- Konu Sahibi EU2
- #3.601
pembemavi tebrikler canımmm...
çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah....
çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr um aradı canım:) tekıl olabılır dedı. hersey gayet ıyı dedı. kalp atısı ıle netlesecek dedı:)
klava:selam kizlar bende ilk tüp bebek denememi yasiyorum gecen cuma ignelere basladim yarin gene doktora gidecegim suana kadar hersey yolunda demisti doktor bakalim yarin ne olacak büyük ihtimalle pzt. yada sali yumurta toplama islemi yapariz dedi ben almanyada yasiyorum yasim 21 esim 31 kendimi cok yanliz hissediyorum ve cok üzülüyorum insallah allah kisa zamanda n-tatlicadiarzu-:icecream:asip eder herkeze sevgilerimle
hamis olan arkadaslar bise sorcam size sizde coraspin kullaniyomusunuz?kullaniyosaniz dr.unuz ne zamana kadar kullanicaginizla ilgili bilgi verdimi?
bende kullanıyorum. ne zamana kadar devam edecek bılmıyorum. jel e de devam dedı onuda ne kadar kullanacagız bılmıyorum
kızlar sonucum pozıtıf sukurler olsun:)
çok sağol canım. darısı başına inşallah
canım mrb.hoşgeldin bende ilk tüp bebek denememı yapıyorm kısmetse salı menogona basladm cmt.kontrolum var bakalm yumurtalar nezman toplancak heyecanla beklıyorum canım 25 yasımdaym bende 3 embrıyo transfer edecek dr.um kısmetse cnm.bilgilendr bizi kib..a.s.
amin canım:1hug: .nasıl hissediyorsun kendinişimdi :))):CüvCüv:
kızlar benim de transferim 21 ocakta oldu.şimdi heyecanlı bekleyiş başladı hayırlısı diyorum inşallah. bende aranızdayım . 2 şubatı bekliyorum. inşallah allahım bütün istiyenlere versin. bu duyguyu bizlerede tattırsın.yanımda olan bütün arkadaşlara teşekür ediyorum.burda sizlerle yazışmak bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak insana moral veriyor.hepinize sevgilerrrrr..........
kızlar benim de transferim 21 ocakta oldu.şimdi heyecanlı bekleyiş başladı hayırlısı diyorum inşallah. bende aranızdayım . 2 şubatı bekliyorum. inşallah allahım bütün istiyenlere versin. bu duyguyu bizlerede tattırsın.yanımda olan bütün arkadaşlara teşekür ediyorum.burda sizlerle yazışmak bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak insana moral veriyor.hepinize sevgilerrrrr..........
kızlar hamileyim demiyeceğim kalp atışı duyana kadar ama şu an çok mutluyum değerim 78,87.
8. gün için bunun ne anlama geldiğini biliyorum. ne olur dua edin benim için. her şey yolunda gitsin. :)
muck size!