- 12 Mayıs 2022
- 489
- 469
- 53
- 25
İnstagram gurubu kuralım ya hamile olanlar ya da iletişimi bitirmek istemeyenler katılsın olmaz mıKız yok sayfa kapanmıyor açık yani Nisana kadardı ya artık bitiyor biz yine buradayız aşko![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnstagram gurubu kuralım ya hamile olanlar ya da iletişimi bitirmek istemeyenler katılsın olmaz mıKız yok sayfa kapanmıyor açık yani Nisana kadardı ya artık bitiyor biz yine buradayız aşko![]()
Hayırlı olsun canım benimEvet çıktı 413.gun emin olarak anca büyüyor kendiler biraz nazlii
![]()
Teşekkür ederimm canim darisi sanada olsun insallahHayırlı olsun canım benim3. gün embriyosu muydu
mayala kuzum beni de 3. gün tek transfer diye güncelleyebilirsin ama transfer tarihi muhtemelen mayısta olacak topik dağılır o zamana
![]()
Normal cnm bende de öyle olmuştuArkadaşlar transferden sonra şeffaf akıntı başladı son bı kaç gündür biraz daha fazla ,nornaldede akıntım olurdu ama bu defa bu normal mi değil mi bilemedim
Şu an transfer oldunuz mu ,Cvp için çok teşekkür ederimNormal cnm bende de öyle olmuştu
Her şerde bir hayır vardır , çok geçmiş olsun kolaylıkla atlatırsınız umarımMerhaba. Benim bugün test günümdü 11 Nisan da transfer olmuştum negatif sağlıklı gelen tek embriyomdu orta kalite 5bb. histereskopi ameliyatı da olmuştum rahme çizik de atılmıştı ama tutmadı geride embriyom da yok. 2 yıldır çocuk istiyorduk bizde olmadı
Acaba beni de ekler misiniz?mayala
Yaşım 32,opu tarihim 22 nisan sali günü.İlk denemem İzmirde bahçecide olacak.
İki tupum de tıkalı bu yuzden tedaviye başvurduk.
Bu arada 18 nisan cuma günü kontrole gittim. Amh im 1.22
9 yumurta gördü en büyüğü 1tane 17mm idi. Diğer ikisi 12 buçuk birkactane 9 vardı diğerlerini hatirlamiyorum. Aynı gün kan testi yaptı
E2 degeri 1213
Lh 3.3
Progestoron 0.64
Prolaktin 22
Doktor iyi dedi. Acaba Taze transfer mi olur dondurulmuş mu? Bu değerlere göre mi karar veriyorlar?
Gözün aydınHadi gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
hayırlı olsun , sağlıkla gelsin inşallahEvet çıktı 413.gun emin olarak anca büyüyor kendiler biraz nazlii
![]()
Maşallah kuzum çok güzel artmış kiz ikiz olma ihtimali çok yüksek umarım çift kese görürsünSelam kızlar napıyosunuz bklmiyimisiniz ben bugün yine kan verdım emın olmak için ve sonucum çok iyi çıktı 16 Nisan'da 545,22 çıkmıştı18 nidan da 1419,41 20 nısan 3588,66 çıkıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı
allahıma binlerce şükür aşlah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
![]()
Çooook güzel artmış , ikiz olabilir hayırlısı oldun sağlıkla al kucağına inşallahSelam kızlar napıyosunuz bklmiyimisiniz ben bugün yine kan verdım emın olmak için ve sonucum çok iyi çıktı 16 Nisan'da 545,22 çıkmıştı18 nidan da 1419,41 20 nısan 3588,66 çıkıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı
allahıma binlerce şükür aşlah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤
![]()
Evet kuzum bana umut oldunTeşekkür ederimm canim darisi sanada olsun insallahEvet canimm sana o yüzden söylemiştim
![]()
Merhaba. Benim bugün test günümdü 11 Nisan da transfer olmuştum negatif sağlıklı gelen tek embriyomdu orta kalite 5bb. histereskopi ameliyatı da olmuştum rahme çizik de atılmıştı ama tutmadı geride embriyom da yok. 2 yıldır çocuk istiyorduk bizde olmadı
Benim sonucun 41 geldiherhalde bizimki biraz nazlı büyüyor
3.gun embriyolariydı
Peki acilde ne dedinizGünaydın benim pazar günü değildi ama ben devlette acile gidip vermiştim kan .bir sıkıntı olmaz benim yaşadığım yer çok küçük bir yerdi hastane yoğun değildi.
Günaydın herkese salı günü opu alacağım inşallah bugüne gece 3 de çatlatma ignem var. Geldigimden beri bir yere çıkıp gezmedim bugün biraz eşimle gezmeyi düşünüyorum sizce bir sorun olurmu yani yumurtalıklarim için falan