Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asi74 kullanıcısından alıntı
slm kizlar ben geldim
kisaca sizlere basima gelenleri anlatiyim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
4 gundur hasatanede yatiyorum
nefes dahi alamdim sistim patlamaktan son anda kurtuldum
hap serum igen falan
3 hafat bu ignelere evde devam
ve haftada iki gun kan vermeye devam
simdi cok yorgunum yarin yine gelirim haberleri alamaya hoscakalinnnnnn
cnm okumamısım 3 hafta neyse canım cabuk gecsın acıl şifalar dılerım

ben varım ya burada herke sgıtmıs off.. cok yoruluyorum ben nedense...
umduum nıye yok ya..cıldırcagım sanırımmmmmmmm...
lekelenmefalan hangı gn gelıyor...yazın yavvv..............

a günaydın herkese yıne bennnn....yok kımse... cuma oldu..bugun off herkese hayırlı beklemler...hamıslere saglıklar dılıyorum guzel gunler bizi beklesin....

ben varım ya burada herke sgıtmıs off.. cok yoruluyorum ben nedense...
umduum nıye yok ya..cıldırcagım sanırımmmmmmmm...
lekelenmefalan hangı gn gelıyor...yazın yavvv..............

canım merhaba çıldırma dur senin kaçıncı günü transferden sonra tahlillerin oldumu bilmiyorum ama lekelenme her dönemde olabiliyo bünyeye göer canım benim 6. haftadan sonra başladı ama çok daha erken hatta transfer döneminde olan arkadaşlarda var hemen panik yapma güzelim ya drunla konuştunmu

nisasumcum illa lekelenme olcak die bişi yokki.hatta olması daha tedirgin edici.anladığım kadarıyla sende benim gibi jel yerine iğne kullanıosun.canım kaçıncı günün?çok zor dimi beklemek...çok ii anlıyorum seni..allahım olumlu sonuçlar alalımda beklemeye razıyım walla....

kizlar bende de lekenlenme olmadi hemde hic bencede illa olacak diye birsey yokmus yoksa bende korkardim yafuuuuuuuuuuuu

kizlar bende de lekenlenme olmadi hemde hic bencede illa olacak diye birsey yokmus yoksa bende korkardim yafuuuuuuuuuuuu

Merhaba Asicim,

Transfer sonrası hayat nasil gidiyor? Varmı bir sıkıntın. Bu haftalarda belirtilerini gözden geçir. Mesela gögüslerde kararma bacak ve kasık bölgesinde damarlarda belirgileşme varmı. Bende bu tür belirtiler oldu. Test yaptırmadan tahmin etmiştim hamile olduğumu. Tabi herkeste farklı belirtiler olabilir.

kızlar bend elekelneme yok denecek kadar az oldu..d aonun için... of beklmeke hıc boyle bır bekleyıs hatırlamıyorum hayatta..pazartesı oldu transferım bugun kacıncı gün4daha... nette okudum bır prof 10.günde cıkar dıyor hamılelık kanda cıkarmıkıne ...

canım iğne degıl progestan hap kullnaıyorums adece..ve prednol bunun dısında bırsey kullanmıyorum iğne falan sadece tutunmaiğnesı vuruldu.3.gün sızde vuruldumu? :uhm:

canim benim 847,5 cikti ve tek bebek gebeligi yasiyorum.senin kac cikmisti?

mrb canım nasılsın? seninle transfer günümüz aynı sanırım. 27sinde oldum bende. belirtin var mı? ya da önereceğin bişiler?? bende hiçbi belirti yok gögüzlerim agrıyor ama o en baştan beri vardı hepsi bu??

bende bu gün adet oldum ve yarın muayeneye gidiorum dondurulmuş embryo ile denicem herkesin umutla yolculuğu hayırlı olsun sağlıklı bebişler diliyorum..

Nisasum lekelenme normal korkma bence testi doktorunun dediği tarihte yaptır erken yaptırmak kafa karışıklığı yapar. Malüm BetaHcg hormonu 2 gunde bir 2 ye katlanır. boşbosuna yeme kendini.

bende bu gün adet oldum ve yarın muayeneye gidiorum dondurulmuş embryo ile denicem herkesin umutla yolculuğu hayırlı olsun sağlıklı bebişler diliyorum..

canım benim insallah tedavin istediğin gibi geçer insallah hamiş kalırsıın,allah tüm isteyenlere versin inşş

karanfil benim sonucum 622 çıkmıştı. hayırlısı olsun inşallah. ayrıca cevabın için teşekkür ederim :)

hayırlı olsun cnm tebrik ediyorum darısı bizlere insallaah. bişi sorcam hemşire bana 15. gün test yapmam söylendi,acaba dondurulmuşlatla yaptırdığımız için mi? 10. gün çıkar di mi kızlar normaldee.

tsk ederim kizlar guzel dilekleriniz icin
valla hamis olanlar gelinde su hucreler hakkinda bilgi verin benimki 8 hucreli
sizde neler olmsutuuuuuuuu

selam canım öncelikle geçmiş olsun. başına gelenleri okudum.

bana transfer edilen 3 embriyoda 4 hücreliydi .
hücre sayısından çok kalitesi önemli embriyonun.

selam canım öncelikle geçmiş olsun. başına gelenleri okudum.

bana transfer edilen 3 embriyoda 4 hücreliydi .
hücre sayısından çok kalitesi önemli embriyonun.

canım benimkiler 8 hücreli ama ne anlama geldiğini bilmiyorum. seniinkiler dondurulmuşlarla mı yapılmıştı?

canım benimkiler 8 hücreli ama ne anlama geldiğini bilmiyorum. seniinkiler dondurulmuşlarla mı yapılmıştı?

dondurulmuş değildi.8 hücreri gayet iyi anlama geliyor. içini ferah tut canım.
ben bana neden 4 hücreli transfer etiler çok az hücreli diye çok kafaya takmıştım. ama yuttu. inşallah seninde tutar.

melankolia, teşekkür ederim, darısı başına
ayrıca evet çıkıyor kan testi 10. günde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…