Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aminnn inşallah öyle deyince gözlerim doldu birden

Canımsın bunlar bizim mucizelerimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hayırlı sağlıklı güzel evlatlar olsunlar inşallah amin bunlar sevinç gözyaşları Rabbim her daim sevinçten ağlamayı nasip eylesin inşallah Amin

Canimm cok sevindim saglikla al kucagina insallahh

Kızlar sizinde opudan sonra ve özellikle transferden sonra göğüsleriniz çok acıyor mu yürürken bile sallanırken acıyor

Canim merhaba progestan dex mi kullaniyorsun yazdirdiginda declet destekli alabiliyor musun. Ben devamli uc kutu uc kutu parayla aliyorum ve cok fazla fiyati

Daha dün transfer oldum ya

Bende taze oldum dün ama belki bir haftadır böyle
O zaman devam edecek herkeste aynı olmuyordur ama benim hala şiş ve sabah test yapmıştım negatifti saat 4 de içimden bi ses tekrar yap dedi silik çizgi çıktı şok oldum burada çoğu kişinin 5 6 günde silik gördüğünü okuyup üzülmüştüm sildiği görünce şok oldum rabbim dilerim gebeyimdir ve dilerim bu yolda olan herkes gebedir sağlıkla hayırla kolaylıkla amin

Umarım canım çok sevindim senin adına. 5. Gün embriyosu olunca 5-6 günde çıkıyor evet benimde 5. Gün embriyosu transfer edildi dün , ama ben bugün ovitralle vuruldum. Test yapamam yanıltır o yüzdern

Canımmm sağlıcakla kucağına al inşallah maşallah

Ayyy mayala maşallah çok sevindim valla Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah beni de duanda unutma canm

Umarım canım çok sevindim senin adına. 5. Gün embriyosu olunca 5-6 günde çıkıyor evet benimde 5. Gün embriyosu transfer edildi dün , ama ben bugün ovitralle vuruldum. Test yapamam yanıltır o yüzdern
Benim ki 4.gün bir de dilerim yarında o çizgiyi görürüm test yapmayacağım dedim ama sonra dedim ki negatifse bile kendimi alıştırırım 12 gün boyunca hamileyim gibi haraketlere girmem dedim inşallah sende ve herkes o haberi alırız amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…