- Konu Sahibi EU2
-
- #3.841
slm kizlar ben geldim
kisaca sizlere basima gelenleri anlatiyim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
4 gundur hasatanede yatiyorum
nefes dahi alamdim sistim patlamaktan son anda kurtuldum
hap serum igen falan
3 hafat bu ignelere evde devam
ve haftada iki gun kan vermeye devam
simdi cok yorgunum yarin yine gelirim haberleri alamaya hoscakalinnnnnn
babyprin günaydın.:) görünmedin bir iki gündür her şey yolunda mı? ne karar verdin ara vermeden doktorun dediği gibi hemen devam mı?
slm kizlar ben geldim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
hap serum igen falan
canım çok geçmiş olsun.Allah bir an önce sağlığına kavuştursun.senin tedavin neredeydi?doktorlar ne diyorlar neden böyle olmuş?
asi tekrar geçmiş olsun. tüh ya her şey yolunda giderken nasıl bir terslik oldu bu. inşallah yumişler tutunur da unutuverirsin tüm bunları.
çok çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et.umarım çabucak sağlığına kavuşursun
asiiiiiiiiiiiiiiiiii...canım çoooookk geçmiş olsun..inanmıyorum ya.zaten senden ses seda çıkmayınca çok merak ettik.çok şükür şimdi iyisin dimi?inşallah bebişlerin tutunurda bu çektiğine değer kardeşim..
çok çok geçmiş olsun canım yaaaaaaaa
bende senin topikde soruyordum seni nerde kaldın nasılsın diye bak nerde buldum seni
asi geç olsun birazda güç olsun ama sonucu güzel ve hayırlı olsun inşallah öylede olacak
sağlıkla kal arkadaşım
geçmiş olsun canım kendine çok iyi bak inşallaha bir an önce sağlığına kavuşursun :1hug:
asi canım çok geçmiş olsun. Allah şifanı versin
cnm çok geçmiş olsun :teselli:
herşeyin başı sağlık yaaa.. kendine çok dikkat et cnm
canımm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin kendine çok iyi bak. iyi olduğunun haberlerini bekliyoruz öptüm canım
ffk selam, benim de doktor son muayenede 8-10 tane yumurta demişti. ama son gün iğnelerden dolayı 1 gün sonra yani yumurta toplanma sırasında 17 tane toplandı. Doktorum da 8-10 tane normal demişti. Önemli olan sayısı değil, kalitesi. Yani hiç moralini bozma.
Benim 17 toplandı, 16 oldundu. Bugün 11:'de 14 tanesinin döllendiğini öğrendim. İnşallah cumartesiye kadar güzel bölünürler de cuamrtesi günü transferim gzel geçer.
Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda bana yardımcı olmanızı istiyorum.Mikroenjeksiyonu Allah nasip ederse biz de deneyeceğiz ama önümüzde bir süreç var öncelikle eşimin ameliyat olması lazım.Bizim problemimiz azosperm ama en son yaptırdığımız testte 80 adet sperm çıkışı görüldü.Hareketsiz olduğu söylendi.ameliyat öncesi 3 ay belirli periyodlarla test yapılması lazım hareketli sperme rastlandığında mikroenjeksiyon denenebilinrmiş.Size sormak istediğim spermin hareketi az da olsa denenebiliniyormu?siz bu tedavi sürecini geçirdiğiniz için belki banada yardımcı olabilirsiniz
merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim.doktor bi sorun olmadığını büyük bi ihtimalle çarşambaya yumurta toplama işinin olacağını söyledi.9 tane yumurtam varmış istenilen büyüklüğe gelen.sizce nasıl bana biraz az gibi geldi.
slm kızlarrrr...
bende tüp bebek kervanına yeni eklenenlerdenim :))
1 hafta önce laparoskopi sonucu iki tüpümünde açılamayacak derecede tıkalı olduğu sonucuna vardık..yani tek şansımız tüpbebek..
araştrmalarım sonucunda ist. bahçelievler medikal park dr.latif bey de karar kıldık ve perşembe günü 13:00 de randevumuz var...çok heyecanlıyım..gerçi şuan rapor için gidicez...yardımcı olacaklarını söylediler..eğer raporu yetiştirebilirsem şubat ta yetiştiremezsem mart ta ilk denemeyi yapmayı düşünüyoruz...bu hastaneye gidenler veya bilenler görüşlerini paylaşırlarsa çok sevinirim...
zorlu bir yolculuk olan tüp bebek tedavilerinde Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah..a.s.
merhaba arkaaslar pazartesş transferım oldu..9 a bölünmüş b kalıteymıs..suan beklmedeyım bakalım.. ılkgun cok ateslendım.bugun anca gırebıldım.nete.. haişleri tebrıkler edıyorum.. herkes yazmıs ne guzel... endişe var ...
selam arkadaşlar,
bugün yumurtalarım toplandı. hafif ağrı ve başdönmesi var. evde dinleniyorum.
toplam 17 yumurtam toplandı. oysa pazartesi günü son kontrolde doktorum 10-12 tane olacak gibi demişti :) akşamüzeri arayıp 16 tanesini dölledik dedi. eşimde sorun vardı ama onun spermleri de 5 milyon olmuş ve doktor morfolojisi de gayet iyi dedi.
şu ana kadar mucize gibi geliyor. Allah'ım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
cumartesi transferim var. dua edin kızalar. çok heyecanlıyım.
slm kizlar ben geldim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
hap serum igen falan
merhaba arkadaşlar az önce doktordan geldim.doktor bi sorun olmadığını büyük bi ihtimalle çarşambaya yumurta toplama işinin olacağını söyledi.9 tane yumurtam varmış istenilen büyüklüğe gelen.sizce nasıl bana biraz az gibi geldi.
buarada kızlar idrar testi yaptım sabah 7 de kalkıp:)sonuç negatif tabiki..ama dedimki kendime nasreddin hocanın dediği gbi ya tutarsaaaaa??amaan ne biliim..uslanmadım. gene yapıcam.buarad msmscim sen 7 .gün yaptım olmadı demişsin.bende üşenmedim döndüm geçmiş sayflara baktım.hiçde yazmamaışsın kız:)bizden gizli saklı yapmışın demkki.seni gidi....
az değil canım.zaten z olsun öz osun.önemli olan kaliteli olup olmamaları.bence gayet iyi.banada 7 8 demişlerdi.toplama günü 10 topladılar.sayı artabilio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?