Mart ve Nisan'da tüp bebek ve mikroenjeksiyon tedavisi görecekler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaar,

geldim randevudan ve hemen tekrar çıkmalıyım:

allah izin verirse ikiz annesi olacağım.
keselerin boyları iyi (msmscim, benzer büyüklükteler. ilk haftalardaki farklar da zaten çok önemli değildir dedi)
sağlıklı görünüyorlar
güzel bir yere yerleşmişler

çok mutluyum... hepinizi öptüüüm.

gozunuz aydin canim benim cok guzel
insallah hep boyle guzel devam eder
kendine iyi bak
darisi bizlere
dua etmeyi unutma

kızlaaaaar,

keselerin boyları iyi (msmscim, benzer büyüklükteler. ilk haftalardaki farklar da zaten çok önemli değildir dedi)
sağlıklı görünüyorlar

tebrik ederim canimkaydirigubbakcemile5 allah kucagina almayida nasip etsin.allah tamamina erdirsin insallah.tekrar tebrikler:nazar::nazar:

kızlaaaaar,

sağlıklı görünüyorlar

gözün aydın canım. çok sevindim . tam buyukluklerını geldıgın zaman yazarsan sevınbırm. benım transfer edılırkende ıkısı arasında fark vardı. neyse bakalım benımde c.tesi durumum netleşir:)

pembe mavi canım çok sevindim gözün aydın darısı bizlere inşallah

xolıx canım sanada geçmiş olsun seni yeni öğrendim neyse asi gibi sende yılma yoluna devam et emi Allah sağlık versin yeterki herşey vesile nasip kısmet işi yani;)

ızlar nisasumdan haberi olan varmı???

bu arada benimde nasip olursa cumartesi toplama işlemim gerçekleşecek siz hamişlerden ve adaylarından dua istiyorum

kızlaaaaar,

sağlıklı görünüyorlar

cnm benim hayırlı olsun çoooooook sevindim allah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin..böyle haberler duymak moralimi düzeltiyor...darısı başımıza inş.kaydirigubbakcemile5

pemvbemavi canım çook tebrik ederim seni.çok sevindim canım maşallah.
nisasum hadi güzel haberlerini bekliyoruuuuum..

kizlar nisasumun degeri 47.7.gun bence hamile
ama dr bir daha yap demis oda stres oldu
yani arkadasimiz hamile allahin izniyle
haberiniz olsun kendisi sanirim dinlenmeye gitti

kizlar nisasumun degeri 47.7.gun bence hamile
ama dr bir daha yap demis oda stres oldu
yani arkadasimiz hamile allahin izniyle
haberiniz olsun kendisi sanirim dinlenmeye gitti

ben pek bu değerlerden anlamıyorum ama heralde 2 ye katlaması gerekiyo.. inşallah allahım yardımcısı ol...daha sonrada çok güzel haberlerini alalım inşallah..bencede hamile zaten drlar 2 gün sonra tekrar iistemiyolarmı bu testi. şimdi stres yapıp da üzmesin kendini
nisasumcummm anne adayıııııııı noooo stressss

kızlaaar slm. dün nisanın testinin silik çıktığını duyunca heyecandan bugün test yaptım. benim dondurulmuşlarla oldu transferim ama olsun deneyim dedim. çok silik bi çizgi var ama varla yok arası ve umutlanmamalıyım sanırım. ama içim kıpır kıpır yaa, sizdeki silik çizgiler de varla yok arası bişey miydi? daha 9. günüm bugün ay aklım karmakarışıkk kızlar yorum bekliyorumm

kızlaaar slm. dün nisanın testinin silik çıktığını duyunca heyecandan bugün test yaptım. benim dondurulmuşlarla oldu transferim ama olsun deneyim dedim. çok silik bi çizgi var ama varla yok arası ve umutlanmamalıyım sanırım. ama içim kıpır kıpır yaa, sizdeki silik çizgiler de varla yok arası bişey miydi? daha 9. günüm bugün ay aklım karmakarışıkk kızlar yorum bekliyorumm

hayırlı olsun cnm inşallah hamişsindir... hamileler listesine sende eklenirsin.daha 9. günün olmasına rağmen çok silik çıkması çok normal

hayırlı olsun cnm inşallah hamişsindir... hamileler listesine sende eklenirsin.daha 9. günün olmasına rağmen çok silik çıkması çok normal

saolasın canım benim insallah öleyimdir ama testte bi bozukluk olabilir mi peki? yani yok yere silik çıkma gibi bi olasılık varmı acaba? biliyorum çok erken ama şimdi arada kaldım boşuna mı umutlanıyorum acaba ?

kızlaaaaar,

sağlıklı görünüyorlar

canımm çok sevindiiiiiikk. insallah darısı başımzaaaaı

kızlaaaaar,

sağlıklı görünüyorlar

canım çok sevindim inşallah sağlıkla büyümeye devam ederler.bende bugün ultrasona girdim.5+3 bügün benim ve 4,9 mm lik bir kesem var.senin kaçıncı günün tatlım ve boyutları neler keselerinin.

msms sendende cevap bekliyorum canım aynı konuda yazarsan sevinirim

ayrıca asicim seni dirayetli davranışın ve sabrın için çok tebrik ediyorum.Rabbim bu sabrının ödülü olarak yeni denemende hayırlı evlat (lar) nasip etsin inşallah

saolasın canım benim insallah öleyimdir ama testte bi bozukluk olabilir mi peki? yani yok yere silik çıkma gibi bi olasılık varmı acaba? biliyorum çok erken ama şimdi arada kaldım boşuna mı umutlanıyorum acaba ?

cnm benim strs yapma elinde başka varsa yarın sabah tekrar yap..

pembe mavi canım çok sevindim gözün aydın darısı bizlere inşallah

xolıx canım sanada geçmiş olsun seni yeni öğrendim neyse asi gibi sende yılma yoluna devam et emi Allah sağlık versin yeterki herşey vesile nasip kısmet işi yani;)

ızlar nisasumdan haberi olan varmı???

bu arada benimde nasip olursa cumartesi toplama işlemim gerçekleşecek siz hamişlerden ve adaylarından dua istiyorum

canımm saol.tabiki yılmak yok.allah nezaman kısmet ederse ozaman olack inşalah.nisasum çok şükür hamileymiş.sana kolay gelsin dualarımız seninle canım

kızlaaaaar,

keselerin boyları iyi (msmscim, benzer büyüklükteler. Ilk haftalardaki farklar da zaten çok önemli değildir dedi)
sağlıklı görünüyorlar

çok mutluyum... Hepinizi öptüüüm.

çok güzel haberler verdin bize.çok sevindim canım.bebişler uyku yapıyordur değil mi?annesi dine
lennsin de büyüsün bebişler...gözün aydın...

pembemavi canım inşallah nickin gibi bebişlerinde (öncelikle sağlıklı ve hayırlıdır tabide) pembe ve mavidir :)))çok çok tebrik ederim tekrardan. dilerim Rabbim kucağına almayıda nasip eder darısı bizlerin başına :(

Back
X