Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
-badem- :Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.
co cultur uygulaması için rahimden parça alındı.Adetin 3.günü kısa protokolle İlk mikroenjeksiyon denemesi başlayacak..

pınk rose: Bayramdan sonra mikro tedavisi başlayacak.

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

~silam~ : Bayramdan sonra Türkiye'de mikroenjeksiyon tedavisi olucak.

BTRKLC : 3 negatif aşılaması var.Doktor çatlamayan kisti sebebiyle 1 ay ara verdirdi..dinlenmeden sonra 4. aşılamasına start vericek...

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

semos427 : fsh yüksek.Yumurtlama tedavisi görüyor şu an..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartı düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.

laram : Acıbadem de dr.Cem Demirel in hastası..

aycama : Alman hastanesine Dr. Ulun beye gidiyor.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

miracle_nice:yeni bir tüp bebek tedavisi geçirdi..sonuç???

xxxIŞILxxx:beylikdüzü medicanaya gidiyor, dr. Doç.dr. Selman Laçin

nilay74:Basarisiz mikroenjektion, sperm tese ile bulunmustu.
Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.6 ekim'de randevusu var

nzmyh:yarın transferi var.dualarımız hepimiz için canım..Şeniz

yaren58:pko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

lotus79:adanada seyhan baskentte muayene oldu ,şu an lucrin tedavisinde,2 olumsuz aşılaması var..İlk mikro denemesi..

asi74: Kasımda tedaviye başlıyor..

ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denıyecek, ankara anatolıada bulent beyın hastası..

Elsinore: Tedavisine 4 Ekimde Lucrin ile başlayacak. Doktoru Acıbadem Kadıköy / Cem Demirel. Daha önce 2 kere aşılama yaptırdı. Birinde sonuç pozitifti fakat devam etmedi maalesef biyokimyasal gebelik. inşallah bu kez hayırlısı ile gebelik elde edilecek..Şeniz

multitel: ekimdede başlıyacak tedavilere, üniversite hastanesinde yaptırcak.

_ASLI_:pkosU var ve eşiNde de sperm sayısı az 25 eylül son adet tarihi adet olduğumda inş. tüp bebek için start verecekler. bi aksilik çıkmazsa micro enjeksiyon yapılacak.

ze_nannn:tüpbebek ilaçlarını aldım reg lolmayı beklyor 5-7 ekım arası regl olması lazım
bu ay tedavisi başlıyor allahın izni ile :)

gubidikmubidik:ilk tüp bebek denemesi olucak.

Adenzar:3 senelik evli.Hsg sonucunda her iki tüplerinin de tıkalı olduğunu öğrendi.Allah kısmet ederse bu Ekim ayı içerisinde tüp bebek tedavisine başlayacak.

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

sevim_li:şuan doğum kontrol ve folbiol bide aspirin kullanıyor,tedaviye istanbuldaki 29 mayıs hastanesnde başladı, doktoru birgül gürgüz. 18ekimden sonra adet görüp hst gidicek ve iğnelere başlıcaklar.

Ceylin_naz:eşi varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene evvel..Dr 'u Medical Park'tan Dr.Latif bey .mikro tedavisinde iğnelerin 6.gününde..

YeSLoVe:11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor hiç bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılamanın 3 üde negatif ve ilk tüp bebek deneyimleri..

82bursa:.Şu an lucrin tedavisinde ..Ay sonu transfer olmayı ümid ediyor..

elifimm83: 2 .mikro tedavisinde..

ernurrr:Kasımda tüp bebek tedavisine start vericekler.

Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar..AMİNNNNNN

Transferi gerçekleşen arkadaşların isimlerini kırmızı yaptım..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz

HAMİŞLER LİSTEMİZ -:hooray::teytey::nazar:

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...

hamile olan arkadaslar hepiize hayırlı olsun cok sevindim hala ikiz haberleri cok cok guzel
bende 1 haftadır lucrin kullanıyorum adet olmayı bekliyorum pkos lyum ve esimde genetik problem var
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyorum.2.denemem olacak
tedaviye baslamıs arkadaslara saglık .sabır ve bol sans diliyorum

merhaba arkadaşlar bende artvindeyim.tedavi için rizeye gidiyoruz.1 defa aşılama oldum ama olmadı.benim için çok stresliydi doktorum beni çok ümitlendirmişti. ona göre fazla bi sorunumuz yoktu ama olmadı.neyse ben direk tüp bebeğe geçmek istedim.ekimin 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.hazırlandıktan sonra ankara anatolia hastanesine transfer için gideceğiz.benide eklerseniz sevinirim.allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm arkadaşlar bende vitamin hapları ile tedaviye başladım ve kasım ayında da tüp bebek mikroenjeksiyon için gerekli işlemlere başlıcam çok merak ediyorum sonuç ne olacak inş olumlu çıkarr.
Bu arada ben gibi yumurta rezervi azalıpta tüp bebek deneyen kişilerin sonuçlarını merak ediyorum yazarsanız sevinirim..

Arkadaşlar merhaba,ben de yasmin kullanmam sebebiyle daha erken adet oldum..( çatlamayan yumurta oluşmuşumunu engellemek için..Kist oluşmasın diye..)Az evvel yani..Cumartesi 3.güne denk geliyor..Hakkımda hayırlısı...:utangac::Saruboceq:

-badem- :Eşinde çift taraflı varilkosel tesbit edildi.Mikro için Kocaeli tıptan raporu çıktı.
co cultur uygulaması için rahimden parça alındı.Adetin 3.günü kısa protokolle İlk mikroenjeksiyon denemesi başlayacak..

tuba.18 : 2 kez aşılama yaptırdı.Şu an mikroenjeksiyon tedavisinde.10-15 gün sonra sonuç alıcak inşallah.

TOPRAK28 : Eylül başı dondulmuşlarla deneyecekler Merkezi Amerikan Hastanesi.Dr.Bülent Urman.

BTRKLC : 3 negatif aşılaması var.Doktor çatlamayan kisti sebebiyle 1 ay ara verdirdi..dinlenmeden sonra 4. aşılamasına start vericek...

şirine81 : Bayramdan sonra 3. tüp bebek denemesine başlayacak, amerikan hastanesini düşünüyor. bülent urman yada alman hastanesi..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,14 Ekimde.Umut Tüp bebekte mikroenjeksiyon yaptırıcak..

yaren06 : Ekim ayında Ankara tüp bebek merkezinde tüp bebek tedavisine başlayacak..

witch52 : ilk denemesinde anatolia tüp bebek merkezine gitti,ama şimdi genartı düşünüyor.

elifözge :Eylül ayında adana seyhan başkent hastanesinde başlayacak.Doktoru Tayfun bey..

karanfil28 : 2 aşılama geçirdi,1.ci tüp bebek tedavisi alman hastanesinde negatifle sonuçlandı.2 ay sonra tekrar deneyecekler..Eşinin spermlerinde yapışıklık var..

celine07:istanbul kadıköy acıbademde micro ile 2 tane birinci kalite embriyo transfer edildi..ilk denemesi.Erken yumurta yetmezliği var.Eşinde de çok az ileri yönde sperm sorunu var.Mikrodan son anda vazgeçildi,aşılama yapıldı.

irem_naz : ege üniversitesinde tedaviye başlıyacaklar, tahlileri yapıldı ama eşinin değerlerine göre doktor tüp bebek demiş raporu imzalamış , en son 1 ay içinde smer tahlili çıkcak ve tedaviye başlayacaklar..

Ayın 26 sında tekrar görülmesi olacak. Ekim veya kasimda baslayacaklarlar inşallah.

zu66:1 aşılama ve negatif sonuç aldı.2 aşılamayı denemeden direk tüpe geçmeyi düşünüyor.Anovülasyon problemi var.

karamelli neskafe:erkek faktorü yüzünden gebe kalamayanlardan ve Allah nasip ederse bayramdan sonra tedaviye başlıyacak, ekim başı gibi düşünüyor.

fulum:Ekim ayında tedaviye başlayacak,Eşinde varikosel vardı,ameliyat oldu.2.tüp bebek denemesi olacak..Bahçeci kliniğinde karar verdi.6 ekim'de randevusu var

nzmyh:yarın transferi var.dualarımız hepimiz için canım..Şeniz

yaren58:pko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

lotus79:adanada seyhan baskentte muayene oldu ,şu an lucrin tedavisinde,2 olumsuz aşılaması var..İlk mikro denemesi..

ada67: eylulde tüp bebek uygulandı 1 deneme basarısız kasımda 2. denıyecek, ankara anatolıada bulent beyın hastası..

Elsinore: Tedavisine 4 Ekimde Lucrin ile başlayacak. Doktoru Acıbadem Kadıköy / Cem Demirel. Daha önce 2 kere aşılama yaptırdı. Birinde sonuç pozitifti fakat devam etmedi maalesef biyokimyasal gebelik. inşallah bu kez hayırlısı ile gebelik elde edilecek..Şeniz

_ASLI_:pkosU var ve eşiNde de sperm sayısı az 25 eylül son adet tarihi adet olduğumda inş. tüp bebek için start verecekler. bi aksilik çıkmazsa micro enjeksiyon yapılacak.

ze_nannn:tüpbebek ilaçlarını aldım reg lolmayı beklyor 5-7 ekım arası regl olması lazım

Adenzar:3 senelik evli.Hsg sonucunda her iki tüplerinin de tıkalı olduğunu öğrendi.Allah kısmet ederse bu Ekim ayı içerisinde tüp bebek tedavisine başlayacak.

hulya35:izmir de 4 olumsuz mikro geçirdi.İstanbul ' da 5.tüp bebek denemesini yaptıracak,hastane araştırması yapıyor...

sevim_li:şuan doğum kontrol ve folbiol bide aspirin kullanıyor,tedaviye istanbuldaki 29 mayıs hastanesnde başladı, doktoru birgül gürgüz. 18ekimden sonra adet görüp hst gidicek ve iğnelere başlıcaklar.

Ceylin_naz:eşi varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene evvel..Dr 'u Medical Park'tan Dr.Latif bey .mikro tedavisinde iğnelerin 6.gününde..

YeSLoVe:11 ekiml cumartesi yumurta toplama işlemi başlıyor hiç bi sorun olmamasına rağmen 3 aşılamanın 3 üde negatif ve ilk tüp bebek deneyimleri..

elifimm83: 2 .mikro tedavisinde.1 haftadır lucrin kullanıyor,adet olmayı bekliyor,pkos lu ve esinde genetik problem var.
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyor.

zigo:tedavi için rizeye gidiyorlar1 defa aşılama oldu ama olmadı.ekimin 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.hazırlandıktan sonra ankara anatolia hastanesine transfer için gidecekler..

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve kasım ayında da tüp bebek mikroenjeksiyon için gerekli işlemlere başlıcak.Yumurta rezervleri az..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...

Merhaba arkadaşlar,ben dün adet oldum.Bu gün 2.günüm.Yarın hastaneye gidiyoruz..Yani yarın tedavim başlayacak kısa protokolle..İlk denemem..Allah hayırlısını versin inşallah...:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar,ben dün adet oldum.Bu gün 2.günüm.Yarın hastaneye gidiyoruz..Yani yarın tedavim başlayacak kısa protokolle..İlk denemem..Allah hayırlısını versin inşallah...:Saruboceq:

Badem ciğim hayırlı olsun tedavin.Benim de yarın 3. günüm kısa protokolle ben de başlıyorum tedavime hayırlısıyla.Allah yüzümüzü güldürsün inşallah.Bildiğim kadarıyla comebaby, sen ve ben 3 kişi oluyoruz aynı günde tedaviye başlayan kişiler olarak.

co cultur uygulaması için rahimden parça alındı.Adetin 3.günü ayın 18 inde kısa protokolle İlk mikroenjeksiyon denemesi başlayacak..

comebaby : .Histeroskopi yapıldı.Hiç bir problemi olmadığı ortaya çıktı,18 Ekimde.Umut Tüp bebekte kısa protokolle mikroenjeksiyon denemesi başlayacak.

[COLOR="Red]nzmyh[/COLOR]:yarın transferi oldu.dualarımız hepimiz için canım..Şeniz

[COLOR="Blue"]yaren58[/COLOR]:pko hastası.kasımda dondurulmuşlarla transferi olucak.

Adenzar:3 senelik evli.Hsg sonucunda her iki tüplerinin de tıkalı olduğunu öğrendi.18 ekimde mikroenjesiyon tedavisine kısa protokolle başlayacak..

Ceylin_naz:eşi varikosel ameliyatı oldu 1.5 sene evvel..Dr 'u Medical Park'tan Dr.Latif bey .Transfer sonucunu beklemekteyiz..

elifimm83: 2 .mikro tedavisinde.1 haftadır lucrin kullanıyor,adet olmayı bekliyor,pkos lu ve esinde genetik problem var.
genetik tanıyla bir micro denemesine daha hazırlanıyor.

zigo:tedavi için rizeye gidiyorlar1 defa aşılama oldu ama olmadı.ekimin 25 inde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.hazırlandıktan sonra ankara anatolia hastanesine transfer için gidecekler..

glsn:vitamin hapları ile tedaviye başladı ve kasım ayında da tüp bebek mikroenjeksiyon için gerekli işlemlere başlıcak.Yumurta rezervleri az..

En kısa zamanda listemizdeki bütün arkadaşlara hamişlik çizelgesi yapmak dileğiyle..Şeniz [/B]

kaydirigubbakcemile4 Comebaby, kaydirigubbakcemile4 Badem ve kaydirigubbakcemile4 ben arkadaşlar . Yarın tedavilerimiz başlıyor da :)))

aa süper ne tesadüf..umarım aynı gün de doğum yaparsınız ...bu arada kısa protokol dediğiniz nedir? Ben 4 ekimde lucrin kullanmaya başladım..adetimin 2.günü doktora gittim ve o gün de kalçadan olan iğnelere başladım..bugün adetimin 4.günü hem lucrin hem de kalçadan olan iğneleri yapıyorum yani..önümüzdeki hafta da işlem gerçekleşir dediler..benimki kısa mı uzun mu oluyo buna göre ?

aa süper ne tesadüf..umarım aynı gün de doğum yaparsınız ...bu arada kısa protokol dediğiniz nedir? Ben 4 ekimde lucrin kullanmaya başladım..adetimin 2.günü doktora gittim ve o gün de kalçadan olan iğnelere başladım..bugün adetimin 4.günü hem lucrin hem de kalçadan olan iğneleri yapıyorum yani..önümüzdeki hafta da işlem gerçekleşir dediler..benimki kısa mı uzun mu oluyo buna göre ?

Seninki de kısa protokol o zaman canım..kısa protokol adetin 2.veya 3 günü başlıyor,uzun protokol adetin 21.günü..
Tesadüfen aynı gün adet olunca tedavilerimiz de aynı gün başlayacak..Hepimiz için hayırlısı inşallaha.s.:1hug::nazar:

demek sen de bizden 2 gün önce doğuracaksınkaydirigubbakcemile3

aah aahh keşkee :)) ama bişey sorucam ben lucrine adetin 21.günü başlamış oluyorum işte..bi önceki adetim 12 eylüldü çünkü..4 ekim 21.gün falan oluyo sanırım..ne bilim 2 haftadır iğne kullanıyorum daha da 1 hafta daha kullanıcam sizde kullandınız mı lucrin?

mrh canım.banada 25 ekimde lucrin iğneler vurulmaya başlanacak.sana iğneler vurulmaya başlandıktan kaç gün sonra adet oldun.bazı yazıları okudum lucrin iğneler adet geciktirebiliyomuş. benim zaten adetler zorla oluyo.ilaçlarla falan oluyorum. bu arada uzun protokol adetinin 21. günü lucrin iğnelere başlanıyo.

slm kızlar........bıseyı merak edıyorum ben ne zamandır sorucam......hamıslıgın ılk gunlerınde kan testı yapılarak ogrenılıyor ya o degerler kactı bılen varmı????mısal on gun sonra deger x ıse hamıslık var, x den daha cok ıse cogul gebelık fılan.....bır arkadasın negatıf sonucunu aldık kesın yok onun ama konusurken referans degerler neydı acaba dıye aklımıza dustu.......sevgılerımle......:1hug:

merhaba arkadaslar
tedaviye baslayan herkese bol sans diliyorum hayırlısı ınsallah
ben yarın gonal f e baslıyorum 150 olarak 6 gun vurulucam sonra doktor gorucek dozum yuksemı dıye suphe ettım
ılk tedavide puregon kullanmıstım o yuzden gonal f i bilimiyorum

normal mi sizce

bırde unuttum sormayı gonal f ile lucrini aynı zamanda vursam bisey olurmu cunku unuttular saatını soylemeyı gonal f in

merhaba arkadaslar
tedaviye baslayan herkese bol sans diliyorum hayırlısı ınsallah
ben yarın gonal f e baslıyorum 150 olarak 6 gun vurulucam sonra doktor gorucek dozum yuksemı dıye suphe ettım
ılk tedavide puregon kullanmıstım o yuzden gonal f i bilimiyorum

normal mi sizce

merhaba. yok bence normal hatta senin durumuna göre dozu azaltıp çoğaltabilirler.çünkü bende bu ikinci denememde gonal f kullandım hemşire, doktor talimatıyla beni bilgilendiriyordu bende 150 lik dozda kullandım.hemşire çoğaltmanı yada azaltmanı isticez demişti. benim dozum değişmedi 150 ile devam etmiştim.hayırlısı olsun canım allah emeklerini boşa çıkarmasın.

peki 150 gonal f kac gun kullanmıstın
merak edıyorum 6 gun doktorum kontrol etmicek
puregon la 225 225 225 100 100 100 ile yumurtalıklarım asırı uyarılmıstı yine olur mu dıye

bırde unuttum sormayı gonal f ile lucrini aynı zamanda vursam bisey olurmu cunku unuttular saatını soylemeyı gonal f in

canım neden merkezini arayıp bilgi almıyosun?ben takıldığım bi konu olduğunda hemşireleri sürekli aramışımdır.lucrini sabah gonal f i akşam yapıyodum ve hep aynı saatte yapıyordum.mesela sabah 8 de lucrin akşam 8 de de gonal f i yapmıştım. bence doktoruna danış.

peki 150 gonal f kac gun kullanmıstın
merak edıyorum 6 gun doktorum kontrol etmicek
puregon la 225 225 225 100 100 100 ile yumurtalıklarım asırı uyarılmıstı yine olur mu dıye

ben 7 gün aynı miktarda ( 150 ) gonal f kullandım.iki günde bir hem kan hem ultrason için çağırıyorlardı.yumurta durumuna göre dozu değiştirebiliceklerini söylemişlerdi sanırım gerek görmedi doktorum.ondan sonrada verdikleri saatte çatlatma iğnemi yapmıştım .umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

Back
X