mrb.kızlar dr.kontrolune gittim E-2 1373den 1936 yukselmiş moralım düzeldi biraz çünkü çok yükselseydi hipersitimilasyondan şüphelenp tedavm iptal olcaktı azalsada yumurtalarım kalıtesi düşük olcaktı çok şükür problem olmadı yumurtalarım 15-16 civarı büyükler 10-11 cıvarıda ufaklar toplam 21 yumurtam var nsl.sizce kısmetse cmt.son kontrol ve pazartesi toplancak yumurtalarım stresli ve heyecanlıyım.
Asicim buarada çok çok geçmiş olsun canım benım durumun nasıl ara sıra gir bizi haberdar et canım işallah bebişlerin tutunur da iyi güzel haberlerini alırız kendine bebişlerine çok ii bak
evet herşey vesile taktir Allahın Rabbim yardımcımız olsun hepimizin senin duanada yürekten amin diyorum melankoliciğim
canım transferin gerçekleşmiş hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:
bebişlerin inşallah annesine sımsıkı tutunur :CüvCüv:
tülay boşuna endişe yapıyorsun. bir sürü insan var tek yumurta ve tek spermle tüp bebek tedavisini başarıyla tamamlayan. senin durumun gayet güzel. inşallah her şey yolunda gider.
turser evet güzel sohbetler bunlar inşallah bir an önce siz de aramıza katılırsınız
melankoli bence abartma tabi ki kalkıp dolaşabilir ve oturabilirsin. bunalmaktan iyidir. değil mi :)
slm kizlar ben geldim
kisaca sizlere basima gelenleri anlatiyim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
4 gundur hasatanede yatiyorum
nefes dahi alamdim sistim patlamaktan son anda kurtuldum
hap serum igen falan
3 hafat bu ignelere evde devam
ve haftada iki gun kan vermeye devam
simdi cok yorgunum yarin yine gelirim haberleri alamaya hoscakalinnnnnn
bu arada bana gelince yaşadığımkimyasal hamişlikten sonra tüm ilacı jeli bıraktım ama hala hasta olmadım. 4 gün oldu hasta olamıyorum ne yapmalıyım bilgisi olan var mı kızlar ya
bi de kızlar bişi daha sorcam,bu lekelenmeler iyi bişey mi kötü bişeymii? 8 hücreli olması iyi mi kötü mü? yardımcı olursanız sevinirim
babyprin ben bir süredir işsizim malesef.ama yine de evden bazı işler yapıyorum ara ara. muhtemelen karnım burnumda işbaşı yapacağım. mayıs haziran gibi görünüyor bir aksilik olmazsa. keşke şu boş aylarıma denk getirebilseydim doğumu, çocuğuma bakardım ama olamadı. keşke daha erkenden teşhis konulabilseymiş.
kısmet öyleymiş ne yapalım.
ultrasona gelince haftaya perşembe.
uzun protokol daha iyi diyorlar yaygın uygulama oymuş. yumurta kalitesi de daha iyi oluyormuş. benim ilki kısaydı, ikincisi uzun. uzun protokol her açıdan (kalite, sayı, tutunma, tedavide kendimi daha iyi hissetme) daha iyi geldi.
senin birincisi kısa protokol muydu?
canım benim transferin hayırlı olsun dilerim Rabbim beklediğin bebişini kucağına almayı nasip eder. transfer edilen günü hiç saymıyorsun. valla canım benim lekelenmelerim hep iyiye yordum ve iyi çıktı hamişlik oldu yerleşme lekelenmesiydi ama kimyasalla sonuçlandıve 8 hücreli bence çok iyi hiç canını sıkma ve kafanı karıştırma hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
tsk ederim kizlar guzel dilekleriniz icin
valla hamis olanlar gelinde su hucreler hakkinda bilgi verin benimki 8 hucreli
sizde neler olmsutuuuuuuuu
anladım canım allah bi daha hüsran yaşatmasın canım benim insallah her şey çok güzel olcak hakkımızda hayırşısını versin allah. peki kızlar kanama kaçıncı gün oluyor ya da lekelenme?? bi de 10. gün kanda çıkıyor di mi gebelik? benim dr 15. gün istemiş testi verdiği kagıtta ama bekleyemem o kadar sabrım yok
arkadaşlar hepinize merhaba nezamandır siteyi takip ediyorum ilkdefa yazıyorum. Benim 26 ocak pzt günü transferim yapıldı.Şuan 4.gündeyim evde dinleniyorum.2,5 yıllık evliyim daha önce aşılama vs bir tedavi görmedim.10 embryo oldu 3 tanesi transfer edildi aranızda benim durumumda ilk deneme de hamile kalan var mı?Eşimde sperm azlığı ve bende ise bir sorun cıkmadı eşim sperm sayısı 1 milyonun altında tedavi süresince çok rahattık ikimizde kendimizi hiç kasmadık şimdi bekliyrz hayırlısı inşallah.
Test sonucu yaklaştıkca daha çok stres basıyor daha çok genciz 25 yaşındayım olmasad yine denerim desemde içim öyle demiyor herşeyin hayırlısı Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Canım ben çok hucrelı 1. kalıteydı. kardesımın esının 8 hücreli 1. kalıteydı her ıkımızınde tuttu. hucrelere çok takılma. benım bır yakınım yıne 4 hucrelı ıkı embrıyo ıkısı bırden tutmustu. hucreden çok rahım onemlı bence bırde embrıyonun kalıtesı.
mrb.kızlar dr.kontrolune gittim E-2 1373den 1936 yukselmiş moralım düzeldi biraz çünkü çok yükselseydi hipersitimilasyondan şüphelenp tedavm iptal olcaktı azalsada yumurtalarım kalıtesi düşük olcaktı çok şükür problem olmadı yumurtalarım 15-16 civarı büyükler 10-11 cıvarıda ufaklar toplam 21 yumurtam var nsl.sizce kısmetse cmt.son kontrol ve pazartesi toplancak yumurtalarım stresli ve heyecanlıyım.
Asicim buarada çok çok geçmiş olsun canım benım durumun nasıl ara sıra gir bizi haberdar et canım işallah bebişlerin tutunur da iyi güzel haberlerini alırız kendine bebişlerine çok ii bak
allaam ya vakit gerçekten geçmiyor sanki.bugün daha 5.gün.çok heycanlıyım. hey güzel rabim bi müjdeli haber alsam bende.bu ay ne çok hamiş haberi vardı:en az 6 tane vardı valla.bi belirti varmıydı hamiş arkadaşlar:msms,pembemavi,artvinli,selma vs..aşağılarda gurulgurul bihareketilik var ama zannedersem gazdan...:)
asi noldu yaw.hiç ses çıkmo senden korktum walla.bi haber et.merak ettim ..keza nisasum aynışekilde sende..
bu arada bana gelince yaşadığımkimyasal hamişlikten sonra tüm ilacı jeli bıraktım ama hala hasta olmadım. 4 gün oldu hasta olamıyorum ne yapmalıyım bilgisi olan var mı kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?