HADİ HAYIRLIS BITANEM dularım senınlekızlar c.tesı saat 1 e randevu aldım. dr ıstersen bugunde gelebıklırsın dedı. ama c.tesı daha ıyıgoruruz dedı. kabul ettım:)
ben varım ya burada herke sgıtmıs off.. cok yoruluyorum ben nedense...
umduum nıye yok ya..cıldırcagım sanırımmmmmmmm...
lekelenmefalan hangı gn gelıyor...yazın yavvv..............
kizlar bende de lekenlenme olmadi hemde hic bencede illa olacak diye birsey yokmus yoksa bende korkardim yafuuuuuuuuuuuu
nisasumcum illa lekelenme olcak die bişi yokki.hatta olması daha tedirgin edici.anladığım kadarıyla sende benim gibi jel yerine iğne kullanıosun.canım kaçıncı günün?çok zor dimi beklemek...çok ii anlıyorum seni..allahım olumlu sonuçlar alalımda beklemeye razıyım walla....
babyprin demek senin bu biten ikinci tedaviydi. e ne diyelim inşallah üçüncüsü son olur mutululuk olur.
perşembe gününe kadar çatlayacağım meraktan bir başlık açtım kimse cevap vermedi. bildiğim yardımcı olabileceğim her konuda cevap yazıyorum insanlara ama bazen böyle enteresan bir şekilde insanlar başlığı okuyup geçiyorlar. aman kuruntu belki de 500 üstü hcg ile kimse tek bebek gebeliği yaşamamıştır. :) ay bu ne acayip bir şeymiş. her şey merak heyecan panik. cahil bir kadın olsaydım hiç birşey merak etmeden olayların akışına bıraksaydım saf saf kendimi diyorum bazen.:)
kızlar bend elekelneme yok denecek kadar az oldu..d aonun için... of beklmeke hıc boyle bır bekleyıs hatırlamıyorum hayatta..pazartesı oldu transferım bugun kacıncı gün4daha... nette okudum bır prof 10.günde cıkar dıyor hamılelık kanda cıkarmıkıne ...
kızlar bend elekelneme yok denecek kadar az oldu..d aonun için... of beklmeke hıc boyle bır bekleyıs hatırlamıyorum hayatta..pazartesı oldu transferım bugun kacıncı gün4daha... nette okudum bır prof 10.günde cıkar dıyor hamılelık kanda cıkarmıkıne ...
canim benim 847,5 cikti ve tek bebek gebeligi yasiyorum.senin kac cikmisti?
bende bu gün adet oldum ve yarın muayeneye gidiorum dondurulmuş embryo ile denicem herkesin umutla yolculuğu hayırlı olsun sağlıklı bebişler diliyorum..
karanfil benim sonucum 622 çıkmıştı. hayırlısı olsun inşallah. ayrıca cevabın için teşekkür ederim :)
tsk ederim kizlar guzel dilekleriniz icin
valla hamis olanlar gelinde su hucreler hakkinda bilgi verin benimki 8 hucreli
sizde neler olmsutuuuuuuuu
selam canım öncelikle geçmiş olsun. başına gelenleri okudum.
bana transfer edilen 3 embriyoda 4 hücreliydi .
hücre sayısından çok kalitesi önemli embriyonun.
canım benimkiler 8 hücreli ama ne anlama geldiğini bilmiyorum. seniinkiler dondurulmuşlarla mı yapılmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?