Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
msmscim ama ben jelde kullanmıyorum.crinone yerine kalçadan iğne oluyorum.sence genede normalmi?sebebi neymiş bunların.çok koyu kırmızı-kahve pıhtılar?
hadi inşallah canım bu sefer hersey dahda guzel gıder. lutfen beslenmene dıkkat et ve bol su tuketpembemavi tebrik ederim cnm yaaa..
ama biliyodum çok güzel bi sonuçla döneceğini:))
xolix06 cnm inşallah sen de güzel haberini verirsin cnm.. kendine dikkat et..
test günün nezaman?
ben de geldim doktordan.. bu adetimin 21. günü başlıyprum tekrardan lucrine oof..
ama ara vermedik gibi oldu.. doktor herhangi bir sebep göstermedi..
yüzde 50 şans zaten dedi.. herşey çok güzeldi ama olmadı dedi..
benden haberler böyle..
MyWorld cnm çok merak etmiştim seni.. evet cnm bizimkiler inatçı çıktı..
sen ne zaman başlayacaksın konuştun mu Dr. la..
myworld baby inatçılar ama annelerı daha ınatcı.ınsallah en kısa zamanda yuzunuz guler
merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum.bugün üçüncü iğnemi vuruldum.önce çok hevesliydim am sağolsun eşim bütün hevesimi kırdım.iğneleri vurulmuş olmasaydım vazgeçecektim.
merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum.bugün üçüncü iğnemi vuruldum.önce çok hevesliydim am sağolsun eşim bütün hevesimi kırdım.iğneleri vurulmuş olmasaydım vazgeçecektim.
neden öyle yaptı ki canım.nasıl yaptı yani ne açıdan seni ümitsizliğ sevkediyor.bence otur konuş bir sürü bu yolla evlatlarına kavuşmuş örnek var ama moral çok önemli.eşinin sana köstek değil destek olması lazım.