Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım çok teşekkür 😍 ederim darısı başına inşallah 🤲😘
Ben seni anlıyorum bende öyleyim fakat bazen düşünmemeye çalışıyorum Nasibi varsa diyorum bir şekilde dünyaya geleceklerdir eğer nasipleri yoksa emin ol 9 ay boyunca yat kalkma gideceği varsa gidiyor 🤲🥰
amin kuzucumm💕 kesinlikle öyle yiyecekleri rızık varsa elbet nasip olacaktır ama biraz da şunu düşünüyorum heveslenip mutlu olduktan bağlandıktan sonra kaybetmek daha büyük bir yıkım negatif görmektense😔 Allah herkese kalbinin muradını sağlıkla üzülmeden uğraşmadan versin inşallah🤲🏼🌸

amin kuzucumm💕 kesinlikle öyle yiyecekleri rızık varsa elbet nasip olacaktır ama biraz da şunu düşünüyorum heveslenip mutlu olduktan bağlandıktan sonra kaybetmek daha büyük bir yıkım negatif görmektense😔 Allah herkese kalbinin muradını sağlıkla üzülmeden uğraşmadan versin inşallah🤲🏼🌸

Amin canım benim 🤲
Çok doğru diyorsun bende hep diyordum pozitif olup kötü şeyler yaşamaktansa baştan negatif olsun diye Allahım kimseye yaşatmasın inşallah 🙏 herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin Rabbim 🤲🥹♥️

Amin amin inşallah inşallah duyarız ya perşembe kontrol günler geçmiyor sanki normal herhalde ya demi 6+2 kalp atımını duymamak

Evet canım benim normal 8.haftaya kadar stres yapma sakin kal inşallah bebeklerin sana şans 🍀 getirsin güzel sağlıklı günlerin olsun bebeklerinle beraber 🤲🥰
Aynen canım zaman geçmiyor ilk üç ay ama ondan sonra emin ol hızlı geçecek inşallah 🙏🦋

Evet canım benim normal 8.haftaya kadar stres yapma sakin kal inşallah bebeklerin sana şans 🍀 getirsin güzel sağlıklı günlerin olsun bebeklerinle beraber 🤲🥰
Aynen canım zaman geçmiyor ilk üç ay ama ondan sonra emin ol hızlı geçecek inşallah 🙏🦋
İnşallah canım ya stres yapmıyorum da işte illa herkeste olan birşey acaba duyar mıyım sağlıklı mı vs vs 😄😄

İnşallah canım ya stres yapmıyorum da işte illa herkeste olan birşey acaba duyar mıyım sağlıklı mı vs vs 😄😄

Çok haklısın vallahi hepimiz öyleyiz 🤣
Doğuma kadar da bu bitmiyor emin ol sürekli acaba iyiler mi acaba bir sıkıntı var mı demekten kafan allak bullak oluyor 🙈

Back
X