- 13 Haziran 2023
- 71
- 101
- 13
Aminnn inşallah öyle deyince gözlerim doldu birdenHay maşallahHay maşallah bebeğin el sallıyor anneciğim seninleyim diye sağlıcakla gelsin minik mucize inşallah Amin
Aminnn inşallah öyle deyince gözlerim doldu birden
Çok tatlısınnCanımsın bunlar bizim mucizelerimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olsunlar inşallah aminbunlar sevinç gözyaşları Rabbim her daim sevinçten ağlamayı nasip eylesin inşallah Amin
Canimm cok sevindim saglikla al kucagina insallahhÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Çok tatlısınnAminnnnn inşallah canım benimm
Canimm cok sevindim saglikla al kucagina insallahh
InsAllah bu sefer guzel sonuclar alirsinizBen 14 nisanda opu oldum taze transfer olacaktı ama progesteron yüksek çıkınca iptal oldu. Bu ay 14 mayısta transfer olacaktı rahim kalınlığı düşük çıktı iptal oldu. Diğer adeti bekliyorum
Evet oyle oluyordu ve sonra adet oldum)Kızlar sizinde opudan sonra ve özellikle transferden sonra göğüsleriniz çok acıyor mu yürürken bile sallanırken acıyor
Evet benim hala öyle 6.gündeyim transferin taze oldum acı devam ediyorKızlar sizinde opudan sonra ve özellikle transferden sonra göğüsleriniz çok acıyor mu yürürken bile sallanırken acıyor
Amin inşallah canım yarın akşam gitmeyi düşünüyoruz hayırlısıyla bakalım yazarım tabikiO senin tatlılığın canım benimtest günün ne zaman ama bebiş tutunmuş hamdolsun sağlıcakla güzel haberler alırsın buraya da yaz merak ettim
Daha dün transfer oldum yaEvet oyle oluyordu ve sonra adet oldum)
Bende taze oldum dün ama belki bir haftadır böyleEvet benim hala öyle 6.gündeyim transferin taze oldum acı devam ediyor
Canim merhaba progestan dex mi kullaniyorsun yazdirdiginda declet destekli alabiliyor musun. Ben devamli uc kutu uc kutu parayla aliyorum ve cok fazla fiyatiSağlık ocağında yazdırırsın. Benmde Progestan iğnem bitiyor pazar günü için yok. Cuma yazıdrcam. Reçetenin 4 iş günü süresi var. Yani cuma yazdırsan çarşamba günü bile alabilirsin dedi bana eczacımız.
O zaman devam edecek herkeste aynı olmuyordur ama benim hala şiş ve sabah test yapmıştım negatifti saat 4 de içimden bi ses tekrar yap dedi silik çizgi çıktı şok oldum burada çoğu kişinin 5 6 günde silik gördüğünü okuyup üzülmüştüm sildiği görünce şok oldum rabbim dilerim gebeyimdir ve dilerim bu yolda olan herkes gebedir sağlıkla hayırla kolaylıkla aminDaha dün transfer oldum ya
Bende taze oldum dün ama belki bir haftadır böyle
Devlet vermiyor onu üctetli alıyoruz ben raporlu olmama rağmen ücretli alıyorum sordum onuda karşılanmıyor dedilerCanim merhaba progestan dex mi kullaniyorsun yazdirdiginda declet destekli alabiliyor musun. Ben devamli uc kutu uc kutu parayla aliyorum ve cok fazla fiyati
Umarım canım çok sevindim senin adına. 5. Gün embriyosu olunca 5-6 günde çıkıyor evet benimde 5. Gün embriyosu transfer edildi dün , ama ben bugün ovitralle vuruldum. Test yapamam yanıltır o yüzdernO zaman devam edecek herkeste aynı olmuyordur ama benim hala şiş ve sabah test yapmıştım negatifti saat 4 de içimden bi ses tekrar yap dedi silik çizgi çıktı şok oldum burada çoğu kişinin 5 6 günde silik gördüğünü okuyup üzülmüştüm sildiği görünce şok oldum rabbim dilerim gebeyimdir ve dilerim bu yolda olan herkes gebedir sağlıkla hayırla kolaylıkla amin
Canımmm sağlıcakla kucağına al inşallah maşallahÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Ayyy mayala maşallahÇok şükür kızlar yeni eve geldim hamdolsun herşey yolunda keseleri gördüm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Amin Aminkalp atımları da oluşmuş Elhamdüllilah ikizler yolda geliyor sağlıcakla büyüyüp sağlıcakla kucağıma almayı Rabbim nasip etsin inşallah Amin
Benim ki 4.gün bir de dilerim yarında o çizgiyi görürüm test yapmayacağım dedim ama sonra dedim ki negatifse bile kendimi alıştırırım 12 gün boyunca hamileyim gibi haraketlere girmem dedim inşallah sende ve herkes o haberi alırız aminUmarım canım çok sevindim senin adına. 5. Gün embriyosu olunca 5-6 günde çıkıyor evet benimde 5. Gün embriyosu transfer edildi dün , ama ben bugün ovitralle vuruldum. Test yapamam yanıltır o yüzdern
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?