Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aaa ben gittim ama bana dedi ki tanı olarak menopoz yazarsam bu ilacı yazabiliyorum dedi.O yüzden bende yazdırmadım o da yazmadı.Sizin tanıyı ne olarak girmiş?
Hiç bilmiyorum ne olarak girdiğini bana bişey demedi. Ben durumu anlattım kutusunu gösterdim ilk bundan yazabilirmisiniz dedim yazarım dedi ve yazdı bi bakayım e nabızda yazar belki ne olarak girdiği

Eklentiler

• 1000001561.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 48
Yaaaa sizin de mi tek embriyo ikiz gebelik oldu ? Ben de bugün 6+1 de kese kontrolüne gittim ,geçen hafta kanama alani görmüştü,o kanama alani meğer ikinci keseymis ikiz olduklarına inanamıyorum, az da olsa kalp atışlarını da duyduk

Hayırlı olsun, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

oyyyy oyyyy sağlıkla gelsin minik kuşlar çok sevindimmm Allahım sağlıkla devam etmeyi kucağınıza almayı nasip etsin

Hadi inşallah hayırlı güzel haberler alırsın Allah’ın yüzünü güldürsün Amin birde predictor markasıyla yaparsan o tam kesin sonuç veriyor herşey gönlünce olsun
Canım senin dediğin aklıma takıldı predictor marka test aldım bugün birde onunla yaptım

Eklentiler

• 17473205321561244645681939817128.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 40

ayyy en büyük hayalim tek embriyomun bölünmesi ikiz sağlıklı gebelik

Sağlıkla gelsin bebişleriniz çok şanslısınız

Gözün aydın canımm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza

Ben 14 nisanda opu oldum taze transfer olacaktı ama progesteron yüksek çıkınca iptal oldu. Bu ay 14 mayısta transfer olacaktı rahim kalınlığı düşük çıktı iptal oldu. Diğer adeti bekliyorum

Mayala çok mutlu oldummmmm gözün aydın sağlıkla kucağına al canım çok sevindim ikiz mi ))

Amin amin canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun evet hayatım ikiz Elhamdüllilah hamdolsun ikisinin kalp atımı oluşmuş dilerim sağlıcakla devam ederler vaktinde zamanında kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin

Çok teşekkür ederim canım Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah Amin

Hayır benim çift transferdi hamdolsun ikisi de tutunmuş şu an iki tane ayrı keselerde bebiş var ilerleyen zamanlarda başka süprizler çıkar mı bilmiyorum

Sizi de tebrik ediyorum sağlıcakla gelsin ikizlerin inşallah Amin

Yaaaa sizin de mi tek embriyo ikiz gebelik oldu ? Ben de bugün 6+1 de kese kontrolüne gittim ,geçen hafta kanama alani görmüştü,o kanama alani meğer ikinci keseymis ikiz olduklarına inanamıyorum, az da olsa kalp atışlarını da duyduk
ayyy en büyük hayalim tek embriyomun bölünmesi ikiz sağlıklı gebelik

Sağlıkla gelsin bebişleriniz çok şanslısınız
Ay çok teşekkür ederim aşırı şoktayım hala inanamıyorum isteyen herkese nasip olsun sağlıkla alalım kucagimiza

Amin çok teşekkür ederim canım Arkadaşım Allah razı olsun
Darısı senin ve isteyenlerin başına inşallah Amin Ecmain inşallah
Durumun nasıl uzun zamandır görünmüyorsun iyisindir inşallah

oyyyy oyyyy sağlıkla gelsin minik kuşlar çok sevindimmm Allahım sağlıkla devam etmeyi kucağınıza almayı nasip etsin

Amin amin çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol teyzesi darısı senin başına senin de güzel müjdeli haberlerini bekliyorum inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…