Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oo nisasum hadi hayırlı olsun canım.inşallah ii haberlerini alıcaz.
pembemavi ikizler galiba:)maşalah canım ya...
turser saol iyiym bu 6.günüm.sanada kolay gelsin canım.
kızlaaar test yapasım vaaaaaarrrrrrr...idrar testi..:)

kızlar beyaz akıntısı olan varmı baska ben jel kullanmıyorum ama...
xolıx sabret bıraz güzelim

selam arkadaşlar,
bugün yumurtalarım toplandı. hafif ağrı ve başdönmesi var. evde dinleniyorum.
toplam 17 yumurtam toplandı. oysa pazartesi günü son kontrolde doktorum 10-12 tane olacak gibi demişti :) akşamüzeri arayıp 16 tanesini dölledik dedi. eşimde sorun vardı ama onun spermleri de 5 milyon olmuş ve doktor morfolojisi de gayet iyi dedi.
şu ana kadar mucize gibi geliyor. Allah'ım inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.
cumartesi transferim var. dua edin kızalar. çok heyecanlıyım.

nisasum çok sağolasın. darısı başına

zoliks kardeş, sakın ha. 5. gün rüyanda görürsün idrar testi. 5. gün kanda bile çıkmıyor. lansor kanda hcg yapmış ve hcg çıkmamış canı da çok sıkılmıştı ve pişman olmuştu yaptığına. bir 5 gün daha sabret 10. gün kanda bakarsın. kaldı ki kendisi hamile. :)

hoho hayırlı olsun güzelce bölünsün 1. kalite süper kalite olsun yumişler inşallah.

arkadaşlar selam hepinize.internetim kesilip kesilip duruyor.
o yüzden uzun kalamıyorum.sorun hallolunca listeleri güncelliycem :)
geçmişi okuycam tek tek.öptüm hepinizi.

hoho gayet iyi sonuçlar..maşallah..inşallah hep böle ii gider.
pembemavi ve nisasum kardişler bugün giittm gebelik testi aldım.perşembe günü denicem çünkü gebelikten 7 gün sonra denenebilir yazıo üstünde.cumaydı transfer.7. günü perşembe oluo..anaaa yani yarıınn:))hem olumsuz çıkarsa sonuç aptal gibi hevesle beklemem ayın üçünü..

merhaba arkaaslar pazartesş transferım oldu..9 a bölünmüş b kalıteymıs..suan beklmedeyım bakalım.. ılkgun cok ateslendım.bugun anca gırebıldım.nete.. haişleri tebrıkler edıyorum.. herkes yazmıs ne guzel... endişe var ...

canım çook sevındım ya anlatamam hayırlı olsun kendinede bebişinede çook iyi baak tatlım...

merhaba arkaaslar pazartesş transferım oldu..9 a bölünmüş b kalıteymıs..suan beklmedeyım bakalım.. ılkgun cok ateslendım.bugun anca gırebıldım.nete.. haişleri tebrıkler edıyorum.. herkes yazmıs ne guzel... endişe var ...

canım hayırlı olsun bebişin sıkı sıkı tutunur inşallah sana benimde bikaçgün ateşim çok yüksekti ilaçlardan kaynaklanıyor heralde yüz güldüren sonuçlar alman dileğiyle sağlıkla kal........

slm kizlar ben geldim
kisaca sizlere basima gelenleri anlatiyim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
4 gundur hasatanede yatiyorum
nefes dahi alamdim sistim patlamaktan son anda kurtuldum
hap serum igen falan
3 hafat bu ignelere evde devam
ve haftada iki gun kan vermeye devam
simdi cok yorgunum yarin yine gelirim haberleri alamaya hoscakalinnnnnn

hoho gayet iyi sonuçlar..maşallah..inşallah hep böle ii gider.
pembemavi ve nisasum kardişler bugün giittm gebelik testi aldım.perşembe günü denicem çünkü gebelikten 7 gün sonra denenebilir yazıo üstünde.cumaydı transfer.7. günü perşembe oluo..anaaa yani yarıınn:))hem olumsuz çıkarsa sonuç aptal gibi hevesle beklemem ayın üçünü..

canım heyacanını anlıyorum ama yarın yapma bence.bende 7. günün gecesinde testini yaptırmış merakını yenemeyenlerdenim.benim 7.günün saat 22:30 da verdiğim kanda değerin 16,4 çıktı ertesi sabah birde evde idrar testlerinden yaptım birşey çıkmadı.şimdi onlardan yapıp moralini bozma.olsada yok çıkabiliyor.birde herkesin bebeğinin aneye tutunma günü farklı olabiliyor.henüz olmaması olmayacağı anlamına gelmez.bence ne kadar etkilenmem daha erken desede insn etkileniyor o yüzden kendini rahat tut en azında birkaç gün daha sabret canım

slm kizlar ben geldim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
hap serum igen falan

canım çok geçmiş olsun.Allah bir an önce sağlığına kavuştursun.senin tedavin neredeydi?doktorlar ne diyorlar neden böyle olmuş?

xolix sen hiç laf dinlemiyorsun kardeş.
1- 7. gün idrarda bişey çıkmaz
2- yarın yani perşembe günü senin 7. değil 6. günün. transfer gününü değil sonraki günü 1 sayıyorsun.

bir dur. bir dur.

asi tekrar geçmiş olsun. tüh ya her şey yolunda giderken nasıl bir terslik oldu bu. inşallah yumişler tutunur da unutuverirsin tüm bunları.

ben 5. gün idrarda çıkmaz ben kanda baktırayım en iyisi deyip baktırmıştım. sonuç hüsran tabiki. 5.günde kanda bile çıkmayan 6. günde idrarda hiç mi hiç çıkmaz canım. sen biraz daha sabret bence. bak ben sabrettim ve mutlu sona ulaştım(yoksa mutlu bir başlangıç mı demeliydim)sende bekle.sonra kafanı iyice karıştırma canım

slm kizlar ben geldim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
hap serum igen falan
çok çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et.umarım çabucak sağlığına kavuşursun

asiiiiiiiiiiiiiiiiii...canım çoooookk geçmiş olsun..inanmıyorum ya.zaten senden ses seda çıkmayınca çok merak ettik.çok şükür şimdi iyisin dimi?inşallah bebişlerin tutunurda bu çektiğine değer kardeşim..

xolix06, bence de bekle. bak herkeste farklı günlerde farklı sonuçlar çıkıyor. sonra gereksiz yere üzülme. sabret canım biraz daha.
gerçi ben böyle diyorum şimdi ama bakalım ben transferden sonra kaç gün sabredebileceğim :)
eşim benden de sabırsız. benim bunca ilaç, operasyon filan geçirmeme çok üzülüyor. ikimiz de heyecanla bekliyoruz bakalım.
sitedeki hamiş arkadaşların haberlerini alınca çok mutlu oluyorum. inşallah Allahım her isteyene hayırlısıyla nasip etsin.

slm kizlar ben geldim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
hap serum igen falan

çok çok geçmiş olsun canım yaaaaaaaa
bende senin topikde soruyordum seni nerde kaldın nasılsın diye bak nerde buldum seni
asi geç olsun birazda güç olsun ama sonucu güzel ve hayırlı olsun inşallah öylede olacak
sağlıkla kal arkadaşım

slm kizlar ben geldim
hiperstimilasyon oldum
olumden dondum
hap serum igen falan

geçmiş olsun canım kendine çok iyi bak inşallaha bir an önce sağlığına kavuşursun :1hug:

Back
X