Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tülaycım güzel haberlerle döndün ne iyi.senin adına çok sevindim.inşallah hayırlı sonuca ulaşırsın.benimde 9 yumurtam olmuş.bana az geldi.biraz canım sıkıldı.

myworld saol canım iyi dileklerin için.rabbim bu yolda mücadele veren herkesin kucağını boş bırakmasın.

evet herşey vesile taktir Allahın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin senin duanada yürekten amin diyorum melankoliciğim

saolasın cnm benim allah yardımcımız olsuun.iyi dilekleriniz için sonsuzz teşekkürleer :)

canım transferin gerçekleşmiş hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:
bebişlerin inşallah annesine sımsıkı tutunur :CüvCüv:

saol birtanem, sonucu alana kadar 3 tane bebişimleyimm,hergün sıkı sıkı tembih ediyorum annenizi bırakmayın diye :) allahım hayırlısını versin, hayallerimiz gerçek olsun insallaah

canım zaten kalkıp dolaşıyorum ama elim ayagım durmuyor alışamadım daha uzanmamaya ağır kaldırmamaya, bu üzden dinlendiriolar beni yoksa allah ne verdiyse yüklenip bişiler yapmaya kalkıyorum. tamamiyle 24 saat yattığım söylenemez yoksa :)

canım çok geçmiş olsun, allah acil şifalar versinnn,yardımcın olsun inanki çok üzüldüm ama insallah bebeişlerin sana sıkıca tutunmuşturr

bu arada bana gelince yaşadığımkimyasal hamişlikten sonra tüm ilacı jeli bıraktım ama hala hasta olmadım. 4 gün oldu hasta olamıyorum ne yapmalıyım bilgisi olan var mı kızlar ya

canım ne diyeceğimi bilemiyorum ben de korkuyorum kimyasal gebelikten :S regli söktürmek için sabah akşam kaynatılmış maydanoz suyu içmeni öneririm netten de araştır istersen. rahmi temizliyor adetin zamanında gelmesini sağlıyor. acil şifalar diliyorum sana da canımm

kızlar bişi danışmak istiyorum.transferim 27sinde oldu,bugün 29u, 27sini sayıyo muyuz yoksa saymıyo muyuz? bi de 3tane 8 hücreli embriyo yerleştirdiler,bu iyi mi kötü mü ?test tarihimi şubat 11e verdiler anlamadım yani kızlaar?

bi de kızlar bişi daha sorcam,bu lekelenmeler iyi bişey mi kötü bişeymii? 8 hücreli olması iyi mi kötü mü? yardımcı olursanız sevinirim

bi de kızlar bişi daha sorcam,bu lekelenmeler iyi bişey mi kötü bişeymii? 8 hücreli olması iyi mi kötü mü? yardımcı olursanız sevinirim

canım benim transferin hayırlı olsun dilerim Rabbim beklediğin bebişini kucağına almayı nasip eder. transfer edilen günü hiç saymıyorsun. valla canım benim lekelenmelerim hep iyiye yordum ve iyi çıktı hamişlik oldu yerleşme lekelenmesiydi ama kimyasalla sonuçlandı ve 8 hücreli bence çok iyi hiç canını sıkma ve kafanı karıştırma hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

aslında çalışmadığın daha iyi cnm yaa bu günlerde.. en azından iş stresin yok..
güzel güzel hamileliğin tadını çıkarırsın ne güzel :)
hmm perşembe öğreneceği ozaman kaç bebişimiz var :))

cnm benim birinci iptal edildi..
uzun protokldü yine ama doz fazla geldi e2 düşmedi bi türlü..
uzun protokol yumurtlama sorunu olmayanlarda uygulanıyo bildiğim kadarıyla..
baskılayarak gidiyolar ki kontrolsüz çoğalmasınlar büyümesinler diye..

neysem benim sorunum aslında yumurta sperm değil cnm..
benim rahimde sorun var.. aslında benim 4 gebeliğim var tedavisiz..
ama düşük oldu.. arkasından yapılan kürtajlardan da rahimde yapışıklık sorunu çıktı..
tüp bebek yaptırma sebebim bu yani.. rahimde uygun yer bulup gebeliğin devamını sağlayabilmek.. o yüzden şansım aslında biraz daha düşük
aslında .. yaa bi soru sordun bin ah işittin :))

arkadaşlar hepinize merhaba nezamandır siteyi takip ediyorum ilkdefa yazıyorum. Benim 26 ocak pzt günü transferim yapıldı.Şuan 4.gündeyim evde dinleniyorum.2,5 yıllık evliyim daha önce aşılama vs bir tedavi görmedim.10 embryo oldu 3 tanesi transfer edildi aranızda benim durumumda ilk deneme de hamile kalan var mı?Eşimde sperm azlığı ve bende ise bir sorun cıkmadı eşim sperm sayısı 1 milyonun altında tedavi süresince çok rahattık ikimizde kendimizi hiç kasmadık şimdi bekliyrz hayırlısı inşallah.
Test sonucu yaklaştıkca daha çok stres basıyor daha çok genciz 25 yaşındayım olmasad yine denerim desemde içim öyle demiyor herşeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin...

babyprin demek senin bu biten ikinci tedaviydi. e ne diyelim inşallah üçüncüsü son olur mutululuk olur.

perşembe gününe kadar çatlayacağım meraktan bir başlık açtım kimse cevap vermedi. bildiğim yardımcı olabileceğim her konuda cevap yazıyorum insanlara ama bazen böyle enteresan bir şekilde insanlar başlığı okuyup geçiyorlar. aman kuruntu belki de 500 üstü hcg ile kimse tek bebek gebeliği yaşamamıştır. :) ay bu ne acayip bir şeymiş. her şey merak heyecan panik. cahil bir kadın olsaydım hiç birşey merak etmeden olayların akışına bıraksaydım saf saf kendimi diyorum bazen.:)

potemkian, buralarda ilk tedavisinde hamile kalan bir sürü kız var. ama 5 den fazla deneme yapan da. umut et ama öbür olasılığı da aklında tut. olmazsa hayal kırıklığı hiç yaşama. bu bir tedavi süreci diye düşün iki ayda, ilk denemede olursa ne mutlu ama olmazsa bir daha denerim ne var diye kendini alıştır. hakikaten ne olacak ki? korkunç bir tedavi değil bu. daha ne dertler ne tedaviler var şükretmek lazım. :)

şimdiden hayırı olsun diyelim...

kızlar c.tesı saat 1 e randevu aldım. dr ıstersen bugunde gelebıklırsın dedı. ama c.tesı daha ıyıgoruruz dedı. kabul ettım:)

tsk ederim kizlar guzel dilekleriniz icin
valla hamis olanlar gelinde su hucreler hakkinda bilgi verin benimki 8 hucreli
sizde neler olmsutuuuuuuuu

ffk teşekkür ederm canım senınde bence gayet iyi 9 tane istenen büyüklükde iseoo çarsambaya kadar çoğalır çok var daha canım yaa benım 6-7 tanesi büyük ona bakarsan 21 tane ama diğerleri suan ufak pzt.ye kadar buyurmus zaten kontrollerde bakıyolar canım benım hayırlısıyla toplanıp transfer yapılsında canım kısmetse güzel haberlerimizi paylaşalım ...

anladım canım allah bi daha hüsran yaşatmasın canım benim insallah her şey çok güzel olcak hakkımızda hayırşısını versin allah. peki kızlar kanama kaçıncı gün oluyor ya da lekelenme?? bi de 10. gün kanda çıkıyor di mi gebelik? benim dr 15. gün istemiş testi verdiği kagıtta ama bekleyemem o kadar sabrım yok

tsk ederim kizlar guzel dilekleriniz icin
valla hamis olanlar gelinde su hucreler hakkinda bilgi verin benimki 8 hucreli
sizde neler olmsutuuuuuuuu

Canım ben çok hucrelı 1. kalıteydı. kardesımın esının 8 hücreli 1. kalıteydı her ıkımızınde tuttu. hucrelere çok takılma. benım bır yakınım yıne 4 hucrelı ıkı embrıyo ıkısı bırden tutmustu. hucreden çok rahım onemlı bence bırde embrıyonun kalıtesı.

canım benim benim 4. gün akşamımı 5. gün mü ne olmaya başlamıştı. senin dondurulmuş transferimiydi. neden 15. gün istedi ki doktor genelde 15. gün testi dondurulmuş transferlerinde isteniyormuş. gerçi benim dondurulmuştu ama 12. gün test istediler. demek ki her doktora göre değişiyor. bence sabretmeye çalış çünkü 1 saat bile bu işler için çok önem taşıyor. geç tututnma olmuş olabilir öyleyse de negatif alabilirsin o gün. hayılrısı canım lütfen çok stres yapma

inşallah emeklerin boş çıkmaz ve Rabbim muradını verir. Dilerim evladına bi an önce kavuşursun hayırlı sonuçlar canım

ok canim tsk bilgi icin insallah bir sorun yoktur allahin izniyle

a.s.

hadı canım hayırlı olsun...cok guzel.. meşakkatli bır yol ama ınsaalah bebişlerini kucagına alacaksını...cok sevındım...yumurta toplama kolay uyuyon uyanıyo hersey bıtmıs olacak...
asi çok üzüldüm ne zamana kadar olacakmıs bu.. ne zaman gecekmıs doktor ne dıyor..canım benım tekrar gecmıs olsun..alıstım sana gel saglıkla

kız sen bendende sabırsız cıktın..ha..benım bugun tutunma ıgnem vuruldu canım.. evet arkadaslar ne hıssetnız leklenmenız ne zaman geldı ne olur yazın-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile keza ben ÇOOOOKKKKKK UMUTSUZLUGA DÜŞTÜ..neden bılmıyorum benım gıbı ruh halınde olan varmı? belırtı yok bol gazvar... canım sıkılıyor bırde durumum krıtık zaten bılıyonuz...:bbo:senağlama umudumm yokkk hiiiç...........

bu arada bana gelince yaşadığımkimyasal hamişlikten sonra tüm ilacı jeli bıraktım ama hala hasta olmadım. 4 gün oldu hasta olamıyorum ne yapmalıyım bilgisi olan var mı kızlar ya

canım benım doktoruna sordunmu? olabılır bünyeden bunyeyedegısıklık gösterır.. ınsaalah saglıkla baslarsın bıdakıne canım benimm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…