akasya, sen kendin diyorsun benim yumurtalarım kalmış atılması için dr doğum kontrol hapı kullanmamı istedi diye. herkesin durumu kendine özgü. ben uzun protokol oldum ve doğ. kont. hapı kullanmadım. bu yüzden başkasının protokolünün gidişatı senin tedavini bağlamaz. hiç kafan karışmasın karışırsa da doktoruna sormalısın ne zaman gideceğini. :)
tedavinde başarılar dilerim. her şey yolunda gitsin inşallah.
canım şimdiden hayırlı olsuun,tebrik ediyorum insallah kan testinde de hamiş çıkarsın. ben bugün 8. günümdeyim ama dondurulmuşlarla transfer olduğu için yarın tets yapsam çıkmaz di mi? yani seninki de dondurulmuş mu?
hayırlısı olsun canım sevındım yaaaa
kızlar buarada transfere gdiyorum heyecanlıyım!!!!
hayırlısı olsun canım sevındım yaaaa
kızlar buarada transfere gdiyorum heyecanlıyım!!!!
asi kardeş kendi derdime düştüm son günlerde. ancak okudum senin durumunu. çok üzüldüm arkadaşım ama mutlak vardır yüce allahımın bir bildiği.güçlü duruşuna hayran kaldım inşallah en kısa zamanda rabbim tüm dileklerine kavuşturur seni.
Asi cim Rabbim yardımcın olsun her işte bi hayır vardır üzülme canım hakkında hayırlısı inşallah.kendini yıpratma dedigin gibi kafana takma ve ara ver herşeye bi süre bakarsın o arada bebişin kendiliğinden geliverir. Rabbim bi şeye ol dediği vakit o şey hemen oluverir biliyorsun dualarımız seninle canım
asiciğim arkadaşım çok üzüldüm ama seninde dediğin gibi hayat devam ediyor canın sağolsun Rabbim yardımcın olsun tatlım
nisasum kız öyle sakin yazmışsınki hayret ettim sana ben olsam elm ayağıma dolanır soluğu polikinlikte alırdım:)))
benimde cumartesi pazar yumurta toplama olacak sanırım dua edin bana kızlar herşey yolunda gider inşallah
Amin Rabbim dilerim cümlemizinde gönlüne göre verir. Allahım herşeyi gönlümüze göre versin
asicim canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama ne kadar kısa sürede toparlanırsan acın bi o kadar azalıyor. doktorum bana 2 ay dinlen öyle devam edelim kafanda rahatlasın sende bebek fikrinden uzaklaş dedi ama ben kabul etmedim kesinlikle ara vermek istemiyorum çünkü benim psikolojim iyi eğer tıbben devam edebilecek durumdaysam devam etmek istiyorum dedim. bazen yoluna tabiki dikenler aşılamayacak yokuşlar çıkacaktır ama yılma ve yılgınlık gösterme ve yürümüş olduğun yola sonuna kadar devam et. şuan bi yolun tam yarısında yoruldum diyorsun ne geriye gitmeye gücün var nede ileriye ama ileride senin olacak bebeğine kavuşacağını düşünerek yolundan vaz geçme. Rabbim bu defa sana bunu nasip etmediysede vardır bi güzel hayır hep böyle düşün. ben en başından benri hep bunu söyledim benim bebeğim önce tutundu 1 hafta bizi mutluluktan uçurdu 1 hafta sonra da gitti bebeğim. ben 1 hafta onun varlığı ile hayat bulup ona alışıp kaybettim ama ne analar vardı ki bebeklerini bakıp büyütüp yada asker edip kaybediyorlardı hep bulunduğum durumdan daha ağırlarını düşünerek teselli oldum ve canımın canını biricik kocamıda öyle teselli ettim. lütfen koyverme kendini seni seven eşinide çok fazla üzme hakkımızda hayırlısı olsun öptüm.
nisasum inşallah canım Alah gönlüne göre verir ve hayırlı haberlere erdirir.
xolix06 canım senden ne haber umarım iyisindir.
cnm çok üzüldüm ama yapacak birşey yok maalesef hayırlısı böyle imiş...kendini çok fazla üzme ..seni en iyi anlayanlardan biri de benim maalesef...
asi74 allah sabırversin canım çok üzgünüm sözün bittiği yer gerçekten acını anlıyoruz
asi bır kaç güne daha net olur kafan daha guzel kararlar verebilirsin merak etme canım. hayırlısı olsun ınsallah bu sefer tutar
bayannlaarr, bugün saat 3:30 da ilk ultrasound randevum var. kese(ler?) göreceğim inşallah... çok heyecanlıyım. iyi dileklerinizi bekliyorum. :)
bayannlaarr, bugün saat 3:30 da ilk ultrasound randevum var. Kese(ler?) göreceğim inşallah... çok heyecanlıyım. Iyi dileklerinizi bekliyorum. :)
bayannlaarr, bugün saat 3:30 da ilk ultrasound randevum var. kese(ler?) göreceğim inşallah... çok heyecanlıyım. iyi dileklerinizi bekliyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?