Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
melenkolia tebrik ederim canım. Silik de olsa hamilelik demek oluyor.
Ama insan inanamıyor kan testi yaptırmadan.
İnşallah kan sonucunda güzel çıkar.

melankolia hayırlı olsun şimdiden. kan testinin ardından bize güzel haberlerle gel inşallah.

melenkolia tebrik ederim canım. Silik de olsa hamilelik demek oluyor.
Ama insan inanamıyor kan testi yaptırmadan.
İnşallah kan sonucunda güzel çıkar.

saolasınız kızlar, hepinize teşekkür ediyorum, insallah kan testim de güzel çıkar, eger drum onaylarsa yarın kan testi yaptırcam, normal kan testi günüm ayın 11i, o zamana kadar dayanamam sanırım

ben tek bebegede razıyım. yeterki diğeri giderse bile giderken buyuk olana zarar vermesın

ben tek bebegede razıyım. yeterki diğeri giderse bile giderken buyuk olana zarar vermesın

canım allah neye ne kadara uygun gördüyse okadarını nasip etsin aldırmak yada kaybetmek çok üzücü bi durum daha çok bunalıma giriyosun rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah

amin canım insallah. tek çift neyse ne bı sekılde saglıklı bır evlat kucagıma alayım. bunu çok sıtıyorum. elbette hersey Allahın takdiri

saolasın canım benim insallah hepimiz burda hamiş haberlerimizi vereceğiz. buna inanıyorum

günaydın kızlaaar. sabah tekrar test yaptım, yine silik çizgi çıktı, 1 saat sonra drumu arayıp konuşmayı düşünüyorum ha bi de çok az lekelenmem var dün akşamdan beri. bugün 10. günüm hadi hayırlısı insallah hamileyimdir:1hug:

canım benimde silik çıkmıştı kaç sefer 9. gün yaptım silikti çoğul gebelikte daha erken çıkıyo bu çizgiler bencede hamişsin

inşallah dediğin gibi olur canım. yarın ak koyun kara koyun bellı olacak:)

TRANSFER SONUCU BEBEİŞİNİ BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYOR VE SAĞLIKLI EVLATLARA KAVUŞMALARINI DİLİYORUM...
BİR ŞEY SORMAK İSTERİM:BAHSETTİĞNİZ 5+1,5+5 NEDİR?1 AY SONRA BANA DA LAZIM OLACAK DA ...ANLADINIZ SİZ ONU:)))):emir_bebek:delikafaduldenkaydirigubbakcemile5

kızlaaar slm. dün nisanın testinin silik çıktığını duyunca heyecandan bugün test yaptım. benim dondurulmuşlarla oldu transferim ama olsun deneyim dedim. çok silik bi çizgi var ama varla yok arası ve umutlanmamalıyım sanırım. ama içim kıpır kıpır yaa, sizdeki silik çizgiler de varla yok arası bişey miydi? daha 9. günüm bugün ay aklım karmakarışıkk kızlar yorum bekliyorumm

CANIM BENIM TESTE BOZUKLUK VARSA GENELDE NEGATIF YONDE OLUYOR
HIC MORALINI BOZMA ALLAHIN IZNIYLE YUZUN BU SEFER GULECEK KENDINE DIKKAT ET
VE SIMDIDEN SENI TBR EDIYORUM HALAYINI ISE kan sonucundan sonra cekeriz
bencede hamilesin

5+1 bebek 5 hafta 1 gunluk demek. 5+3 bebek 5 hafta 3 gunluk demek:)

AY CANIM BENİM.SENİN BEBİŞLERİN KOCAMAN OLMUŞ BÜYÜMÜŞ GERÇEKTEN.TRANSFERDEN SONRA SAT TAN İTİBAREN Mİ SAYILIYOR YOKSA TRANSFERDEN SONRA MI?BEBİŞLERİNİ ÖPÜYOR VE BOL BOL DUA EDİYORUM CANIMMMM.İÇİNİ FERAH TUT ONLAR ANNECİKLERİNE SIKI SIKI TUTUNACAKLAR EMİNİM ALLAHIN İZNİYLE:emir_bebek::ecrin_bebek:

canım sat a göre hesaplanıyor. dr da ölçüyor zaten boyutunu. benım bıre bır uydu ılk muayenede:) buyuduler teyzesı. küçük olan ne kadar bılmıyorum ama buyuk olan bugun 6+4 oldu.

azbycv, msms benim SAT 31 aralık. ticker koydum bir adet. transfer günüm de 14 ocak idi. ona göre 5+1. elimde ultrasound çıktısı var. onlardan bir tanesi ölçülü ve onun karşılığında şöyle diyor. GS=0.88 cm. diyor.

nerdeyse 1 cm olmus minislerim teyzeleri. koscaman olmuşlar. :)

canım Rabbim kucağına aldığın günleride göstersin.senin sat benden bir gün sonra ama transferin benden bir gün önce olmuş.bu durumda kıyaslama yapamadım kendiminki için.ama maşallah anladığım kadarıyla iki tane olmasına rağmen gğzel büyüyorlar maşallah.Rabbim tamamına erdirsin nazarlardan saklasın.görünce insan daha bir heyecanlı oluor dimi

Canım benim durrumum biraz karışık. her iki kesede çok farklı boyutta. 5 mm olan küçük keseyi d rum 5+2 olarak ölçmüştü. 10 mm olan içinde 5+5 dedi.yarın Allah izin verirse hem durumumuz netleşecek. küçük olan benimle mi gittti mi diye.hemde kalp atışlarını duyacağız.

canım benim Allah hangisi hayırlı ise onu nasip etsin öncelikle en doğru dua ile başlayalım söze.ama işin özü her hayra gösterilecek sabır.bence ikisinin farklı günlerde tutunmasından kaynaklı bir boyut farklılığı olabilir.çünkü doktor bana dediki şu anda bir kesen görünüyor ama bu demek değilki ille bir olacak belki 10 gün sonra tekrar baksak orda minik bir kese daha görülebilir buna hazırlıklı ol dedi.bana bile böyle demiş iken senin zaten görünen kesen inşallah gelişimine devam ediyordur canım.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım benim Allah hangisi hayırlı ise onu nasip etsin öncelikle en doğru dua ile başlayalım söze.ama işin özü her hayra gösterilecek sabır.bence ikisinin farklı günlerde tutunmasından kaynaklı bir boyut farklılığı olabilir.çünkü doktor bana dediki şu anda bir kesen görünüyor ama bu demek değilki ille bir olacak belki 10 gün sonra tekrar baksak orda minik bir kese daha görülebilir buna hazırlıklı ol dedi.bana bile böyle demiş iken senin zaten görünen kesen inşallah gelişimine devam ediyordur canım.hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım bende öyle diyorum hakkımda hayırlı olan neyse o olsun. şükürler olsun tuttu. rabbım kucagımıza aldırsın ınsallah. bır ıkı farketmez

CANIM BENIM TESTE BOZUKLUK VARSA GENELDE NEGATIF YONDE OLUYOR
HIC MORALINI BOZMA ALLAHIN IZNIYLE YUZUN BU SEFER GULECEK KENDINE DIKKAT ET
VE SIMDIDEN SENI TBR EDIYORUM HALAYINI ISE kan sonucundan sonra cekeriz
bencede hamilesin

SAOL ASİCİM, TESTLER DOĞRU ÇIKTII KIZLAAR, DRU ARAYIP TESTLERİN SİLİK ÇİZGİ ÇIKTIĞINI SÖYLEDİM, HEMEN ÇAĞIRIP KAN TESTİ YAPTILAR VEEE 10. GÜN DEGERİM 183 ÇIKTIIdelikafadulden HAMİLEYİMMMMMMMMMMM :lepi: HALA İNANAMIYORUM,ASIL TEST GÜNÜM ÇARŞAMBA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPMAMI İSTEDİ, İNSALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER, KIZLAR DARISI SİZLERE İNSALLAH ALLAH KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIINN HEPİNİZİ ÖPÜYORUUM:1hug:a.s.

SAOL ASİCİM, TESTLER DOĞRU ÇIKTII KIZLAAR, DRU ARAYIP TESTLERİN SİLİK ÇİZGİ ÇIKTIĞINI SÖYLEDİM, HEMEN ÇAĞIRIP KAN TESTİ YAPTILAR VEEE 10. GÜN DEGERİM 183 ÇIKTIIdelikafadulden HAMİLEYİMMMMMMMMMMM :lepi: HALA İNANAMIYORUM,ASIL TEST GÜNÜM ÇARŞAMBA GÜNÜ TEKRAR TEST YAPMAMI İSTEDİ, İNSALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER, KIZLAR DARISI SİZLERE İNSALLAH ALLAH KUCAKLARIMIZI BOŞ BIRAKMASIINN HEPİNİZİ ÖPÜYORUUM:1hug:a.s.

hadı gözün aydın harıka valla. bebek değilde bebekler sankı:) tebrık ederım

hadı gözün aydın harıka valla. bebek değilde bebekler sankı:) tebrık ederım

dr keseleri görene kadar tek ya da çift demem dedi, bide dondurulmuşlarla yapıldığı için bu kadar erken ve yüksek çıkması çok çok güzel dedi. insallah ç.ba testde de yine iyi çıkar canım benim. bu arada sen de stres yapma bebeklerin sana tutunacak bak demişti dersin canım benim

saol asicim, testler doğru çıktıı kızlaar, dru arayıp testlerin silik çizgi çıktığını söyledim, hemen çağırıp kan testi yaptılar veee 10. Gün degerim 183 çıktııdelikafadulden hamileyimmmmmmmmmmm :lepi: Hala inanamıyorum,asıl test günüm çarşamba günü tekrar test yapmamı istedi, insallah herşey yolunda gider, kızlar darısı sizlere insallah allah kucaklarımızı boş bırakmasıınn hepinizi öpüyoruum:1hug:a.s.

canım çooook tebrik ediyorum çok sevindim.allah değerinin sağlıklı katlamasını nasip etsin bir sonraki test günündede inşallah

Back
X