kutusunu gösterdim ilk bundan yazabilirmisiniz dedim yazarım dedi ve yazdı bi bakayım e nabızda yazar belki ne olarak girdiğiAaa ben gittim ama bana dedi ki tanı olarak menopoz yazarsam bu ilacı yazabiliyorum dedi.O yüzden bende yazdırmadım o da yazmadı.Sizin tanıyı ne olarak girmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?