Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben tedavime başladım genartta kızlar.şu an ankareadayım .kliniğe gidip geliyorum:)
gonal f kullanmaya başladım.fenarta gelen var mı bu aralar.merak ettim.

kızlar ben de fostimon kullanıyorum 3 gündür. bahçelievler medicanaya gidiyorum aşılama yapılacak. listede yokum. beni de ekler misiniz.

ben tüp bebek tedavisindeyim birkaç güne kadar yumurtalar toplanacak.herşeyin hayırlısı tedavin yeni başlamış senin anlaşılan

Evet canım ben ege üniv de tedavi olyorum yeni başladık rahim filmi eksik hastaneden arayıp çektirmemi istedilerhihoyyyt sanırım sen özeldesin hadi hayırlısı

ben tedavime başladım genartta kızlar.şu an ankareadayım .kliniğe gidip geliyorum:)
gonal f kullanmaya başladım.fenarta gelen var mı bu aralar.merak ettim.

hayırlı olsun canım bende genart ta tedaviyi yaptırıyorum şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum 9 kasımda lucrine başlıyacağım hayırlısı ile

slm haziran 15.çok memnun oldum.ben de yarın kontrole gideceğim saat 10 da:) bakalım yumurtalar ne durumda..ben de heyecanla ve sabırla bekliyorum bakalım.umarım güzel sonuçlar alırız.

slm haziran 15.çok memnun oldum.ben de yarın kontrole gideceğim saat 10 da:) bakalım yumurtalar ne durumda..ben de heyecanla ve sabırla bekliyorum bakalım.umarım güzel sonuçlar alırız.

hayırlısı canıminşallah yumurtaların iyi gelişir yakın mı toplanmasına ilk denemen mi

hayır ikinci denemem.yarın belli olur sanırım ne zaman toplanacağı.

slm kızlar kontrolden geldim biraz moralim bozuldu 6 yumurta var şuan ve erken büyümüşler cumartesi yada pazar çatlama iğnesi yapılacak. yumurta sayısına canım sıkıldı yaşıma göre rezevrlerim kötüymüş dr. kalitesi önemli dedi ama gel gör ki benim canım çok sıkıldı inş. sonuç alırız ama moralimi düzeltemiyorum

arkadaşım moralini bozma bende yumurta sayımın az olduğunu duyduğumda üzüldüm ama sonra doktor kalite önemli gerisi boş dedi ve birsürü ark. var yumurta sayısı az olup hamile kalan ,çok olupta kalmayanda var bunların hepsi kısmet olacağı varsa olacak üzülme bence senin yaşın kaç bu arada

sakın morelini bozma cnm yaaaaaaaa ben pkoluyum rezervem çok iyi ama ben adet olmuyorum ....düşün.........birde benim 20 yumrutam gelişti ama 6 tanesi çatlatıldı 6 yumurtam toplandı yani....ve ikizlere hamişim cnm ve 2 yumurtamda donduruldu

yani herşey iyi olabilirde tutmaya bilir olmaz ama tutarrr .........
takamaa cnm sters yokkk

saolun canım moral verdiğin için yaşım 25 bende pkos hastasıyım ama rezevrlerde de sorun varmış demekki, aslında fsh ım falan normal dr.da yumurtaların kalitesi iyi görünüyor dedi. bugün adetin 7, iğnelerin 6. günü yumurtalar erken büyümüşler. yarın son iğnemi vurup tekrar kontrole gideceğim bi aksilik çıkmazsa cumartesi çatlama iğnesi vurulacak. senin yaşın kaç tedavide ne aşamadasın.

ayy canım ne güzel hayırlı olsun inş. bizede nasip olur. çok saol moralim düzeldi valla streste etkiliyor o yüzden desteğiniz için tekrar tekrar teşekkürler

merhaba arkadaslar suan icin 11 tane embriyom yarınkı biyopsiden gecmeyi bekliyor dua ediyorumki en az 3 genetik olarak saglam embriyo bulunsun ve pazar gunu transferim gerceklesebilsın diye

ben de orda görüyorum .benim dr um aysun hanım.yarın kontrolum var.

neden genetik tanı yaptırıyorsun merak ettim.dr mu önerdi.bunun için ne kadar ödeyeceksin.bilgi verirsen çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…