Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu dr hala benı aramadı. deli ediyolar zaten. bana 21 gun sonraya randevu verırse oncesınde baska dr a gıdecegım

karanfil sağol canım:) beni anlıyorsun ne güzel:) okadar uzun zaman negatif sonuclşar aldım kı elbette boyle bır boşluk normal heralde

babyprincim benimde adetime yakin lekelenme gibi olmustu.o zaman cok korkmustum.yine olmadi diye.moralim cok bozulmustu.o gün yataktan cikmamistim.13.gün sonucum 847,5 cikti benimde cogul olabilir demisti dr.ama burdaki dr.um tek görüyorum ben dedi.kendini sonradan gösterme gibi bise olabilirmi acaba?yoksa sonuc normalmi?

kızlar bu dr hala benı aramadı. deli ediyolar zaten. bana 21 gun sonraya randevu verırse oncesınde baska dr a gıdecegım

canim randevuyu aslinda 2 hafta sonraya veriolar.keseyi görmek icin.2 hafta sonrada kalp atisini duymak icin.3 hafta sonraya vericeklerini sanmam yani.

karanfil teşekkür ederim
847 ve tekil ha? demek olabiliyor. bakalım önümüzdeki haftalar neler gösterecek. hepimize tabi :)

canim randevuyu aslinda 2 hafta sonraya veriolar.keseyi görmek icin.2 hafta sonrada kalp atisini duymak icin.3 hafta sonraya vericeklerini sanmam yani.

canım 3 hafta sonrada muayene demişlerdi. arasa şu kadın netleşecekte aramadı hala

hadi ben kaçtım kızlar gidip yemek yapacağım hazırlık yapacağım sevgiler...

tamam canım haber verırırım:) haber alırsam. alamazsam zaten sabahtan ararım küfüre başlarım:)

harıkaaa hadı gozun aydın ınsallah tamamına erdirsin Allah. ıyıkı sabah yokmusuzda senı tutmamısız:)

canıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmm:sm_cool:yehuuuuuuuu!!!!çok sewindim.maşallah maşallahhh...alaahım ne güzel gidiyoruz böylee..nazar değmesin...canım benim ya çok mutluyum.allah kucağına almayı nasip etsin...iyiki bakmışsın:1hug:

bir de var ya yalnız gittim sonuç almaya. çıktım böyle gülüyorum sesli sesli kendi kendime. adamlar bakıyordu bana. iyi bir imaj verdiğimi sanmıyorum :)

canım yaa..ilaçlardanmıdır nedir.psikolojim kayık..yazdığın bu şeylere ağlıyasım gelio sewinçten.hepimizde kafada biraz arıza bıraktı galiba yaşadıklarımızkafamçokkarıştı:roflol:

dr um aradı canım:) tekıl olabılır dedı. hersey gayet ıyı dedı. kalp atısı ıle netlesecek dedı:)

xolix hadi sıra sızlerde. alın yavrularınızı gelın hamişler listesinee:)

oleeeeeeeeeeeeeeeeey.çoook sevindim pembemavi.allahım kucağına almayı da nasip etsin.eşine nasıl vereceksin müjdeyi...

Pembemavi ve Msms sizleri kutluyorum çokkkkk sevindim canlarım inşallah Rabbim hayırlısı ile bebişlerinizi bebişimi kucaklarımıza almayı nasip eder. inşallaahh isteyen bekleyen herkez muradına erer en kısa zamanda

msms ve pembemavi aranızda kaç gün var?bizim oralarda "40 ları karıştı "derler 2 doğum arasında 40 günden az olursa... sizin de öyle mi?

inşallah kızlarrrrr.yarında ben gidiyorum transfere.kurbalık koyun gbiyiz ya:)bugün aradı embriyolog 5 döllenenden 4 ü kalmış.biri 2 ikisi 3 biri 4 hücreli..:(yarına kadar bölünür mü sizce daha?bölünmezse bu yawruları bu haliyle transfer ederlermi?bölünübölünüverseler keşke.........

HAMİŞLER LİSTEMİZ -

1*** esen81:memorial hastanesi semra kahraman erkek infertilitesi sperm azlığı ve ileri hareket yetersizliği 3 eylül transfer edildi.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE

2*** dırımkızı: Pko hastası,eş faktör var.b.evler medıcalparka latif.c.küpelioğluna gidiyor.Mikro enjeksiyon tedavisinde.gonalf la başladı, 225 doz oldu, transfer yapıldı.Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE..:

3*** know:Anatolia da Bülent hocanın hastası.Lucrin tedavisi görüyordu.Pko su ve çikolata kisti var.gonal-f kullandı. Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ...

4*** sahil78:Anatolia da tedavi gördü,Doktoru Hakan bey.3 embriyo transfer edildi Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE ..:

5*** EFSANE202:Artık o da BİR HAMİLE ..

6*** angell08:4 embriyo transfer edildi,ikinci tüp bebek denemesi, Anatolia dan Dr.Hakan Yaralı.Sonuç : O ARTIK BİR HAMİLE ..:

7*** LEAH :Bir kızı var. Dış gebelik sonucu tüplerindeb birini kaybetti. Diğerinde de hafif tembellik var. 35 yaşında olduğu için dr. beklemek istemiyorsan tüp bebek yap dedi diye ilk tüp bebek tedavisine başladı. Lucrin+menopur aldı.27 Eylül Cumartesi transferi yapıldı. 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. Sonuç :O ARTIK BİR HAMİLE ...

8*** merit :3 Ekim de 3 adet embriyo transferi oldu. Test günü 15 ekim. Ama dayanamadı 8. gün ve 9. gün kan testı yaptırdı. Sonuç:O ARTIK BİR HAMİLE...:

9*** tutkun09 :.2. tüp denemesiydi eş faktördü ve Alman hastanesinde tedavi gördü.Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE...Şu an 10 haftalık hamile.3 embriyo transfer edildi 1 i tuttu.......:

10*** celine07 :eylülde micro diye tedaviye başladı ama tek yumurtası gelişti ve aşılama yaptırmak zorunda kaldı ve negatif sonuç almıştı,bu ay 6 kasım da tekrar regli olacak bu sefer ne olursa olsun tek yumurtam da olsa micro yaptıracaktı ki bütün regli belirtileri olmasına rağmen bi türlü regli olamadı,dün idrar tahlili yaptı ve ikinci çizgi çıktı inanamadı 1 kere daha yaptı yine çıktı ikinci çizgi ve ben yine inanamayıp hemen hastaneye gidip kan aldırdı,akşam bhcg 972,66 çıktı Sonuç: O ARTIK BİR HAMİLE.

comebaby:umut tüp bebekte mikroenjeksiyon yapıldı. ARTIK HAMİLE...:

badem:adetin üçüncü günü ayın 18 inde mikroenjeksiyon yolculuğu başladı.transferi yapıldı. ..HAMİLE:

Adenzar:iki tüpü de tıkalıydı.transferi yapıldı sonuç:ARTIK HAMİLE

IŞIL:tedavisi medicana da başladı.19 kasım test günüydü.sonuç...HAMİLE:

yağmursel:jinemedde tedavi görüyordu.2 embriyo transfer oldu.sonuç...HAMİLE:

ASLI:pkosu var eşinde sperm az.3 embriyo transfer edildi.sonuç:HAMİLE:

lotus79:iki olumsuz aşılama,ilk mikro denemesi..sonuç:HAMİLE:nazar:

82bursa: HAMİLE.......:nazar:

ze_nannn: ilk deneme ...HAMİLE:nazar:

tuba.18 : HAMİLEEE:nazar:

laram : HAMİLE

ada67 : ikinci denemesinde tutturdu...o artık bir HAMİLE...:nazar:

onuseviyorum : ilk deneme.HAMİLE ...:nazar:

sünger53: fertijinde tedavi gördü.HAMİLE...:nazar:

zonnetje : dayanamıyorum ve yazıyorum.2.deneme dondurulmuşlarla HAMİLEEEE.. :nazar:

figenn _ : sonuç positif HAMİLEEEE

autocad : sonuç positif ..HAMİLEEEE

açeyla : değeri yüksek üçüz gebelik olabilir..HAMİLEEEE

esencim : HAMİLEE

karanfil28 : HAMİLEEE....2008 İN SON HABERLERİ...

emsalll35 : HAMİLEEEEE...2009 ÜN İLK MÜJDESİ...

msms : listeye yeni bir HAMİŞ daha .....

pembemavi : sonuç...HAMİLEEEE

allah tamamına erdirsin inşallah...

Back
X