Aaa ben gittim ama bana dedi ki tanı olarak menopoz yazarsam bu ilacı yazabiliyorum dedi.O yüzden bende yazdırmadım o da yazmadı.Sizin tanıyı ne olarak girmiş?
Hiç bilmiyorum ne olarak girdiğini bana bişey demedi. Ben durumu anlattım kutusunu gösterdim ilk bundan yazabilirmisiniz dedim yazarım dedi ve yazdı bi bakayım e nabızda yazar belki ne olarak girdiği
Mayala çok mutlu oldummmmm gözün aydın sağlıkla kucağına al canım çok sevindim ikiz miAmin Ecmain inşallah canım çok sağol Allah razı olsun darısı senin ve bekleyenlerin başına Rabbim bekleyen herkesi sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah Amin
Eğer endemetrium arzu edilen ölçülere gelirse. Yaşadığım ülkede tedavi görmüyorum, o yüzden biraz zor benim için . İnşAllah ama ölçüde sorun çıkmaz. Siz galiba opudan sonraki ikinci adetini bekliyorsunuz ?Haziranda transfer olacak mısınız?
YaaaaÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Hayırlı olsun, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Hayırlı olsun, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
oyyyy oyyyy sağlıkla gelsin minik kuşlarÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Canım senin dediğin aklıma takıldı predictor marka test aldım bugün birde onunla yaptımHadi inşallah hayırlı güzel haberler alırsın Allah’ın yüzünü güldürsün Aminbirde predictor markasıyla yaparsan o tam kesin sonuç veriyor herşey gönlünce olsun
Yaaaasizin de mi tek embriyo ikiz gebelik oldu ? Ben de bugün 6+1 de kese kontrolüne gittim ,geçen hafta kanama alani görmüştü,o kanama alani meğer ikinci keseymis ikiz olduklarına inanamıyorum, az da olsa kalp atışlarını da duyduk
Gözün aydın canımm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımızaÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Ben 14 nisanda opu oldum taze transfer olacaktı ama progesteron yüksek çıkınca iptal oldu. Bu ay 14 mayısta transfer olacaktı rahim kalınlığı düşük çıktı iptal oldu. Diğer adeti bekliyorumEğer endemetrium arzu edilen ölçülere gelirse. Yaşadığım ülkede tedavi görmüyorum, o yüzden biraz zor benim için . İnşAllah ama ölçüde sorun çıkmaz. Siz galiba opudan sonraki ikinci adetini bekliyorsunuz ?
Mayala çok mutlu oldummmmm gözün aydın sağlıkla kucağına al canım çok sevindim ikiz mi))
Yaaaasizin de mi tek embriyo ikiz gebelik oldu ? Ben de bugün 6+1 de kese kontrolüne gittim ,geçen hafta kanama alani görmüştü,o kanama alani meğer ikinci keseymis ikiz olduklarına inanamıyorum, az da olsa kalp atışlarını da duyduk
Canım senin dediğin aklıma takıldı predictor marka test aldım bugün birde onunla yaptım
YaaaaÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Ay çok teşekkür ederim aşırı şoktayım hala inanamıyorumayyy en büyük hayalim tek embriyomun bölünmesi ikiz sağlıklı gebelik
Sağlıkla gelsin bebişlerinizçok şanslısınız
Hayırlı olsun, çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
oyyyy oyyyy sağlıkla gelsin minik kuşlarçok sevindimmm Allahım sağlıkla devam etmeyi kucağınıza almayı nasip etsin
Gözün aydın canımm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza
ayyy en büyük hayalim tek embriyomun bölünmesi ikiz sağlıklı gebelik
Sağlıkla gelsin bebişlerinizçok şanslısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?