Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
onlar neden söylemiyolar ki bana hiç bişe demediler gittiğimde

kızlar şimdi benim ilaçlarımında bi kısmını karşılıcaklar mı

doğa87 karşılamaları lazım arkadaşımınkinede karşıladı yalnız ben sormuştum yardım olacakmı die oda evet demişti ilaçların yaırsını ben karşılıcam die ilaçları alınca onlardan anladım ki numuneymiş öyle yazıyor kutuda para ile satılmaz :S

bazen çok yoğun oluyor ya ondandır canım görüyosundur gittiğinde bi dakika bile boş kalmıyor onada hak vermek lazım aklına kötü şeyler getirme

şerife senin ki uzun protokolmuydu yoksa kısamı

hmm çatlatma iğnesini sen almadın o zaman..bu ilaçlarla sende kaç tane yumurta oluştu..çünkü bunlar benim aşılama ilaçlarımdı ve 6-7 yumurta oluşmuştu..daha sonra mikrodaki ilaçlarım farklıydı ve 17 yumurta topladılar..E2 yüksek çıkınca Cem bey hiperstümilasyon olmasın diye ilaçları değiştirip bunlar verdi..sanırım bu ilaçlarla daha az yumurta elde edecekler değil mi ?

canım inşallah yanılıyosundur o idrar testine fazla inanma benim geçen ay günüm geçti yaptım pozitif çıktı ama hamile değildim bazen yanıltıyor sen kan testini bekle va üzülme

canım sen başladın mı ilaçlara

bu ilaçlar la 13 tane yumurta elde edildi 3 tane embryo 3 gün transfer edildi 2 tanesi 1.kalite ve 5 hücreli diğer 2.kalite15 hücreli...ve diğerleri patladı 5.gün sonunda cem bey dondurmak istemedi iyi değillermiş :S

bu ilaçlar la 13 tane yumurta elde edildi 3 tane embryo 3 gün transfer edildi 2 tanesi 1.kalite ve 5 hücreli diğer 2.kalite15 hücreli...ve diğerleri patladı 5.gün sonunda cem bey dondurmak istemedi iyi değillermiş :S

evt aynen benimkileri de dondurmadı (

cma günü ben gitcem hastaneye sen ne zaman gidiyosun sizlerle tanışmak istiyorum arkadaşlar 1. denememde orda biriyle tanıştım aynı gün transferimiz oldu çok iyi bi arkadaşlığımız oldu şimdi sürekli arıyoruz birbirimizi az önce aradı ve dondurulmuşlarla taransferi olmuş dün herşeyi paylaşıyoruz

merhabaa ben geldim...
cnm ben yarın 09.45'de orada olacağım benim misafirler az önce gelmeye başladı :)) daha sonraki kontrolüm belki de cumaya denk gelir bilmiyorum ama irtibat listeme ekleyeceğim seni özelden yazışır orada buluşabiliriz belki..

herkese selammmm,
arkadaşlar bu siteye girmeyeli çok zaman oldu ara ara mailleri okuyordum ama onun dışında giremedim çünkü çok kötü bir dönem geçirmiştim bebekle ilgili konularda hemen gözlerim doluyordu, öncelikle tedavide olan herkese başarılar diliyorum melankoli ve diğer arakadaşlar sizleri de geç de olsa tebrik ederim allah tamamına erdirsin,nevroskycim seninlede diğer topiç de clear blue ile başlamıştık,yanlış okumadıysam sende tüp bebek tedavisi yaptırdın sanırım sonucun yarın belli olacak sanada ve diğer herkese allah nasip etsin,hatırlayanlar bilir iki aşılama ve bir negativ tüp bebek tedavisi geçirmiştim ,çok üzülüyordum çünkü tedaviye 38 yaşımın sonlarına doğru başlamıştım kaybedecek zamanım yoktu çünkü şuan 40 yaşıma girmeme birkaç ay kaldı, ilk tüp tedavimde yumurta sayısı çok azdı 5den 3e 3den 1e düşmüştü ve transferimin 4 gününde çok şiddetli sancılı kanamalı kabız vakası geçirmiştim ve aslında o günde olay bitmişti fakat bu denemeden sonra hem eşimi hemde kendimi ikinci denemeye hazırladım ona 2.5 ay boyunca keçiboynuzu suyu içirdim kendimde önce soğankürünü sonrada incir kürünü uyguladım sadece transfer nedeniyle 1 hafta eksik uygulamış oldum ve tedaviye başladığımda 6 folikül vardı ve sayı 10 çıktı tabiiki tedavininde etkisi büyüktü ama yaş itibari ile sayı çok güzeldi ve ben bu küründe etkisi olduğunu düşünüyorum transfer den sonra ise 3 tane kaliteli embriyo oluşmuştu ve test günüm haftasonuna denk geldiğinden 13cü ve 14 cü gün sabahı evdeki idrar testinde bile bir kırmızı ve bir pembe cizgi vardı hala inanamıyordum ve bugün bide kandan test yaptırdım ve değerim 120 çıktı çokkkkkk mutluyum hamileyim:CüvCüv:sizlere bukadar detaylı yazdım çünkü tedavide olan ve düşünen arkadaşlar asla ümidinizi yitirmeyin ben bu yaşımda başardım allah inşallah devamını da getirir size sevincimi kelimelerle anlatamamkaydirigubbakcemile3 inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider allah inşallah isteyen herkese aynı duyguyu yaşatır :Saruboceq:

ernurrr çok sevindim allah kucağına almaya nasip etsin canım

canımm tebrik ediyorum, allah kucağına almayı nasip etsiin,sağlıklı gebelikler diliyorum canım benimmmmm :teytey::içelim: hadi bakalım mutlaka gelişmelerden ahberdar et bizi olur muu??

tedavideki tüm arkadaşlarıma bol sans diliyorum insallah emeklerinizin karşılığını alacaksınız umutlu olun son ana kadar umudunuzu kaybetmeyiin.

çok tebrik ederim ernur bu güzel haberi bizimle payşlaştığın için sağol..

tebrik ederim
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
benim ilk tüp bebek denemem inşallah bende bebeğime kavuşurum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…