Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
akasya, sen kendin diyorsun benim yumurtalarım kalmış atılması için dr doğum kontrol hapı kullanmamı istedi diye. herkesin durumu kendine özgü. ben uzun protokol oldum ve doğ. kont. hapı kullanmadım. bu yüzden başkasının protokolünün gidişatı senin tedavini bağlamaz. hiç kafan karışmasın karışırsa da doktoruna sormalısın ne zaman gideceğini. :)

tedavinde başarılar dilerim. her şey yolunda gitsin inşallah.

saol mcanım inş yarı arıyacam doktorumu başka sorularda var kafama takılan onlarıda sormam lazım tşk ler cevabın içina.s.

merhaba arkadaşlar bende tedaviye yeni başlayacağım.buradan hamişleri kutluyorum enaz onlar kadar sevindim tüm tedavi sürecinde olanlarında allah yarvdımcısı olsun hepiniz iyi sonuçlar alırsınız inş.
akasyacığım sen adetinin 21.günü dr gidip muayene olacaksın kalan yumurta dağılmışmı diye bakacak dr ona göre yönlendirecek bendede aynı sorun vardı ben 21. gün gttim dağılmış haplar bitsin adetin 2.gün gel tedaviye başlayacağız dedi bu gece hapım bitti adet olmayı bekliyorum iyi geceler

arkadaşlar benden dr rahim flimi istemedi istemesi gerekiyor muydu geçmişe dönük okuduğum sayfalarda tutmayan arkadaşlardan dr rahim filimi çektirmedi tüpler tıkalıymış gibi şikyetler okudum bir bilginiz varmı

asi74 allah sabırversin canım çok üzgünüm sözün bittiği yer gerçekten acını anlıyoruz

kızlar bürüksel hastanesinde tedavi görenler varmı merkez çok önemlimi gerçi nasip herşey allahın takdiri ama yinede insan merak ediyor doğrumu seçtiğim hastane diye

canım dondurulmuslar gec cıkıyor dıye bılıyorum ama....kaydirigubbakcemile5
TURSERim hep negatıf almaktan oyle yoruldumki.... dogru degıldır gözüyle bakıyorum haalaaa... bılmıyorum işte... tedavı sırasında zor gunler gecırdım cunku bunund aetksı var herald eyoksa kıpır kıpırım ama .... oylece dondum kaldım bırsey yapamıyorumdelikafadulden:1no2:

hayırlısı olsun canım sevındım yaaaa
kızlar buarada transfere gdiyorum heyecanlıyım!!!!

günaydın kızlar nasılsınızz. iyimisiniz. beklemede olan arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyoruz..

cnm çok üzüldüm ama yapacak birşey yok maalesef hayırlısı böyle imiş...kendini çok fazla üzme ..seni en iyi anlayanlardan biri de benim maalesef...

asi74 allah sabırversin canım çok üzgünüm sözün bittiği yer gerçekten acını anlıyoruz

cok tsk ederim kizlar destekleriniz icin aslinda kendimi bebise o kadar hazirlamisimki farkinda olmadan herseyimizi ona gore ayarlamistik
boylede olunca sap gibi kaldik esimle
suanda saglikli kararlar veremiyorum bi istiyorum bi vazgeciyorum
ama bu ayin sonunda rdv aldim tekrar
olmek var donmek yok
yola devammmmmmmmmmmmm:lepi:

asi bır kaç güne daha net olur kafan daha guzel kararlar verebilirsin merak etme canım. hayırlısı olsun ınsallah bu sefer tutar

asi bır kaç güne daha net olur kafan daha guzel kararlar verebilirsin merak etme canım. hayırlısı olsun ınsallah bu sefer tutar

AMIN CANIM INSALLAH BU SEFER YAKALRIZ BEBISIkaydirigubbakcemile

bayannlaarr, bugün saat 3:30 da ilk ultrasound randevum var. kese(ler?) göreceğim inşallah... çok heyecanlıyım. iyi dileklerinizi bekliyorum. :)

bayannlaarr, bugün saat 3:30 da ilk ultrasound randevum var. Kese(ler?) göreceğim inşallah... çok heyecanlıyım. Iyi dileklerinizi bekliyorum. :)

[color="ındigo"]ınsallah hersey yolunda gıder canım gelınce yaz bıze bebıs mı bebıslermı allahım gonlune gore versın[/color]

bayannlaarr, bugün saat 3:30 da ilk ultrasound randevum var. kese(ler?) göreceğim inşallah... çok heyecanlıyım. iyi dileklerinizi bekliyorum. :)

aaa çok geç:) ben senden haber bekliyordum:) harika bişey onları görmek inşallah umduğun duymak istediğin herseyi duyarsın. sonrasında da tabiki kalp atışlarını duyarsın inşallah canımm

kan tetsı verdım ..sonucu beklıyorum daha 3saat avar sonuca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…