Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar tekrar günaydın, kanı verdim geldim. dr. neden o kadar erken baktırdınız baktırmasaydınız keşke dedi 8. gün testi için.

bayprin canımcım seni morali çok düşmemiş ve ağlamıyor olarak (en azından gülümseyen smiley kullanmışsın) görüyorum arkadaşım çok tebrik ederim aslansın sen. böyle devam.

2 siklus sonra drun kontrol ettiğinde vücudun hazır derse başlayabilirsin... psikolojik olarak da hazır olman gerekiyor. kimyasal gebelik yüzünden başlayan adetimi 1. adet sayarsak, ikinci tedavimin yumurta uyarıcı iğnelerine 3. adette başlanmıştı.

yok cnm yaa iyiyim.. ucunda ölüm yok ya napalım :)) bak yine güldüm :)
1 ay atlamış gibi oluyo o zaman.. iyiyimiş..
yalnız ben o kadar şaşkınım ki dondurdular mı kalanını sormadım..
8 embriyom vardı.. 4 ü transfer edilmişti..
inşallah vardır da iğne kullanmak zorunda kalmam.. neyse bunları konuşuruz bugun dr. la

aman hemen de kızarlar :)) erken yaptırmışsın da bilmem ne de..
onların check attığı bi hastasın sadece .. (biraz acımasız oldu ama neyse)
insan psikolojisinden de anlamıyolar :)))

babyprin kardeş, bak aslında sana kızdım birazcık, nasıl şimdiye kadar "artan embryolarıma ne oldu" diye sormadın. burada birisinden okumuştum, artan embryoları dondurmuşlar da kızın haberi yokmuş. sonradan söylemişler. bir kere çok çok önemli bir konu bu mutlaka sana sormaları lazım ve yasal olarak da senden imzalı onay formu almaları lazım. boru mu yahu senin ve kocanın canından bir parça o.

tabi inşallah vardır da sen bir çok masraftan ve zahmetten kurtulursun. o ayrı konu.

Son düzenleme:
babyprin kardeş, bak aslında sana kızdım birazcık, nasıl şimdiye kadar "artan embryolarıma ne oldu" diye sormadın. burada birisinden okumuştum, artan embryoları dondurmuşlar da kızın haberi yokmuş. sonradan söylemişler. bir kere çok çok önemli bir konu bu mutlaka sana sormaları lazım ve yasal olarak da senden imzalı onay formu almaları lazım. boru mu yahu senin ve kocanın canından bir parça o.

tabi inşallah vardır da sen bir çok masraftan ve zahmetten kurtulursun. o ayrı konu.

canım okadar haklısın ki.. bazen ben lal oluyorum..
hele bu kezinde bişey söylesem uğuru kaçacak kötü bişey olucak gibi hissettim..
al işte uğurunu da gördük :)) töbe töbee ...
şimdi bi sürü soru hazırladım doktora bakalım..

benim tüp bebeğe geçişim de o kadar hızlı oldu ki zaten.. ben yetişemedim duruma..
algılayamadım mal oldum :).. ama şimdi daha çok bilgi sahibiyim..

cnm çıkıyorum şimdik.. gelince yazarım artık.. senin sonucun da çıkmış olur heralde..

pembe kaçta cıkıyor sonucun. neden 8. gun yapmasaytdınd edıkı

aman ne bileyim msms öyle dedi işte ve canım sıkıldı. erken dönemde çatlatma iğnesi kanda çıkar dedi oysa çatlatma iğnesinin üstünden 11 gün geçmişti.

saat iki gibi ararlar. son iki saat aslında, çok da kasmamak lazım. daha bir de 14. gün testi var tey tey. bu sevda bitmez...

canım zaten senın hesaplarız 8. gune gore artısa bakarız 14. gun onemını kaybeder:)

bende 7. gn gece yaptırmıştım testimi 16,4 çıkmıştı.36 saat sonra bir daha yaptırdım 51,7 çıktı.36 saat sonra tekrar yaptırdınm bu sefer 80,08 çıktı.yani anladığım kadarıyla iki günü karşılaştırmak yanıltıcı olabiliyormuş.ilk artışa bakınca yoksa 3'üdemi tutundu demiştim ama bugün aldığım sonuç aşırttı.bakalım.yarın 12. günüm yine 36 saat snrasına gelecek bakalım kaç çıkacak yarın.özellikle eşit aralıklarla yaptırdımki daha iyi belli olsun diye.

kızlaaar, haber geldi allahıma bin şükür yükselmiş değerim maşallah maşallah herkes maşallah desin :)

622,8

dr muhtemelen 2 embryo da tuttu dedi. (2 yerleştirilmişti zaten)

10 gün sonra gelin ultrason için dedi. kese(ler?)i göreceğiz allahtan dileğim buradaki tüm arkadaşlarımın aynı hisleri yaşaması... hepinizi öpüyorum.

kızlar bende sabah kanımı verdim.bim hastanede elizalar gece çalışıyormuş.yarın sonuç veriyorlarmış neyseki çalışan ark. tanıdıkta bize geceleyin çıkar çıkmaz haber verecek şimdi gecede olmaz birtürlü ya. neyseki çalışmaya başladımda öyle vakit geçiyor birazcık. ara ara girip sizin güzel sonuçlarınıza bakacağım ama.

azbycv, arkadaşım tam bir fen bilimci gibi çalışmışsın bravo. :) meslek işte naparsın ....

ammaaaa en meraklı fen bilimci

kızlaaar, haber geldi allahıma bin şükür yükselmiş değerim maşallah maşallah herkes maşallah desin :)

622,8

10 gün sonra gelin ultrason için dedi. kese(ler?)i göreceğiz allahtan dileğim buradaki tüm arkadaşlarımın aynı hisleri yaşaması... hepinizi öpüyorum.

:nazar:MAŞŞALLLLAHHHH:nazar: ÇOK ÇOK ÇOK TEBRİK EDERİM SENİ. DARISI BİZİM BAŞIMIZA ARTIK:dance:

lansor cum seninki de oldu bitti inşallah. sabah da sen bizi mutlu edeceksin.

Hadi hepinizi çok öpüyorum kızlar ben artık mesayime döneyim akşama bugün sonuç bekleyen herkezin mutlu haberlerini alırım inşallah

mrb.kızlar bugun kntrolum vardı 8-14 arasında yumurtalarımın boyutu E 2 de 1556 çıktı cmt.günü 487 ydi.Cerodıte verdi çarşambaya kadar göbekden vurulcam menegonouda 2 toz 2suya düşürdü.Cuma toplacak sanırm.

azbycv, arkadaşım tam bir fen bilimci gibi çalışmışsın bravo. :) meslek işte naparsın ....

ammaaaa en meraklı fen bilimci

en meraklı fenci en taze hamileleik haberini almış arkadaşını tebrik ediyor:sm_cool:
canım Allah tamamına erdirsin inşallah.bakalım benimde yarın 12. güüm Allah güzel sonuçları bizede gösterir senin gibi inşallah.peki doktorun 14.gün sonucu istemedimi senden?

kaydirigubbakcemile

622,8

canımmmm seni tekrar tebrik ederim belliydi zaten ama netleşti şükür sende rahat ettin :)) Rabbim hayırlısı ile bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşalllaahhh. darısı tüm sonuç bekleyen ve tedaviye başlayan arkadaşlarımızın başına inşallahhh Rabbim herşeyi herkezin gönlüne göre versin inşallah. kendine ve bebişine dikkat et Allah a emanet ol canım

pembe canım gozun aydın.Allah sağlıkla kucagına aldırsın. bızım düşündüğümüzden çok yuksek geldı garantı ıkız:) ıkıden fazla katlamıs kendını masllah. artık 3 kişilik beslen lutfen çok dıkkat et onlaraaa

kızlarr maeraba ben geldiiim..cuma transfer olmuştu.mümkün olduğunca yatıyım dedim.oyüzden giremedim.ben idrara sıkışamamışım yeteri kadar o yüzden transferden önce bana bi sonda taktılar iice doldurdular içimi..ühüü çok acıdı sonda yaw!transfere geklince onu hissetmedm bile .4 embryo transfr edidi çünkü kaliteleri çok ii değidi.5,6,6,7 hücreliydi.üç gün paso yattım .bugün 4. gün alttan kahverengi pıhtılar geliyor.çok korkuyorum..........:(sizce düştümü...msms,pembemavi sizede bölee bişi olmuşmudu?
asicim çok üzüldm canım..dayan arkadaşım ya sabır..
nisasum o tek yumurtan çok inatçı görünüyor canım..ondan bi cesur yürek gelicek gbi gelio bana:)
tülay ii yumurtlamışın maşiallah..allah tamamına erdirsin
azbc tebrikler:)
babyprin bidakine inşaallah..durmak yok yola dewam:))

xolix canım benım. ben daha once yazmıstım. 2 kez bendede oldu. hatta bende gıttı embrıyolar dedım:) jelle bırlıkte cıkıyordu.ç ama hamıleyım düşmemişler:)
senınde hayırlı olsun. guzel haberlerle bızı mutlu et ınsallah

msmscim ama ben jelde kullanmıyorum.crinone yerine kalçadan iğne oluyorum.sence genede normalmi?sebebi neymiş bunların.çok koyu kırmızı-kahve pıhtılar?

Back
X