• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin canım çok teşekkür 😍 ederim darısı başına inşallah 🤲😘
Ben seni anlıyorum bende öyleyim fakat bazen düşünmemeye çalışıyorum Nasibi varsa diyorum bir şekilde dünyaya geleceklerdir eğer nasipleri yoksa emin ol 9 ay boyunca yat kalkma gideceği varsa gidiyor 🤲🥰
amin kuzucumm💕 kesinlikle öyle yiyecekleri rızık varsa elbet nasip olacaktır ama biraz da şunu düşünüyorum heveslenip mutlu olduktan bağlandıktan sonra kaybetmek daha büyük bir yıkım negatif görmektense😔 Allah herkese kalbinin muradını sağlıkla üzülmeden uğraşmadan versin inşallah🤲🏼🌸

amin kuzucumm💕 kesinlikle öyle yiyecekleri rızık varsa elbet nasip olacaktır ama biraz da şunu düşünüyorum heveslenip mutlu olduktan bağlandıktan sonra kaybetmek daha büyük bir yıkım negatif görmektense😔 Allah herkese kalbinin muradını sağlıkla üzülmeden uğraşmadan versin inşallah🤲🏼🌸

Amin canım benim 🤲
Çok doğru diyorsun bende hep diyordum pozitif olup kötü şeyler yaşamaktansa baştan negatif olsun diye Allahım kimseye yaşatmasın inşallah 🙏 herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip eylesin Rabbim 🤲🥹♥️

Amin amin inşallah inşallah duyarız ya perşembe kontrol günler geçmiyor sanki normal herhalde ya demi 6+2 kalp atımını duymamak

Evet canım benim normal 8.haftaya kadar stres yapma sakin kal inşallah bebeklerin sana şans 🍀 getirsin güzel sağlıklı günlerin olsun bebeklerinle beraber 🤲🥰
Aynen canım zaman geçmiyor ilk üç ay ama ondan sonra emin ol hızlı geçecek inşallah 🙏🦋

Evet canım benim normal 8.haftaya kadar stres yapma sakin kal inşallah bebeklerin sana şans 🍀 getirsin güzel sağlıklı günlerin olsun bebeklerinle beraber 🤲🥰
Aynen canım zaman geçmiyor ilk üç ay ama ondan sonra emin ol hızlı geçecek inşallah 🙏🦋
İnşallah canım ya stres yapmıyorum da işte illa herkeste olan birşey acaba duyar mıyım sağlıklı mı vs vs 😄😄

İnşallah canım ya stres yapmıyorum da işte illa herkeste olan birşey acaba duyar mıyım sağlıklı mı vs vs 😄😄

Çok haklısın vallahi hepimiz öyleyiz 🤣
Doğuma kadar da bu bitmiyor emin ol sürekli acaba iyiler mi acaba bir sıkıntı var mı demekten kafan allak bullak oluyor 🙈

Merhaba kızlar😇 bugün embriyolarım 5.güne gitmiş 3 tane. Bir tanesi 4ab dediler diğer ikisini 1 tüpe koyacaklarmış onları tam anlayamadım ama sanırım 3ab ve 2ab diye anladım. İkinci regl ile birlikte transfer olacağım ilk transferim olacak, amh düşüklüğüyle başladım. Şimdilik havuz yapmayacağız umarım olurlar 🤭

Merhaba kızlar😇 bugün embriyolarım 5.güne gitmiş 3 tane. Bir tanesi 4ab dediler diğer ikisini 1 tüpe koyacaklarmış onları tam anlayamadım ama sanırım 3ab ve 2ab diye anladım. İkinci regl ile birlikte transfer olacağım ilk transferim olacak, amh düşüklüğüyle başladım. Şimdilik havuz yapmayacağız umarım olurlar 🤭

Merhaba canım 🤗
Maşallah 🧿 çok sevindim dilerim üçü de senin Altın embriyolarındır Amin annesine sıkı sıkı tutsunlar bırakmasınlar inşallah 🤲
Benim de Amh düşük doktorum hiç havuz teklifi bile yapmadı elimizde olanlarla ilerledik çok şükür Rabbim 4.tüp bebekte yüzümüze güldü darısı senin başına inşallah Amin Ecmain 🤲🐣♥️

Merhaba canım 🤗
Maşallah 🧿 çok sevindim dilerim üçü de senin Altın embriyolarındır Amin annesine sıkı sıkı tutsunlar bırakmasınlar inşallah 🤲
Benim de Amh düşük doktorum hiç havuz teklifi bile yapmadı elimizde olanlarla ilerledik çok şükür Rabbim 4.tüp bebekte yüzümüze güldü darısı senin başına inşallah Amin Ecmain 🤲🐣♥️
Çok teşekkür ederim inşallah olanlar da bana yeter hayırlısıyla sağlıklı bir bebek olur 🥰🙏🙏

Kızlar bugün adetimin 2.gunu progesteron değerim 5,6 çıkmış güya transfer yapacaktım yüksek çıktığı için bu ay yapamayız dedi 😔 neden yükselir bu değer cok üzgünüm 😔
Canım çok üzüldüm. Ben de aynı şeyleri yaşadım transferim sürekli ertelendi. Ya progesteron yüksek çıktı ya rahim kalınlığı azdı. Maalesef embriyo elde ettikten sonra daha kritik bir süreç başlıyor rahmi hazırlamak. İnşallah diğer ay değerlerin iyi çıkar. Normalde 1,5 altı olması lazım çok yüksek çıkmış. Nedenini söyledi mi acaba doktorun?

mayala mayala canım nasılsın uzun bir süre bakamadım buralara bebisler nasıl sen nasılsın

İyiyim canım benim Elhamdüllilah 🤲
Bebekler de iyi şu an her şey yolunda 🙂
Allah razı olsun düşünüp sorduğun için ♥️
Sen nasılsın canım peki son durumun nedir 🌹

İyiyim canım benim Elhamdüllilah 🤲
Bebekler de iyi şu an her şey yolunda 🙂
Allah razı olsun düşünüp sorduğun için ♥️
Sen nasılsın canım peki son durumun nedir 🌹
Elhamdülillah çok sevindim iyi olmanıza kolaylıkla kucağına alırsın inşallah bebislerini🤲🏼
Ben de iyiyim elhamdülillah yazın biraz dinlenme oldu vucuden kan testi sonuçları uzun sürdü yeni çıktı sayılır şimdi embriyolar yarın pgtye gidicek allah izin verirse inşallah sağlıklı dönerler genetikten ozaman transfer olurum

Elhamdülillah çok sevindim iyi olmanıza kolaylıkla kucağına alırsın inşallah bebislerini🤲🏼
Ben de iyiyim elhamdülillah yazın biraz dinlenme oldu vucuden kan testi sonuçları uzun sürdü yeni çıktı sayılır şimdi embriyolar yarın pgtye gidicek allah izin verirse inşallah sağlıklı dönerler genetikten ozaman transfer olurum

Sağol canım benim 😘
Çok şükür iyi yapmışsın inşallah bu dinlenme süreci sana iyi gelmiştir umarım 🙏
Dilerim embriyoların hepsi sağlıklı gelir sonra transfer olup sağlıklı bir şekilde pozitifleri görmek nasip olsun canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲🥰

Sağol canım benim 😘
Çok şükür iyi yapmışsın inşallah bu dinlenme süreci sana iyi gelmiştir umarım 🙏
Dilerim embriyoların hepsi sağlıklı gelir sonra transfer olup sağlıklı bir şekilde pozitifleri görmek nasip olsun canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin 🤲🥰
İnşallah canım benim Allah razı olsun. İki haftadır kasıklarımda Ağrı vardı dün kontrole gittim sag overde kist çıktı kist kanama yapmış rahimde sıvı birikimi olmuş şimdi tedaviye başladı. Transfere kadar inşallah sağlığıma kavusurum

İnşallah canım benim Allah razı olsun. İki haftadır kasıklarımda Ağrı vardı dün kontrole gittim sag overde kist çıktı kist kanama yapmış rahimde sıvı birikimi olmuş şimdi tedaviye başladı. Transfere kadar inşallah sağlığıma kavusurum

Çok büyük geçmiş olsun 💐 canım aksilik olmuş Rabbim beterinden korusun inşallah dilerim bugünleri sağlıcakla atlatırsın Hayırlı bir zamanda transferini olup bebeğine sağlıcakla kavuşursun inşallah Amin 🤲🥹❣️

Canım çok üzüldüm. Ben de aynı şeyleri yaşadım transferim sürekli ertelendi. Ya progesteron yüksek çıktı ya rahim kalınlığı azdı. Maalesef embriyo elde ettikten sonra daha kritik bir süreç başlıyor rahmi hazırlamak. İnşallah diğer ay değerlerin iyi çıkar. Normalde 1,5 altı olması lazım çok yüksek çıkmış. Nedenini söyledi mi acaba doktorun?
Canım hayır olabilir böyle şeyler dedi ilk defa benim başıma geldi bu bende anlamadım gerçekten çok üzüldüm insan da heves de kalmıyor.Diger ay giremeyeceğim malesef okulun bu pazartesi günü açılıyor bile.15 tatile kaldı benim işim o zaman da ek ücret istiyorlar mis güncel fiyat üzerinden transfer işlemini yapıyorlarmis

Canım hayır olabilir böyle şeyler dedi ilk defa benim başıma geldi bu bende anlamadım gerçekten çok üzüldüm insan da heves de kalmıyor.Diger ay giremeyeceğim malesef okulun bu pazartesi günü açılıyor bile.15 tatile kaldı benim işim o zaman da ek ücret istiyorlar mis güncel fiyat üzerinden transfer işlemini yapıyorlarmis

Şans işte canım belki hakkında böylesi hayırlıymış gecikmesinde vardır bir hikmet kendini üzme geç olsun güç olmasın inşallah Amin 🤲🥹♥️

Ya sen neye imza attıysan onu ödemelisin öyle iş mi olur? Beni de sürekli arıyorlar, sürekli fiyat listesinin yazılı olduğu bir form var ya onu gönderiyorlar. Her seferinde ben yıl sonu başlayacağım demekten sıkıldım. En son azarladım not alır mısınız sürekli aramayın aralık ayında başlıcam diye. Böyle olduğu için tamamen para odaklı yaklaştıklarını düşünüp soğuduk açıkçası. Osman develioğlu’na gidebilirim ben de.

Back
X