Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bütün hamiş arkadaşları tebrik ediyorum bende ilk kez tüp bebek tedavisine başladım uzun protokolle başladık bugün lucrın 8. günüm Allahın izniyle adetle beraber gerçek tedaviye geçeceğiz dualarınıza ihtiyacım var kızlar inanın sizlerden aldığımız hamiş haberleri bizlere çük büyük destek oluyor

selam kizlar ben geldim dun transferim oldu 2 tane
ama cok agrim oldugu icin hic kalkamiyorum surekli dinlen diyorlar
agrim ise yumurtaliklar cok zedelenmis cok uyarildiklari icin
allahin izniyle gun sayiyorum sonuc icin ve dinleniyorum
21 yumurtam vardi 15 iyi kaliteli imis bunun 9 dollendi 7 tanesi kaldi iyi devam ederse donduracaklar
dualarinizi esirgemeyin kizlar

pembe mavi canim benim cok tbr ederim cok heyecanlandm senin tbrgini gorunce harika yaa
darisi bizlere insallah

inşallah hayırlıs sonuçlar alırsın asiiciğim
senin ve xolix arkadaşında yazılarınız takip ediyorum zaten peşpeşesiniz siz inşallah ikinizdende aynı anda hamiş haberleri alırız darısı bizlere inşallah bende senin gibi uzun protokolle başladım:)))

merhaba kızlar şuan adetimi beklemekteyim sanırım şubat başı gibi adet olucam ve benim dondurulmuş embryolarım var benide listeye yazarmısınız :( herkese başarılar dilerim...

21 yumurtam vardi 15 iyi kaliteli imis bunun 9 dollendi 7 tanesi kaldi iyi devam ederse donduracaklar

canım allahtan mutlu haberini bekliyoruz.bol bol dinlen.benim aşılamada bile çok ağrım olmuştu.ayağımı oynatınca bile ağrıyordu aşılama olduğum gün.seninki nasıl bir ağrı?

asi cim hayırlı olsun inşallah iyi haberler alacagız senden Rabim o güzel gönlüne göre verecek inşallah. kalkma canım yatabildigin kadar yat dinlen ben bol bol yatmıştım. dualarımız seninle güzel heberlerini bekliyorum canım

elsinore, çok teşekkür ederim durumunu bilmediğim için herşey gönlünce olsun diyorum :)

asi 74, hayırlı olsun inşallah 12 gün sonra senden de güzel haberler alacağız. 7 tane dondurulmuş embryo olasılığınızın varolması bile harika. ama gerek bile duymazsın :)

Tepmezmi nefesımı kesıyorlar:) ıkı buklum yere oturuyorum:)
bugun kendı jınekologumla konustum. rahımı genısletıyormus. ondan agrı normalmıs. gazdan çok bıdıbıdı edıyorum ya. jelden dolayıymıs o gaz. normalde olurmus o ıyıce arttırıyormus. sakın muz yeme deme. çok zorlarsa metsıl tablet al çiğne dedı

msms, oo haberler güzel. genişletsinler genişletsinler maşallah. ben pek rahatsızlık duymuyorum iyiyim (rahatsız mı olmalıyım yoksa? insan her şeyden kıl kapıyor)

muz yeme deme? yeme mi dedi?
çarşamba günü yedim 1 tane ve hemen kabız oldum yemiycem daha.

msms bu arada babyprini gördün mü bugün? yarın test günü. sonucu kaçta alacak açaba. bu satırları okuyasan babyprin sonucu çabuk yaz olur mu*....

canım dr da kabızlıktan dolayı yeme dedı zaten.
haberler çok sukur ıyı sıkıntımız yok. ınsallah olmazda. şimdi bızım çok uykumuz geldı. iyi geceler pembe..

yok yaa bugun gormedım canım. myworl du de merak edıyorum. ınsallah ıyı haberlerle gelırler

arkadaşlar benim moralim çok bozuk.ya şubatta tüp bebek tutmazsa diye gerildim.spermlerin morfolojisi bozuk kafam bozuk.olumlu düşün diyor herkes,olumlu düşünüp olumsuz olunca çok üzülmüştüm aşılamalarda da.kafam çok karışık.olumsuz düşünürsem de bu da iyi değil.özet bu ama ayrıntıları beni üzen.kociş buralarda daha fazla yazamıyorum.mikro olmazsa hayatımın bir anlamı kalmazmış gibi geliyor.saçmalıyorsun diyeceksiniz ama hiç de saçmalamıyormuşum gibi gelmiyor bana.kafamdakilerin tamamını ona anlatamıyorum onun moralini bozmak istemiyorum.anlatmayınca da geriliyor ve üzülüyorum.mikroya kadar konuşmayayım diyorum ama mikro tutmazsa çıldırmak işten değil...........ufffffffffff ufffffffffffffff ya ne biçim dünya bu offffffffffffff

canım sakın isyan etme Allaha sığın bizim her şer gördüklerimizde muhakkak biz bilmesekte bir hayır yatıyordur sakın iblise uyupta isyana sürükleme kendini Rabbe sığın onun kapısına yönelipte boş dönen yoktur bebişini iste bu yolsa sabretmeyi iste yaradandan sen iste yeterki inan bana Allah seni çok güzel şekilde mükafatlandıracaktır sana hak veriyorum hepimiz için yaşadıklarımız kolay değil ama inan bana bol bol dua etmekten tedbiri alıp taktiri Allaha bırakmaktan başkada çaremiz yok çünkü artık hepimiz şunu öğrendik kendimizi yırtsakta paralasakta Allah bebişimizi vereceği zaman verecek hepimize çünkü bizler doğmadan 70 sene önce yazılıyor kaderimiz yani alnımıza yazılanı beklemekten başka çaremiz yok bunları söylesi kolay falan diyeceksin belkide ama benim sana tek diyeceğim sakın ama sakın isyan etme hepimiz bu dünyaya imtahan için geldik seninde imtahanın belkide budur neden olmasın???bol bol dua ederek bu imtahanın üstesinden gelmeyi dile Rabbimden gör bak tez vakitte belkide imkansızı verecektir Mevlam sana belkide normal yolla kavuşacaksın bebişine sakın olamaz deme çünkü gebelik bölümünde az önce okudum %1 morfolojiyle normal yoldan hamile kaldığını öğrenmiş bugün Rabbim ol desin yeterki

isyan yok yola devam dualarla canı gönülden Rabbin kapısına yönelerek tamammı arkadaşım???

mona rosa, böyle insan arada bir umutsuzluğa kapılıyor ama kısa süre içinde hemen kendini telkin etmeli o durumdan sıyrılmalısın.

bir de erkek infertilitesi daha kolay aşılabilir bir durum sonuçta milyonlarca sperm içinden işinize yarar en fazla 20 sperme ihtiyacınız olacak neden hala morfolojiye taktın ki?

eşine de ki, "biz çocuk isiyoruz, sorunun kimde olduğunun hiçbir önemi yok sonuçta sorun ikimizin sorunu. ama kadından kaynaklı sorunların çözülmesi daha zor. bu yüzden halimize şükretmeliyiz. " bunu aşacağız." aksi taktirde kendine güvenini kaybeder ki bunu hiç bir kadın istemez.

ayrıca neden "ilk denemede olmazsa bittik biz" diye düşünüyorsunuz ki? olmayabilir. bir şey ters gidebilir. buna hazırlıklı olmalısın. ben öyleydim ilkinde olmamasının normal olduğuna kendimi o kadar inandırdım ki tutunca şok oldum. ama kimyasal gebelik oldu ve ben bunu da söylediğim gibi hazırlıklı olduğum için hemen kabullendim.

yapabileceğin tek şey dua etmek. sakin olmak. hayatta ne büyük dertler var. ne acılı insanlar var. buna da şükür.

Back
X