Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
msmscim ama ben jelde kullanmıyorum.crinone yerine kalçadan iğne oluyorum.sence genede normalmi?sebebi neymiş bunların.çok koyu kırmızı-kahve pıhtılar?

Bilmiyorumkı canım.hiç sormadım. kurcalamak ıstemedım hiç:) çünkü ben olumlu düşünmek ıstıyordum. sende oyle yap canım

pembemavi tebrik ederim cnm yaaa..
ama biliyodum çok güzel bi sonuçla döneceğini:))

xolix06 cnm inşallah sen de güzel haberini verirsin cnm.. kendine dikkat et..
test günün nezaman?

ben de geldim doktordan.. bu adetimin 21. günü başlıyprum tekrardan lucrine oof..
ama ara vermedik gibi oldu.. doktor herhangi bir sebep göstermedi..
yüzde 50 şans zaten dedi.. herşey çok güzeldi ama olmadı dedi..

benden haberler böyle..

pembemavi tebrik ederim cnm yaaa..
ama biliyodum çok güzel bi sonuçla döneceğini:))

xolix06 cnm inşallah sen de güzel haberini verirsin cnm.. kendine dikkat et..
test günün nezaman?

ben de geldim doktordan.. bu adetimin 21. günü başlıyprum tekrardan lucrine oof..
ama ara vermedik gibi oldu.. doktor herhangi bir sebep göstermedi..
yüzde 50 şans zaten dedi.. herşey çok güzeldi ama olmadı dedi..

benden haberler böyle..
hadi inşallah canım bu sefer hersey dahda guzel gıder. lutfen beslenmene dıkkat et ve bol su tuket

babyprin canım oh ne güzel çok beklemiceksin..hadi bakalım gelecek ay ii haberlerle burdasın inşallah...benim test günü 3 şubat

pembe ; tebrikler canım. Allah kokusunu duymayı kucağına almayı da nasip etsin.

asi74 canım çok çok geçmiş olsun.

xolix06 canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın. Rabbim yüzüne güler.

babyprin durmak yok yola devam .. işallah bu defa olacak.

tedavide olan diğer tüm arkadaşlarım ve sonuç bekleyenler inşallah hayırlı haberlerinizi alırız.

bana gelince değerim maalesef katlanmadı kızlar. demin doktordan geldim doktorum bile çok şaşırdı. herşey bu kadar iyiyken neden olmadı diye diye hayretlendi. herşeyde vardır bi hayır dedim. demekki saqğlıklı ve hayırlı değildi benim için. çünkü ben hep öyle dua ettim. sağlıklı ve hayırlı ise olsun dedim.

ne nazlı, ne ağırkanlı , ne inatçı sıpalarım varmış beeee ..... ama ben daha inatçıyım .. durmak yok yola devam :)))

msms saol cnm.. bu kez daha dikkatli olacam gerçekten dediğin gibi..
bol bol süt felan içicem :) çok iştahlı sayılmam çünkü..
daha sabah konuştuk eşimle senin dediğin gibi aynen :)

xolix cnm kendine dikkat et.. inşallah güzel sonucunu alırız burdan cnm..
inanın o kadar moral veriyo ki buradaki pozitif sonuçlar..
3 şubata odaklanıyoruz o zaman :)

MyWorld cnm çok merak etmiştim seni.. evet cnm bizimkiler inatçı çıktı..
sen ne zaman başlayacaksın konuştun mu Dr. la..

myworld baby inatçılar ama annelerı daha ınatcı.ınsallah en kısa zamanda yuzunuz guler

MyWorld cnm çok merak etmiştim seni.. evet cnm bizimkiler inatçı çıktı..
sen ne zaman başlayacaksın konuştun mu Dr. la..

offf sorma canım ya hangisi daha kötü bilmiyorum. senin gibi direkt negatif sonucu görmek mi yoksa önce pozitifi görüp sonra negatife dönmek mi :(((

benim doktorum bi kaç ay hem vücut hemde kafa olarak dinlen dedi ama ben dinlenme taraftarı değilim. inşallah 2. denemelerimizde kavuşacağız bizde sıpalarımıza hadi hayırlısı bakalım

azbycv, teşekkür ederim arkadaşım. hayır doktorum 14. gün testini istemedi. gerek yok dedi. demek ki bu değer fazlasıyla iyi geldi ona. 10 gün sonra ultrasona gideceğim. ama bir merak fırtınasıyla belki tekrar ölçtürebilirim ben bilmiyorum.

emsal çok teşekkür ederim ve sen ne güzel dua etmişsin. amin diyorum ben de :)

msms çok teşekkür ederim. ben zaten iştahı her daim açık bol yiyen bir insanım emin ol fazlasıyla yerim. bahanem var artık :)

xolix, merak ediyordum seni. transferin hayırlı olsun. güzel haberlerinle gel inşallah. demek bin kere konuştuk ama sen jel kullanmıyorsun ha :) e öyle olsun .

babyprin, maşallah senin dr. ara vermemiş. demek ki çok iyisin hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. dondurma yapmamışlar galiba ha?

myworld, ben kimyasal gebelik yaşayınca kendimi şöyle teselli ettim. demek yumoşlarım döllenebiliyor, demek rahmime tutunabiliyor, demek hamile kalabiliyorum. çünkü bu tedavinin her aşamasında aslında hakkımızda da bilgi toplanmış oluyor. ama sonuçta evet tüm koşullar iyi olsa bile % 50 olasılık bu. tutabilir de tutmayabilir de. allahın izniyle sen de babyprin de ikinci denemelerde bize güzel haberle geleceksiniz.

herkese sevgiler. bol bol...

myworld baby inatçılar ama annelerı daha ınatcı.ınsallah en kısa zamanda yuzunuz guler

amin canım ya inşallah. hamişlerin duası kabul olurmuş.

pembemavi canım evet aynen bende aynı şekillerde teselli ettiğim gibi birde hep dedim ki hayırlı ve sağlıklı olacaksa olsun diye dua ettim demekki hayırlısı buymuş. bu kadarlık yaklaştıysa bebeğim demekki bi gün gelecek. bu belkide Rabbimin bi sınavı bana çok şükür bin şükür eşimin de benimde sağlıklarımız yerinde bir daha deneriz olmadı birdaha olmadı bir daha yeter ki Rabbim sağlık güç ve sabır nasip etsin...

merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum.bugün üçüncü iğnemi vuruldum.önce çok hevesliydim am sağolsun eşim bütün hevesimi kırdım.iğneleri vurulmuş olmasaydım vazgeçecektim.

xolix06 kendine ve bebişlere çok çok iyi bak canım benım dinlen yat sürekli o şekılde ayarlamaya çalış canım )))
nisasu senın ne durumda canım yumurtan oldukça inatçı ne güzel hayırlı haberlerini bekliyorum canım..
asiciğim nsl.oldun karın ağrın geçtimi tatlım kendınıze iyi bakın arkadaşlar...

merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek tedavisi görüyorum.bugün üçüncü iğnemi vuruldum.önce çok hevesliydim am sağolsun eşim bütün hevesimi kırdım.iğneleri vurulmuş olmasaydım vazgeçecektim.

neden öyle yaptı ki canım.nasıl yaptı yani ne açıdan seni ümitsizliğ sevkediyor.bence otur konuş bir sürü bu yolla evlatlarına kavuşmuş örnek var ama moral çok önemli.eşinin sana köstek değil destek olması lazım.

mrb.canım hoşgeldin a.s. tedavin umarım güzel gider ve olumlu sonuçlar alırsın sen eşinede baskalarınada bakma tedavine başlamısken bırakmak olmak canım neden tüp bebek yapıyosun ve nerde yaptırıyosun canım şimdi uzun protokoldemsn?herşey yolunda giderse kısmetse ozaman subat 20 -25 gbi yumurta toplama olur sanırım herşey gönlünce olsun...

neden öyle yaptı ki canım.nasıl yaptı yani ne açıdan seni ümitsizliğ sevkediyor.bence otur konuş bir sürü bu yolla evlatlarına kavuşmuş örnek var ama moral çok önemli.eşinin sana köstek değil destek olması lazım.

malesf moral olarak beni daha çökertiyor.daha önce aşılama yaptırdık tutmadı.zaten ihtimalimiz düşüktü.bu sefer tüp bebek yaptırmaya karar verdik.eşim hastaneleri araştıracaktı tabi hiç oralı olmadı.adet günüm geldi.mecburen bir yere kara verdik.randevu aldık gittik.ama yolda hep oflayıp pofladı.hastaneye gitmeden hareketleriyle tavırlarıyla beni bitirdi zaten gergindim.doktora ben muayene oldum.eşim durmadan doktora saçma sapan sorular soruyordu.onlara güvenmediğini ima ediyordu.neyse doktor tedaviye başlayabileceğimizi söyledi hemşireye yönlendirdi.hemşire ilk iğneyi vurdu.eşim aynı konuşmaları hemşireyede yaptı hemde daha fazla tabi ben gerim

gerim geriliyorum.hemşirede anladı.siz böyle yaparsanız tedavi olumlu sonuç vermez eşinizin hormonları altüst olur dedi .ben zaten doluydum başladım ağlamaya.sonra arabaya bindik.ben ağlıyorum.eşim ne ağlıyorsun diye bi kızdı sorunu olan ben zırıl zırıl ağlayan sen dedi.madem zoruna gidiyo yaptırma vazgeç dedi.tabi benim o anki hayal kırıklığını düşünün.onu ben ikna etmişim ona rağmen bana ne diyor.destek olması gerekirken neler yapıyor.böyle bir zamanda insanın sevgiye ilgiye ihtiyacı olurken benim yaşadıklarıma bak.

ffk moralini çok yüksek tut.bnce ya eşinle otur konuş yada salla gtsn onu.önemli olan senin relax olman..umutla başla emi:)

my world sen ne sağlam kızsın yaw.hela sana be..senin gbi inatçı anneye inatçı bebekler yakışır:)gelicekler allahın izniyle canım..

Back
X