Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
xolix, çok teşekkür ederim darısı senin başına inşallah. ama ben kendime gebeyim demiyorum kalp atışını görene kadar. ağzım yandı bir kere.

emsal, çok teşekkür ederim allah sağlıkla kucaklamamızı nasib etsin inşallah.

monarosa, en sevdiği yemeği yaptım. sonra da uzattıkça uzattım sence yarın test yapayım mı sen ne hisediyorsun pozitif mi sence dedim dedim... yemeğin sonunda test sonucunu uzattım sana mektup var ama özür dilerim ben açtım dedim. :)) şok oldu duygusal bir andı.

bizim msms le aramızda bir hafta var galiba. bu durumda allah kısmet ederse kırklarımız karışacak. süper bir lafmış duymamıştım.:)

onuseviyorum, çok teşekkürler.:) ben her ne kadar kalp atışını bekleyeceksem de tam sevinmek için bugün de çok sevindim.

hamis olan arkadaslar bise sorcam size sizde coraspin kullaniyomusunuz?kullaniyosaniz dr.unuz ne zamana kadar kullanicaginizla ilgili bilgi verdimi?

:oklava:selam kizlar bende ilk tüp bebek denememi yasiyorum gecen cuma ignelere basladim yarin gene doktora gidecegim suana kadar hersey yolunda demisti doktor bakalim yarin ne olacak büyük ihtimalle pzt. yada sali yumurta toplama islemi yapariz dedi ben almanyada yasiyorum yasim 21 esim 31 kendimi cok yanliz hissediyorum ve cok üzülüyorum insallah allah kisa zamanda n-tatlicadiarzu-:icecream:asip eder herkeze sevgilerimle

pembe valla kırk değil yedılerımız karısacak ınsallah:)
karanfil 3 hafta sonraya randevu verdı ama kım takar onun randevusunu:) kendı jınekologumu arayacagım yarın. ılk ona göstercem yavrumu:)
curry hakkında hayırlısı. inşallah hemencecık hamıle kalırsın. yaşın çok küçük sansın çok buyuk bu sebeple..

:oklava:selam kizlar bende ilk tüp bebek denememi yasiyorum gecen cuma ignelere basladim yarin gene doktora gidecegim suana kadar hersey yolunda demisti doktor bakalim yarin ne olacak büyük ihtimalle pzt. yada sali yumurta toplama islemi yapariz dedi ben almanyada yasiyorum yasim 21 esim 31 kendimi cok yanliz hissediyorum ve cok üzülüyorum insallah allah kisa zamanda n-tatlicadiarzu-:icecream:asip eder herkeze sevgilerimle

canım mrb.hoşgeldin bende ilk tüp bebek denememı yapıyorm kısmetse salı menogona basladm cmt.kontrolum var bakalm yumurtalar nezman toplancak heyecanla beklıyorum canım 25 yasımdaym bende 3 embrıyo transfer edecek dr.um kısmetse cnm.bilgilendr bizi kib..a.s.

hamis olan arkadaslar bise sorcam size sizde coraspin kullaniyomusunuz?kullaniyosaniz dr.unuz ne zamana kadar kullanicaginizla ilgili bilgi verdimi?

bende kullanıyorum. ne zamana kadar devam edecek bılmıyorum. jel e de devam dedı onuda ne kadar kullanacagız bılmıyorum

bende kullanıyorum. ne zamana kadar devam edecek bılmıyorum. jel e de devam dedı onuda ne kadar kullanacagız bılmıyorum

benim dr.um hamilelik devam ederse 12 haftalık olana kadar jel devam edecek dedi. sanırım aspirinde aynı zamana kadar kullanılacak

jeli bende 12 haftalik olana kadar diye biliyorum ama coraspini hamilelik boyunca diye hatirliyorum.kan pihtilasmasi falan olmasin diye.eger kanaman olursa dr.una bas vurup gerekirse birakirsin demisti.neyse ben yine arar sorarim artik..saolun kizlar.msms bi an önce görürsün insallah bebegini.öyle güzel vetuhaf bi duygu ki...allah herkese yasatsin insallah..

Günaydın kızlarrr.. Nasılsınız bugün. Güzel haberler getirecek bir gün olur inşallah..
Myworld den haberı olan varmı

canım mrb.hoşgeldin bende ilk tüp bebek denememı yapıyorm kısmetse salı menogona basladm cmt.kontrolum var bakalm yumurtalar nezman toplancak heyecanla beklıyorum canım 25 yasımdaym bende 3 embrıyo transfer edecek dr.um kısmetse cnm.bilgilendr bizi kib..a.s.

canim simdi doktordan geldim kontrolumu oldum veeee pazartesi yumurta toplama islemi olacak ama saati daha belli degil kan aldilar bugün kana göre belli olacak bizi ariyacaklar catlatma ignemi ne zaman vuracagimi ne zaman gidecegimi bildirmek icin of cok bunaliyorum ben allahtan bügüne kadar hersey yolunda gidiyor ama bakalim pazartesi ne olacak durum sendende hayirli haberler bekliyorum her konuda fikir alisverisi yapalim oldumu hadi kendine iyi bakk :teytey:

amin canım:1hug: .nasıl hissediyorsun kendinişimdi :))):CüvCüv:

Canım elbette mutluyum. su keseyı ve kalp atsını gorunce daha rahat edecegım. şu an çok bır değişiklik olmadıgından bişey anlamadım yanı:)

kızlar benim de transferim 21 ocakta oldu.şimdi heyecanlı bekleyiş başladı hayırlısı diyorum inşallah. bende aranızdayım . 2 şubatı bekliyorum. inşallah allahım bütün istiyenlere versin. bu duyguyu bizlerede tattırsın.yanımda olan bütün arkadaşlara teşekür ediyorum.burda sizlerle yazışmak bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak insana moral veriyor.hepinize sevgilerrrrr..........

kızlar benim de transferim 21 ocakta oldu.şimdi heyecanlı bekleyiş başladı hayırlısı diyorum inşallah. bende aranızdayım . 2 şubatı bekliyorum. inşallah allahım bütün istiyenlere versin. bu duyguyu bizlerede tattırsın.yanımda olan bütün arkadaşlara teşekür ediyorum.burda sizlerle yazışmak bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak insana moral veriyor.hepinize sevgilerrrrr..........

İnşallah guzel sonuclar alırsın. gönlünce olsun

insallah hayirli sonuclar alirsin canim.allah gönlüne göre verir insallah..:Saruboceq:

kızlar hamileyim demiyeceğim kalp atışı duyana kadar ama şu an çok mutluyum değerim 78,87.

8. gün için bunun ne anlama geldiğini biliyorum. ne olur dua edin benim için. her şey yolunda gitsin. :)

muck size!

cnm tebrik ederim çok sevindim..Allah tamamına erdirsin inşallah..darısı bekleyen herkesin başına..kendine çok dikkat et..

Back
X